Bildirim
BURSA _ÖZEL RENAULT SERVİS
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Küçük Sanayide olacaktı bir tane.Ben bir seferinde yetkili serviste bakım yaptırmıştım.Daha sonra arabanın altından tıkırtılar gelmeye başladı.Bakım yaptırdığım yetkili servise birkaç sefer gitmeme rağmen sorunu bulamadılar.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile küçük sanayideki özel servise gittim.Adam arabaya bindi ve sadece birkaç metre arabayı kullanarak sorunu buldu.Çok şaşırmıştım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Erdim16
Küçük Sanayide olacaktı bir tane.Ben bir seferinde yetkili serviste bakım yaptırmıştım.Daha sonra arabanın altından tıkırtılar gelmeye başladı.Bakım yaptırdığım yetkili servise birkaç sefer gitmeme rağmen sorunu bulamadılar.Bir arkadaşımın tavsiyesi ile küçük sanayideki özel servise gittim.Adam arabaya bindi ve sadece birkaç metre arabayı kullanarak sorunu buldu.Çok şaşırmıştım.
Küçük sanayide servisin adı neydi hatırlıyor musun?Yazarsan sevinirim... -
Malesef adını hatırlamıyorum.Ama sanayiye girdikten sonra yolun sol tarafında biraz yukarıda kalıyor.Sorduğun taktirde gösterirler.Ama Üçler değil.O yetkili servis.Ayrıca orayı da tavsiye etmem zaten.Ben 60.000 bakımda sorun yaşamıştım.Arabadan parça eksiltmişlerdi.Bir de zaten yoktu demişlerdi.Benim dediğim özel servis.Bahsettiğim yerde birkaç tur atarak bulacağımdan eminim.Kolay gelsin. -
DOSTUM OTO PER-BA KÜÇÜK SANAYİDE
İŞİNİ YAPAR HAKKINI ALIR. BEN TAVSİYEYLE GİTTİM MEMNUN KALDIM.
İNTERNETTEDE ADRESLERİ VAR. ŞADAN BEYİ BUL DERDİNİ ANLAT.
BENİM ARACIM TEKLİYORDU YETKİLİ SERVİS 2 MİLYAR MASRAF ÇIKARDI ..AYLARCA ÖYLE KULLANDIM ARABAMI BİRGÜN TAVSİYE ÜZERİNE ORAYA GİTTİM 5 YTL YE İŞİMİ HALLETTİ. BASİT BİR HORTUM DEĞİŞTİ ANLIYACAĞIN PARANI SOKAĞA ATMA..
-
HATTA ŞADAN BEYİ BULUP MAVİ COUPESİ OLAN ARKADAŞ YOLLADI DERSEN DAHDA YARDIMCI OLUR. -
Oto PER-BA ya giderken 50kere düşünün acaba arabama hangi yan sanayi ürünü takacaklar , olmayan hangi problemi çıkaracaklar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ... git herhangi bir firmaya yaptır başında dur kullandığı malzemeyi gör....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbloody -- 12 Kasım 2010; 9:52:56 > -
Ben de servis ariyorum megane 2 tavsiyesi olan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Scenic için servis önerebilecek var mı? -
Doğu tarafında OTO SAN SİT de Keskinkurtlar var. Başka güzel yer ve güvenilir yer bilen varsa paylaşabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- renault clio 1.5 dci alize yorumları
- silecek motoru çalışıyor ama su atmıyor
- vites kutusunu kontrol ettiriniz
- lastik ömrü kaç km
- broadway spring farkı
- renault symbioz
- megan 4 sıfır fiyatı
- clio evolution 1.0 tce x-tronic 90 hp özellikleri 2024
- renault logan
- renault kadjar en dolu modeli hangisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X