Şimdi Ara

BURSA - SAMSUN YOL TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
17.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir bursalı olarak samsun-atakum'da 4 senem geçti.şimdi ağrı'dayım başlığı görünce samsun'u ve bursa'yı ne kadar özlediğimi fark ettim.
    otobüsler genelde 2. yolu kullanıyor.Hayırlı yolculuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLTA

quote:

Orijinalden alıntı: CorsairSA

İlk yolu 3 senedir kullanıyoruz.Özellikle otobüslerde bu yolu tercih etmekte.Ankara üstü çok uzun sürüyor.
    Bursadan diğer güzergahlara mesafe ne kadar bilmiyorum ama ilk yol daha avantajlı.Bilecik-Samsun olarak ankara üstü kullanmışlığımda var.Ozamanlar
    çok fazla yol çalışması olduğu için 3-4 sene önce 2.rotayı kullandık.Ancak ollar yapıldı.Yapım çalışması çok nadir olmakta ve bütün yol boyunca yavaşlamadan min 100-110 km süratle gidilebilir.
    En son kasım ayında Kırklareli-Samsun yaptık.Ortalama 90 km hız 12 saatti.Bunun içinde 3-4 yere 15'er dk mola dahil.1000km civarı.Ama eminim Ankara üstü olsa 15-16 saate yakın sürerdi.

hocam bursa-GİRESUN arasını 'ankara' üstünden giden otobüsler 16 saatte gidiyor.

bilecik-samsun arasını 16 saatte gitmek için 60km ile falan gitmeniz lazım.

Yanlış anlamışsınız.Benim dediğim Kırklareli-Samsun.
    Ankara üzeri bir çok zaman orda denedik,15 saatin altına düşmüyor gibi bişey.Molalar ile birlikte.

• Benim gonlum 1. Yol dan gitmekten yana. (Yilbasi kar durumu da inemli tabi.)
    Yola sabah erken cikicam ve tum yolu gun isiginda gecmeyi planliyorum. 1.yol da anladigim kadari ile bolunmus yol calismalari bitmis, sadece belirli yerlerde tamirat var, yanlis mi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm, yilbasinda 1:-) yoldan samsuma gittim. Yol samsun a yakim 20 30 km haric bolunmus yol ve bitmis. Otobamdan ciktiktan sonra trafik cok rahat. Yolun bazi bolumlerinde hafif sis vardi sadece. Toplam yol 8 saat + mola.
    Bolu da kar olmadigi sirece burdan gitmek cok mantikli.:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.