Şimdi Ara

İzmir mi Bursa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
21.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizden bir konuda yardımcı olmanızı istiyorum.Başlıkta yazdığım 2 şehirden hangisinde yaşamak daha kolay veya avantajlıdır.Soru biraz saçma olabilir ama 1 hafta içerisinde karar verip bu 2 şehirden birinde işe giricem.Bu iki şehirde yaşayanlar varsa bana bu konuda yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

• up
  • Bursa'da doğan birisi olarak İzmir diyorum
  • Bir Bursalı olarak para gücüm varsa İzmir de yaşamak isterdim ama yinede şikayetçi değilim
  • İzmir akar dostum
  • Izmir, hava sıcaklığının fazla olduğu biryer sıcakta çalışmak hiç kolay olmaz diye tahmin ediyorum. Ben olsam bursayı tercih ederdim. Tabi ki çalışacağın sektörde çok önemli çalışmayı tercih edeceğin şehirde.
  • Bursalıyım,Bursadayım.Öncelikle Bursa sanayi şehri tabi tatil yerleride var ama senenin tamamında
    işlemiyor.Yani kafe-bar İzmir kadar yoktur.Nüfus ve yerleşim büyüklüğü İzmir kadar oldu. (3.100 m)
    İnsanı meşgul.Bursa sanayisi en gelişmiş,nezih yerleri dolu bir ilimizdir.
    Ben deniz kokusu mis gibi yerler ararım diyorsan kesinlikle İzmir, ama ben iş ararım
    dağ taş gezerim hava alırım diyorsan kesinlikle Bursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretemelkuran -- 21 Temmuz 2010; 11:20:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    2 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    İzmir Buca güzel mi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle cvp yazan arkadaşlara tşk ediyorum.Ben daha önce istanbulda yaşadığım için denize karşı bir sempatim var tabi bursada da mudanya yakınmış herhalde deniz olan bir yer olarak.Bir de izmir le bursayı kıyasladığımızda yaşam hangisinde daha ucuzdur?kiralardır,eğlence yerleridir,vs...benim duyduğum bursa da mesela eskişehir e göre cafe-bar tarzı yerler daha pahalıymış.Ben öyle o tarz yerlere çok fazla giden biri değilim ama başka şehire gidince değişebilir tabi insan o yüzden öğrenmek istiyorum

• Bursaya çok kez gittim kaldım. İzmir de yaşıyorum, izmir diyorum ;)
  • İZMİR
  • bu 2 şehirde de daha önce yaşamış arkadaşlar varsa yaşam şartları olarak da kıyaslayabilirler mi acaba?Yani izmir daha mı pahalıdır bursaya göre
  • izmirde yaşıyorum..yaşam koşulları bakımından izmir pahalı bursa biraz daha ucuzdur ..tercih senin deniz isterım dersen izmir..~
  • İzmir'i seç ama kestane şekerinden mahrum kalırsın bu seferde.
  • Denizi olmayan şehirde yaşanmaz, ondan İzmir diyorum.
  • her ikisinde de bulunmuş birisi olarak tabiki izmir diyorum
  • İzmir'in kıyası İstanbul'dur.

Dolayısıyla açık ara İzmir.
  • İzmir.
  • Bursada yaşıyorum izmire hiç gitmedim Bursa da iyidir.
  • izmir araba yı aşırı uzağa gitçeğin zaman çıkar yeter hiç arabaya gerek yok kısaca
  • bursa ii dir ama diosan ben zenginim izmir daha iyi bir tercih olur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.