Şimdi Ara

Bursa'nın hastaneleri bitmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'de yaşıyorum öncelikle belirteyim annem Bursa'da yaşıyor rahatsızlandı hastenede yattı sevindik en azından gözetim altında daha ayrıntılı inceleme durumları olur derken 3. gününde bulunduğu serviste covid çıktı servisi boşalttılar. Sizi dışardan izliyecez deyip yolladılar mr sonuçları kan tahlilleri hepsi yarım kaldı peki ne olacak dedik randevu alacaksınız hastaneye geleceksiniz. Sizlerde biliyorsunuz randevu almak istediğiniz güne pek mümkün değil en az 2 hafta sonrasına atıyor.

Mecbur malum pandemi muhabbetine eller ayaklar bağlı bekliyoruz randevu günü geldi gittik gözetim altında tutan Dr yok yerine asistan koymuş onunla muhatap oluyorsunuz derdinizi birde en baştan ona anlatıyorsunuz asistan sizi yönlendiriyor. Birde bize daha önce çekilen mr sonuçları nöroloji görecek cd kopyalarını alın oda bakicak dedi. Gittim mr çekilen yere görevli yok yemek molasında hakkı çıkabilir tabi neyse bekledik tabi Dr yeniden kan tahlilleri istedi bari onları verelim dedik mr sonuçları alana kadar kan verelim bari deeik kan alacak personel yok yemek molasında mecburen bekledik.

Zaman geçti molalar bitti kan verdik Mr sonuçları almaya gittim ne desinler sonuç vermiyoruz Dr ekranına düşüyor. Anlıyorum diyorum ama istiyen Dr ile bakacak olan Dr farklı diğer Dr ekranına düşmüyor almam lazım diretti vermem tabi benim şarteller attı bağırış çağırış derken etrafımda toplandı bir kaç kişi aynı durumu onlara anlatıyorum başhekim yazısı var diyorlar madem böyle birşey var Dr ne diye yolluyor bizi.

Tekrar gittim Dr yanına ne yapsa beğenirsiniz ufak kagida yazı yazdı bununla sekreter yanına gidin sonuç verecek bu doktora en güzel söylenecek cevap ne olurdu soruyorum size.Sağlık çalışanlarının hoşuna mı gidiyor böyle olaylar vatandaş hasta bileni var bilmeyeni var göster kardeşim doğru yolu sende öğren kuralı hastalarda bu şekilde bir aşağı bir yukarı gidip gelmesin.

İzmir'le ne alakası var derseniz o kadar hastaneye gittim devlet olarak söylüyorum kan almada her zaman dönüşümlü olarak yemeğe çıkarlar mr ultrason sonuç ve randevu olsun her zaman biri vardır buralarda mağdur olmazsınız birde İzmir'e laf ederler gidin de öğrenin bazı şeyleri düzeltin artık bu sağlık sistemini istemiyorsan yapma bu mesleği. İnsanlar ile uğraşmak zor ama oraya gelen insanlarda kafeye çay icmeye gelmiyorlar canının derdinde olanda var sevdiği hastanede yatıp onunla üzülen de.

Siz sağlık çalışanları nasıl saygıyı hak ediyorsanız oraya gelen hastalarda aynı şekilde hak ediyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla izmirde de böyle üniversite hastaneleri. Çok kaotik, ben orda öğrenci olmama rağmen asla muayene olmaya gitmedim, gitmem de. Anca koşuşturuyorsun işin de hallolmuyor.

• Benim dedem ağır hükümet destekçisidir bu yüzden 20 yıldır Özel hastaneye gider hiç rezillik yaşamaz. Paran varsa aslanlar gibi bakarlar torunum der ve çocukluktan beri benide özele taşıdı durdu şimdi kulakları duymuyor ben götürüyorum özele.

Paran yoksa rezillik çekeceksin yani yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.