Şimdi Ara

Bursa pahalı mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bursada yaşam nasıl çoo mu pahalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Değil.
  • Özgürlüğe Manuş kullanıcısına yanıt
    Ev kirasına 1300 1500 deniliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralay05

Ev kirasına 1300 1500 deniliyor
    İlçesine göre değişir.
  • Şehir hastanesinin olduğu muhit nasıl ucuzluk pahalılık bakımından

• Türkiye’nin batısı, Eskişehir’den sonrası küçük şehir büyük şehir demeden istisnasız pahalı. Bursa da bir İstanbul olmasa da pahalı bir şehir. Nereden gideceğine bağlı ama Ankara’yla kıyaslasam bile pahalı bir şehir Bursa.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Konyadan hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir mi Bursa mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Miralay05 M kullanıcısına yanıt
    Konya’ya göre pahalı gelir hocam. Özellikle Marmara’daki ufak şehirler bile (Bilecik, Yalova vs) Konya’dan pahalı. Tüketim malları arasında fazla fark yok ancak özellikle barınma yani ister ev almak ister kiralamak olsun pahalı, sebze meyve pahalı. Hadi sebze neyse çoğu Akdeniz ve Anadolu’dan geliyor, meyve üretiminin çoğu Ege ve Marmara’da ona rağmen meyve sebze fiyatları oralarda daha pahalı. Ulaşım Bursa’da pahalı diye yakınıyordu arkadaşlar ancak genel olarak ulaşım Marmara’da iç Anadolu’ya göre ucuzdur.

• Gravaze kullanıcısına yanıt
    Ege peki hocam ege hakkında bilginiz var mı

• Miralay05 M kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi, Eskişehir’in batısında hangi il varsa görece pahalıdır. Ege’deki Muğla, Uşak gibi ufak şehirler ve hatta Denizli ve Aydın gibi görece küçük “büyük şehirler” pahalı. Nedendir bilmiyorum, böyle bir durum var. Sahibinden’i açıp kira fiyatlarına bakın, Uşak’ta bile Ankaradan pahalı kiralar oradan biçin. Ben bizatihi Ege’de yaşamadım Marmara’da da İstanbul dışında diğer yerlerde yaşamadım ancak çok gittim oralara, elim dostum da çok var gördüğüm durum budur.

• gel bursa'da uludağa yakın civarlar'da evlere hayatını yaşa tabi suriyeli - sürekli sokak'dan toplanan içkiciler, ayaşlar, uyuşturucu kullanıcıları polisler ses gürültü hiç çekilmez. mollaarap bi yer daha vardı. şimdi adını unuttum dağ kesimlerinden bahsediyorum .. ayrıca Bursa istanbulun yerleşik semptleri kadar olmasa'da pahalı bi şehir gelme bana kalırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki MinajLele Pons -- 11 Temmuz 2019; 3:28:16 >
  • Bursa gemlik gayet güzel gelin bi çayımı için olduça yeşillik deniz var avrupa ormanları gibi olmasa da gayet iyi tek sorunum son yıllar da sahilleri ve caddeleri suriyeliler işgal etti ve insanları biraz kötü buranın ha ben kendi kafamda takılırım derseniz mis gibi yer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.