Şimdi Ara

Bursa'da ters yöne giren sürücü trafiği birbirine kattı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dayı the walking dead izleyip yola çıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Bursa'da yasiyorum.

3 hafta once sabah Istanbula gitmek icin feribota yetismeye calisiyordum, gec kalmistim. Viraji aldiktan sonra egimde biraz gaza oturmamla birlikte 170-180km/h hiza ulastim. O an acelem oldugundan mecbur kalip basmistim.

Genelde mumkun oldukca yavas giderim Mudanya yolunda, cunku hiza musait tehlikeli bir bolge. Egim oyle dik'ki fren vs hak getire..

Bu haberi okuduktan sonra cidden kanim dondu. O hizda karsima boyle birsey ciksa..

Kışlık ug8 + suv 4*4 lastiklerle 230 a dayamıştım ibreyi sakin bir kış gecesi o yolda

dayamayı seviyonmu ibreyi
  • Haberlerde izledim bunu. İyi çınlattım kulağını
  • Adamın ehliyetini alıp aracın hemen satılması lazım çünkü adam herkesi tehdit ediyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

quote:

quote:

Bursa'da yasiyorum.

3 hafta once sabah Istanbula gitmek icin feribota yetismeye calisiyordum, gec kalmistim. Viraji aldiktan sonra egimde biraz gaza oturmamla birlikte 170-180km/h hiza ulastim. O an acelem oldugundan mecbur kalip basmistim.

Genelde mumkun oldukca yavas giderim Mudanya yolunda, cunku hiza musait tehlikeli bir bolge. Egim oyle dik'ki fren vs hak getire..

Bu haberi okuduktan sonra cidden kanim dondu. O hizda karsima boyle birsey ciksa..

Kışlık ug8 + suv 4*4 lastiklerle 230 a dayamıştım ibreyi sakin bir kış gecesi o yolda

Evet dayamayı çok seviyorum.

İbreyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pro-black kullanıcısına yanıt
    sohbeti kim nasıl getirdi buraya tövbe tövbe.
  • Spirited kullanıcısına yanıt
    O alıntı yapan arkadaşın nicke bak anlarsın hocam ben açıklıcam durumu ban yiyeceğiz sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde o yoldan bazen 100km ve uzerinde hizlarla feribota yetismek icin hizli bir sekilde iniyoruz, kazanin olmamasi mucize cunku o yoldan 150-200le bile inenler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

quote:

quote:

Bursa'da yasiyorum.

Dayamayan yoktur herhalde

İbreyi

• son anda fark edip kaçan araçlar var. kıl payı kurtulmuşlar o hızda. hayır bi de beklenmedik bir durum olduğundan karşıdan gelen acemi, tecrübesiz birisi olsa kesin kaza olurdu. ne insanlar var yahu. ya hadi ters yöne girdin de bu arabalar niye üstüme üstüme geliyor falan da mı demedin be amca. kesinlikle ehliyetine el konulması lazım. ancak ehliyetine el koysalar bile inat edip arabayı kaçırabilir. o yaşlarda insanlar çocuk gibi oluyor.
  • Açmayın dedeler
  • Aynısı başıma geldi.

Garip bişekilde aracın size doğru geldiğini hemen farkedemiyorsunuz.

Bu olaydan sonra adamın durumunu merak ettim. Ehliyetine,aracına el konulmuş olabilir mi?
  • Adam yaşlı arkadaşlar.Ne yaptığının farkında değilmiş.Hepimizin başına gelebilirdi.Abartmayın.İnsanlık halidir.

• Adamın ehliyetine el koyarlar inşallah devlet zaten toplu taşımalarda 65 yaş üstüne ücretsiz seyahat imkanı sağlıyor istediği duraktan biner istediği yerden iner milletin canını tehlikeye atmak gereksiz bir şey.O yaşta ufak bir çocuğu canından etse amcamız kalbi dayanmaz o vicdan azabına.

Geçen hafta önceden otobüs şöförlüğü yapan yaşlı birinin konuşmasına kulak misafiri olmuştum.Adam yıllardır araba kullandım ehliyetim var ama artık kullanmıyorum.Belli bir yaştan sonra refleksler düşüyor zaten otobüslere bedava biniyorum diyordu.

Zaten ocak 2016dan sonra artık sağlık raporu istenecek şöförlerden belli bir yıl aralıklarında böyle durumlarda düşüş olacaktır.Bir keresinde kulakları hiç duymayan yaşlı birinin arabasına binmiştir arabada binek araç değil kocaman transit allah bilir içinde kaç canı taşıyordur yeri geldiğinde.
  • Adamin radyosu acik , spiker haberleri sunuyor;

Spiker: Su anda Bursada akli dengesi bozuk biri ters yonde ilerleyerek trafigi birbirine katiyor.

Surucu: Ne bir kisisi kardesim , herkes ters yonden ilerliyor. Insanlar cildirmis olmali.

• genelde inekler ters yöne giriyor
  • hayvan oğlu hayvan dörtlü bile yakmıyor çünkü trafikte yaptığının ne anlama geldiğini bilmiyor.. Buna el arabası bile verilmez..

adam en hızlı gidilen şeritte ters sürüyor..
  • devlet ücretsiz prezervatif dağıtmalı böyle israflar dünyaya gelmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Adam yaşlı arkadaşlar.Ne yaptığının farkında değilmiş.Hepimizin başına gelebilirdi.Abartmayın.İnsanlık halidir.

İnsanlık hali mi?Böyle bir bahane olabilir mi?Birine çarpıp vursaydı canlarına mani olsaydı hakim karşısında diyeceklerdi kafayı yemiş alın bir rapor yatıp uyusun evde diye.Millet ağlayıp sızlayacaktı dede yollara çıkmaya devam edecekti.Sonra o ailenin acısı ne olacaktı.Allah korusun karşıdan biriyle çarpışsaydı zaten geçtim 1 ailenin yok olmasını en az 10 araç girerdi üst üste o hızlarda.Şu süreli ehliyete geçsinler de 65 yaş üstünün ehliyetini alsınlar.

Bu arada hatırlatmakta fayda var haberde söz konusu olan dede büyük bir ihtimal 50-60 yıl önce ehliyeti 1 günde almıştır.Belki 2 saat bile olabilir 90 yıllardayken 1 günde verilen ehliyet kim bilir 60-70'lerde nasıl alınıyordu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.