Şimdi Ara

Bursa’da Sistem için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar konusunda cahilliğimi maruz görmenizi umarak sormak istiyorum. Monitör hariç 2-2,5 arası (daha ucuzada olur:/) oyun oynamayacağız ama ofis programlarını ve internet kullanımında sıkıntı yaratmayacak. Açılırken işlem yaparken kasmayacak bir sistem toplayabilir miyiz? Bana yardımcı olabilecek, kasayı beraber toplayabileceğimiz bir arkadaş var mı ? Yada bana model marka isimleriyle bir sistem oluşturabilir misiniz ?
    Zaman ayıran herkese çok teşekkür ediyorum. Kolay gelsin...

• hocam en yakın vatan bilgisayar magazasına ugrayın 2094 lira gibi bir rakat tutuyor sistem işlemcide gayet yeterli bir dahili gpu mevcut bellek miktarıda uzun süre idare edecek aynı anda office uygulamaları internet tarayıcı çoklu sekmeleri v.b aynı anda birden fazla işlemde sistem şişmeyecek kadar bellek mevcut isterseniz 125 lira fark ile 500 gb hdd yerine 250 gb ssd takılabilir sistem açılış-kapanış transfer v.b tüm okuma yazma işlemleri ve gecikme degerlerinde oldukça iyileşir sistem önerdigim model hem uygun fiyatlı hemde 3d nand yongalı sandiskin modelinide aşagıya yazıyorum ssd ile aldıgınızda 2220 lira gibi bir rakama gelir hem hızlı hemde uzun süre işinizi görecek bir sistem olur

tercihen ssd önerisi
    Sandisk 250GB Ultra 3D NAND SATA 3.0 SSD (Okuma 550MB / Yazma 525MB) 360 lira

AMD Ryzen 3 2200G Socket AM4 3.7GHz 6MB Önbellek 65W İşlemci 707 lira
    GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 2133Mhz CL15 1.2V Tek Modül Ram 521 lira
    MSI A320M PRO-VH PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart 347 lira
    Toshiba 3.5" 500GB SATA 3.0 32MB Önbellek 7200Rpm Harddisk 233 lira
    FRISBY FC-8870G 400W USB 3.0 MidT GAMING KASA 286 lira

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.