Şimdi Ara

Bursa dershane önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bursada önereceğiniz sağlam (baya sağlam) önerebileceğiniz varmıdır.

Not:Mezunum

• Mf mi tm mi
  • Önermiyeceğim varcolur mu ??? :)

Uzman kariyer'e bulaşma
  • Arena Ozel Ogretim kursu/Ataevler
  • Mf yim hocam.
  • Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    Uzman kariyer kötü mü? Bursada yeniym
  • Bursa da neresi ? Oturduğunuz yer olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 2 Temmuz 2018; 16:34:10 >
  • Özlüce hocam.
  • Arena
  • Fkm iyidir, 11-12 ve mezunken oraya gittim. Daha ayrıntılı bilgi için mesaj atabilirsiniz
  • Fkmde öğrenciydim mezun olarak, yeni senede kötüleşecek 6 kişilik sınıfları olacak. Hocaları ortalama sayısal şubedeki hocaları iyi ama. Arena matematik iyi diyorlar önerebilirim
  • Hocam mezunlar için sınıf var mı bir de matematik haricinde diğerlerine sosyal türkçe fen gibi derslere ağırlık veriyorlar mı?
  • Üst level: Eylemer (30.000 lira)

Orta Level: FKM
  • Fkm tek gecerim
  • Hocam mezunlar için sınıfları var tabi. Fene ağırlık veriliyor Türkçe de haftada 2 ders oluyordu. Sosyal yoktu lakin. Son haftalarda seminer yaptılar sadece.
  • Beyler geç oldu ama küpkökü önerirmisiniz?
  • Hangi şubesi ?
  •  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitapcanavari16 -- 2 Nisan 2021; 16:39:29 >
  • yeniüye75 kullanıcısına yanıt

valla ben heykelde istanbul kursa gittim Mf idim sosyalda vardı. bu kurum verdiği sözü tutuyor. çalışırsanızda karşılığını alırsınız. her hafta deneme dediler yaptılar, birebir soru çözümü dediler yaptılar,online ders yaptılar vs. vs. öneririm yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.