Şimdi Ara

BURSA DAN MODİFİYE@TUNİNG FOTOLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
141.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok daha güzel araçlar var Bursa'da fakat bu organizasyon pek duyurulmadı , benim bile son anda haberim oldu ki bir çok tanıdıgım olduğu halde. Ben gitmedim.

Bir çoğunuzun beğendiği civic i kötü buldum . Çocuk ve amatör işi gibi olmuş.

Ortaya laf atıp kaçmak istemiyorum o yüzden bi kaç çok bariz detaylarını söyliyim.

1. Arabanın yan etekleri sadece iş olsun diye saçma sapan modellenmiş ve arabanın karakteristik yapısına uymamış. Bir araba dizayn edilirken nasıl arabanın bütün tasarımı bazı çizgilere göre dizayn ediliyorsa , dış mod. işlemlerindede böle bir çizgi belirleyip buna göre haraket etmek lazım.
    Arabanın arka tamponu ön tampona göre çok sade , arkadan bakıldığında sade , önden bakıldıgında yuvarlak , yandan bakıldığındada çok cavcaklı bir görünüm olmuş ki böle bi tasarımın güzel olması garip olur.

2. Arka kanat çok kötü.

3. Arabanın dışı turunce ve çok hoş bi renk , içerde siyah kırmızı koltuk , turuncu iber kick panel ve krom kaplama ön gögüs ne alaka bir kombinasyon ?

4. Arka kapı kolları iptal edilmiş , öndekiler niye duruyor ? Tek kapı havası verilmek istenildiyse çok komik olmuş ...

5. Devir saatinin dışardan görüntüsü çok kötü.

Arabanın güzel olan kısımlarıda bendece bu detaylar arasında kaybolup gitmiş.

Bu yazdıklarımın sebebi kimseyi veya hiç bi şeyi kötülemek değildir. O araç tahminim orda en çok ilgi gören araçtı. Diger arabalar daha mı güzel sanki iyebilirsiniz ama , gerçekten iyi bi iş yaptım ben dediğiniz zaman detaylara kadar iyice gözlemlenir ve ondan sonra iyi veya kötü şeklinde yorum yapılır.

Diger araçlar hakkında neden bişi sölemedim , çünkü o araçların üzerinde belki bu kadar emek yok. Bu kadar emek bu kadar para harcanmış isterdimki daha güzel bişi olsun ama dediğim gibi amatörlük var .

Kalitesiz olmuş , ama emek çok o yüzden saygılar sunarım.

Bu yazdıklarım tamamen kendi şahsi görüşümdür , genelleme yapmışım gibi anlaşılmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 6 Haziran 2006; 18:40:47 >

• civic'in soldaki egzosu boşta duruyor galiba
  • yaw bizim inegölden bi tigra vardı çok manyak onun fotoları bulursam bende eklerim
  • civic in kanadı bencede kötü ama önden cok guzel olmus.bi de jantaları daha iyi olabilirmiş
  • Benim vectra hoşuma gitti ama Gkhnın dediği gibi Bursa da çok daha güzel araçların olduğunu biliyorum bunların daha iyileri Samsunda bile var ,(samsunda modifiyeyele ilgilenen mükemmel firmalar yok bUrsa da ki gibi)
  • Birinci hangisi oldu?
  • bu doğanda bişi yok ama ne tatlı duruor oyle.Safkan mıyım ne ben
  • truncu arabinin markasi nedir ya ben anliyamadim ama cok gsuel olmus baya para harcanmis belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

truncu arabinin markasi nedir ya ben anliyamadim ama cok gsuel olmus baya para harcanmis belli

Honda Civic..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

XXX....

Kalitesiz olmuş , ama emek çok o yüzden saygılar sunarım.

Bu yazdıklarım tamamen kendi şahsi görüşümdür , genelleme yapmışım gibi anlaşılmasın.

Boşa harcanan bir cuval PARA

Civic vti bile degil o modu yapacağıma atardım bir tane 18b long block ustune elderblock 50 state legan TI

Babalar gibi 300whp onume gelene....

Gereksiz modlar yapılıyor boşa gitmiş acaba bursa sanayide kimler yedi bu insanların paralarını ?

Ama bursada widebody li hakkı verilmesi gereken kırmızı bir palio var 120 liklerden

Kısacası yapan yapıyor

Civic birde devir saati koymus sanki deviri kacıracagı bir motor var

Valla motorda mod varmı biliosmusun ?(topic sahibine soruyorum)

Zamanında devir saati takan araba direk egzantriikli araba muamaelesi gorurdu simdi nerde?

• civic güzelmiş
  • bencede bursadaki çoğu araba katılmamış vede forumdan duydum bende. Bakalım asıl tunerlar istanbulda
  • 206nın jantalar dehset ama oranın birincisi turuncu civic
  • emeğine sağlık burkon, tşkkür ederiz
  • görüntüler güzel peki motora bişiyler yapmışlarmı
  • bende istiyom bunlarda valla cok güzeller saol arkds
  • Tigra hos durmus...
  • 16 btk 55-16 cfk 16 süper
  • çok güzel olmuş araba
  • tigrtanın da moku çıktı ha şu her yerde her zaman çalınan hit parçalar gibi sıktı artık sarı sarı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.