Şimdi Ara

Bursa'da verilmeyen penatı. Karabük'te uydurlan penaltı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

maç içerisinde fark etmemişiz dün ilk yarıda gomise penaltı yapılmış pozisyonları yorumlarken toroğlu söyledi
    https://twitter.com/RedReport_/status/914229349834018816

Gomisi hep böyle tuttular. 2. golde de tuttular ama gol oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gram futboldan anlamıyorsun. Son paylaştığın resim ile bir öncekini kıyaslarsak Stancu Muslera'nın üzerine koşmak yerine arkadan koşmayı tercih etmiş. Yani Muslera'dan top sekerse gol yaparım diye düşünüyor. Çarpışmayı net biçimde göze alamamış. Gelmiş hala bana aynı resimleri gönderip duruyorsun. Boşa zorlama istersen rezil olacaksın. Muslera kadrajda yok diyorsun topun en fazla 2 metre gerisinde. Muslera topu alırken Stancu yere yeni düşmüş. Ama cidden siz maçları farklı bir bakış açısıyla izlediğiniz için hep bizim lehimize olmalı tarzında yaklaşıyorsunuz.

Bu arada Stancu'nun o topu alabilmesi için ayağını 4 metre falan açması gerekiyor yapabilir mi? Top kime doğru hızlanıyor Stancu'ya doğru mu yoksa Muslera'ya doğru mu? Lisede falan hiç fizik dersi aldın mı hız konusuyla ilgili?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 1 Ekim 2017; 12:54:20 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt
    Tamam yok ben anladım seni rahat ol.Musleranın üstüne koşmayı değil de arkadan koşmayı seçiyormuş Serdar adamı ittirdiği için olmasın o durum

Neyse bir kez daha gördük ki Gs taraftarı sonuç odaklıdır asla ve asla hak hukuk önemli değildir.Tek değer verdiği şey başarıdır.Ben demiyorum ki Gs çok kötü oynuyor evet güzel futbol oynuyor ama Barcelonanın Celtic'e 2-1 yenildiği maçın bir istatisklerine bakın güzel oynamak üstün oynamak futbolda maçı kazanacağın anlamına gelmez

Bursa'da verilmeyen penatı. Karabük'te uydurlan penaltı.

Şimdi penaltı olmalı dediğim bu pozisyonlar size olsaydı ya da Beşiktaş bu pozisyonları yapsaydı şuan deli gibi çıldırıyordunuz ama ilk pozisyon için diyorsunuz ki dışarıda olursa faul ama içeride olursa penaltı verilmez 2. pozisyonu kimse görmemiş o yüzden görmeyince yok sayılıyor Son pozisyon da artık resim koyunca evet topa dokunmamış adamın ayağına basmış ama hakem bunu göremez

Size He he demekten başka bir şey kalmıyor bu durumda.

• Hala kurnazlık yapıp Serdar itti diyorsun. Diyorum ki sana Muslera topu aldığında Stancu yeni düşmüştü. Gerçekten beni çok iyi anlamışsın. Tebrikler. Yorumu okumadan cevap attığın çok belli. Hak hukuktan bahsedecek en son taraftar grubu sizsiniz. 2 senedir hakemle ilerliyorsunuz. Özellikle geçen sene önceki sene kadar iyi oynamadığınız halde hakemlerle şampiyon yapıldınız. Fener ve Galatarasaray aleyhine öyle kararlar verildi ki kötü oynadığınız sezonda 15 puan fark attınız 2 takıma da.

Verdiğin örnekte şuan içinde bulunduğun ruh halini yansıtmış. Pozisyon konuşuyoruz topla oynama ya da ne kadar pas yaptığını konuşmuyoruz. 1000 tane pas yap gol pozisyonu bulamadıktan sonra ne farkeder? Ama yeni nesil işte topla oynamanın ve pas yapmanın futbol olduğunu sanıyor. Fazla Guardiola izlemeyin zarar veriyor size.

Ya siz daha geçen haftaki Fenerbahçe maçının ilk yarısında kollandınız daha ne saçmalıyorsun? Medel ilk yarı kart görmedi Pepe dirsek atıp atılmadı 2.yarıda aleyhine 1-2 hata yapıldı diye ortalığı ayağa kaldırdınız sizin kadar hakemler hakkında ağlayan başka taraftar grubu yok. İşinize gelince 80lere gidip arabalar, hakemlerle kazanan maç diye ağlıyorsunuz, işinize gelince de hakem hata yapabilir, iyi oynasaydınız da kazansaydınız, hakem futbolun içindeki bir unsurdur hata olabilir diye saçmalıyorsunuz.

Merak etmeyin daha sizin kafa yapınıza ulaşamadık. Bizi o seviyeye çekemediniz ve çekemezsiniz. Ben sana ne diyorum pozisyon faul ama kırmızı değil ama senin kafan çalışmadığı için hala pozisyon hakkında saçmalıyorsun.

Senle daha fazla tartışmayacağım çünkü ne kullandığınızı itiraf eden bir taraftar grubusunuz.

• Adam hic utanmadan gelip sacma sapan penalti iddialari ile bilgi kirliligi yaratiyor. Galatasaray in her mac bir iki penaltisi verilmiyor zaten.

Bunun da disinda Karabukte Gomis kendini yere atsa hemen alacak penaltiyi. Haksiz yere penalti veren hakem dibine geldi bize penalti verebilmek icin. Gomis kendini atmadi yere.

Galatasarayin 10 futbolcusu da yeni daha yeni geldiler pis avrupa gavur memleketinden. Henuz yeterince kebap yedirip turk ve musluman yapamadik ki cenk gibi arif gibi burak gibi ogizhan gibi emre gibi adam gibi efendi gibi oynasinlar. Bir iki yıla yetistirecegiz ama. Uğrasıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stancunun pozisyonu nasıl bariz gol şansı olacak

• Oyuncunun topu kontrol etme olasılığı

• Hücum oyuncusunun pozisyonu

• Hareketin yönü (hücum oyuncusu ve top)

• Kale çizgisine uzaklık

• Defans oyuncularının/kalecinin pozisyonu

• Serbest vuruşla ya da penaltı vuruşu ile cezalandırılabilecek bir ihlal ile durdurulmasaydı, bu atak sonucunda gol atılabilir miydi?

1) defans oyuncusuyla omuz omuza

2) kaleci acıyı kapatmış

3) top oyuncunun kontrolünde değil

4) top stancuya cepheden Muslera karşıdan geliyor

O pozisyonda serdar aziz orada olmasa bile stancunun topu kontrol edebileceği meçhul. Direk vuruş yapsa muslerayi aşamayacağı bariz. O pozisyondan gol de olabilir ama spektaküler bir gol olur ancak. Bariz gol şansıyla ne alakası var

• Geçen hafta gelip Galatasaray'ın aleyhine hata yapıldı diyemiyorsanız sonra gelip beni ciddiye alın demiyeceksin ki fanatik fanatik pozisyonları paylaşmışsın Esas siz kudururdunuz şu pozisyonlar aleyhinize verilse birde fanatik olmayın diyor ama arkadaşların paylaştığı gomisin penaltısınıda söyleyemiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.