arkadaşlar, ben bu yıl 2.kez mezuna kaldım geçen yıl 42 bindeydim. Bursa Ahmet Erdem Anadolu Lisesi mezunuyum. Bir çok kurumla görüştüm ancak ilk yıl gitmedim dershaneye okul kursundan dolayı. Ama okul kursunun çok faydalı olduğunu düşünmüyorum. Aynı hocalarla aynı sistem devam ediyor çünkü.
Ben geçtiğimiz yıl korona mağdurlarındanım bursa'nın en çok duyulan 3 harfli kurumuna gittim ancak hayal kırıklığı yaşadım. Bu sene de gitmeyi hiç düşünmüyordum ancak. Uzay mühendisi halamın kızının ve odtü genetik mühendisi olan amcamın oğlunun gittiği heykelde eski bir dershaneye gittim. gittiğim kurs merkezinin Adını verip yönlendirme yapmak istemiyorum. kayıt esnasında bir çok şeyden bahsediyor kurslar,okullar ancak bir çoğu yapmıyor dediklerini. şuanda devam ettiğim kurs merkezi hafta bir deneme yapıyor ve her hafta farklı bir yayın yapıyor. Dönem başında verdikleri kitaplar gerçekten çok kaliteli föy sisteminde ilerliyorlar. Sınıflar dönem başında 16 kişiydi şuanda 12 ye düştü ve hiç ekstra ücret almadılar.
4 gün ders 1 gün sınav şeklinde ilerliyorken karantinada 5 gün ders 1 gün birebir online etüt 1 gün sınav olarak 7 gün eğitim verdiler 2 ay boyunca ve ekstra bir ücret tekrardan istemediler. Tüm öğretmenlerimiz bizi sıkarcasına ilgilendi haklarını yiyemem. Yüz yüze eğitime geçtiğimizde de sınıfları tekli sıra olarak yenilediler. öğretmenleri ve idarecileri çok tecrübeli herşey sistemli ilerliyor. Gerçekten bursa istanbul kurs merkezi dediklerinde bursada istanbul kurs ne alaka demiştim. ama adamlar istanbul dershanesi olarak 45 yıldır buradalarmış. hem fiyatları uygun hemde eğitimi kaliteli.
En çokta çalışmayan öğrencilerle uğraşıyorlar. Kayıt olacak ve dershane arayan arkadaşlar burayı tercih edebilirler özelden de sormak istedikleri var ise cevaplayabilirim.
Kurs merkezinin adı istanbul kurs söylemeyeyim dedim ama içimde kalacaktI |
Bildirim