Şimdi Ara

Bursa'da Prison Break

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Prison Break 2.-3. Sezon u bulmak için bütün Heykel i dolaştım.Gördüğüm bütün Cd-Film-Oyun satan yerlere sordum.
    Ama yalnızca Tekonolojix te buldum.O da +90 Tl gibi bir şeydi.

Bursa'da oturup elinde Prison Break 2. ve 3. Sezon olan arkadaşlar. Dvd ye çekebilir mi?Tüm masrafları karşılamaya hazırım.

Ya da satan bir yer bilen var mı Bursa da?(orjinal çok pahalı.)

• inegöl çarşısına sordun mu? belki dvdye çekerler
  • Evet her zaman oyun aldığım yer var.(Atlantis)Nerdeyse bütün oyunalr var.Ama dizi yokmuş.
  • indir bence
  • Dostum bende mevcut 2. ve 3. sezon bölümleri.Sen bana tam adresini ver ben bu hafta içinde kargo ile gönderirim sana.

• Dostum çok teşekkür ederim.Çok iyi olur.
    PM atacaktım ama Cep No isiyor.Sen mail ini özelden atarsan konuşuruz.
  • divx sitelerinde satanlar oluyor film,dizi falan alacaksan öyle de alabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PRISON BREAK mi, LOST mu???
    18 yıl önce açıldı
    The 100 ve Lost tarzı dizi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2-3-4 .sezonu bendede mevcut
  • Divxlerim-com'da uygun fiyata satanlar oluyor.Satış takas bölümüne bakabilirsin.Ben yeni aldım Prison Break , Lost ve Best of The Simpsons.Kargo dashil 21 dvd 24 ytl.Uygun fiyatlar var tavsiye ederim.Gerçi bir çok kampanya bitti 1 Ağustos'ta ama yine de bir bakın , ucuz fiyatlar vardır.
  • Mevcut olan arkadaşlar cd lerinin parasını karşılamak ve kargo parasını vermek kaydıyla satabilen varmı varsa bende alacağım cünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

2-3-4 .sezonu bendede mevcut

Kargo ve cd ücretlerini karşılayabilirim.İstersen özelden e-mail ini at daha ayrıntılı konuşuruz.
  • Bende de birçok dizinin tüm sezonları mevcut isteyen olursa pmden ulaşabilir.
  • Online izle ne para vercen
  • Bende de var. 2. sezon divx 3. sezon 720p
  • .:ER_JaNN:. profilden msn e bakıp ekledim.İnş. kızmassın.Açabilirsen daha ayrıntılı konuşmak isterim.
  • Git bi internet cafeye at flasha ne uğraşıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetk95

quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

2-3-4 .sezonu bendede mevcut

Kargo ve cd ücretlerini karşılayabilirim.İstersen özelden e-mail ini at daha ayrıntılı konuşuruz.

özelin kapali pm atılmıyor telefonla onaylatman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoungAnıL -- 3 Ağustos 2009; 20:47:56 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anakhrapat -- 14 Eylül 2009; 20:29:44 >
  • Hiç kaliteye bakmadan Pirısın Breyk bilmem kaçıncı sezon aradım bulamadım sizde var mı.
  • HepsiBurada'ya bakın. Orada mevcut sezonları. Sanırım 4.sezon da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.