Şimdi Ara

BURSA DAN MODİFİYE@TUNİNG FOTOLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
141.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CİVİC GÜZEL DURUYO
  • Orjinalden alıntı: razor

Orjinalden alıntı: Gkhn_

XXX....

Kalitesiz olmuş , ama emek çok o yüzden saygılar sunarım.

Bu yazdıklarım tamamen kendi şahsi görüşümdür , genelleme yapmışım gibi anlaşılmasın.

Boşa harcanan bir cuval PARA

Civic vti bile degil o modu yapacağıma atardım bir tane 18b long block ustune elderblock 50 state legan TI

Babalar gibi 300whp onume gelene....

Gereksiz modlar yapılıyor boşa gitmiş acaba bursa sanayide kimler yedi bu insanların paralarını ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    arkadaslar cok dogru solemis bursa bu iste turkiyenin ilk ve en iyi araclarını cıkaran bi sehir benim kanaatimce bursa arkadasın yaptıgına saygı duyarım ama o kadar masrafa o kadar ugrasa daha guzel birseyler yapılmıs araba sade dolu gorunsun diye birseyler yapılmıs gibi duruyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitsen -- 10 Mart 2007; 19:18:11 >

• Vectra güzel olmuş hakkaten..
  • bu şahine 16 milyar istiyorlar nette ilanı forumda da "ŞAHİN" diye konusu var..

resmi koyamadım hata veriyo sayfa zaten 1 tane beyaz şahin var yukarıda
  • civic güzel olmuş ama palio ve 206nın çok daha güzel hallerini gördüm kulandım vs...
    görüntü var ama ses nasıl?????????????????????????????????????????????????????????
    1.6 palio veya 206nın motoruyla oynanmamışsa ne önemi olur ki?
  • bu resimler daha önce verildi diye hatırlıyorum
  •  BURSA DAN MODİFİYE@TUNİNG FOTOLARI
  • evt civic iyi duruo
  • AF 4895 park yasağı divaam et
  • Yanlış anlaşılmasın zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence güzelim arabaları mahvetmişler..Güzelim honda tam bi facia olmuş lastik ve jantlar hiç uymamış tampon ön görünüm farlar çok dandik bi görüntü vermiş..diğerleride aynı..Tabi bunlar benim görüşüm herkesin görüşüne saygım sonsuz..
  • opel e modıfıye cok yakısıyor
  • abi anlamıyorum nası katılmamışlar bu oto şava araba çok güzel yaa
    canavar bu..eline sağlık ben yeni üye oldum ve ilk gördüm çok hoşuma gitti allah kaza bela vermesin .....
  • ayiptir solemesi Siyah Opel Vectra haric hepsi igrenc duruyor
  • Konu hortlamış. Bu seneki başlıyacak neredeyse
  • Şahin,doğanlar dah güzel bence
  • wayy guselmiş bilseydim bende gelirdim iyi arabalar...
  • eline saglık
  • Ben Ankarada 16 plakalı mavi Astra G görmüştüm harikaydı.Acık maviydi rengi.

Var mı resimleri ?
  • yahu Bursa da yasıyorum benim neden böyle seylerden haberim olmuyor bu sene de düzenlenecekmi nereden haberdar olabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.