Şimdi Ara

BURSA - SAMSUN YOL TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
17.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bursa'dan Samsun'a kendi aracımla yılbaşında gidip gelmek istiyorum.

1.Yol : Bursa>yalova> izmit> tem >gerede> Tosya> Osmancık> Merzifon> Havza> Kavak>SAMSUN
    2.Yol : Bursa>Eskişehir>Ankara>Çorum>Samsun

Bu iki alternatif hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
    Kış şartları da düşünüldüğünde hangisi tercih edilmeli ?

Şimdiden teşekkürler.

• Ben 2 ayda bir bursa çorum arası gider gelirim size tavsiyem 2.yol tek dezavantajı inegölden sonraki mezitler mevkii malum kar kış yüksek bi yer 10 kmlik bir yol zaten orası orayı aştıktan sonra hiçbir sorun yok gayet güzel yollar...Belki birinci yolda iyidir fakat bolu gerede oldu mu ben kışın pek girmek istemem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frreestyle

Ben 2 ayda bir bursa çorum arası gider gelirim size tavsiyem 2.yol tek dezavantajı inegölden sonraki mezitler mevkii malum kar kış yüksek bi yer 10 kmlik bir yol zaten orası orayı aştıktan sonra hiçbir sorun yok gayet güzel yollar...Belki birinci yolda iyidir fakat bolu gerede oldu mu ben kışın pek girmek istemem .
    selam dostum samsun merkeze mi gidiceksın yoksa kazasına mı? memleket neresi bursamı samsun mu?
  • Slm, memleket bursa. Ikinci memleket olacak samsun :-. Atakum a gidecegim samsun da..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hnmn

Slm, memleket bursa. Ikinci memleket olacak samsun :-. Atakum a gidecegim samsun da..
    aynen bende bursadayım ikinci memleket ünye ondan sordum kardeşim bnm
  • 2. Yol mantıklı geldi bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

ben de ünye bursa arası cok gidip geldim ve hep birinci yolu kullandım eğer çalışma yoksa yol güzeldir bolu gerede bolu taraflarından gündüz geçmek kaydıyla hertürlü hava şartında yolculuk yapmışımdır sorun yok devam tuzlanan kontrol edilen bir yol zaten gerede den otobana girdin mi yalova yol ayrımına kadar cok rahat ama kışın gece yolcuğu yavsiye etmem ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara antalya yol onerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanusta

quote:

Orijinalden alıntı: desoto

ben de ünye bursa arası cok gidip geldim ve hep birinci yolu kullandım eğer çalışma yoksa yol güzeldir bolu gerede bolu taraflarından gündüz geçmek kaydıyla hertürlü hava şartında yolculuk yapmışımdır sorun yok devam tuzlanan kontrol edilen bir yol zaten gerede den otobana girdin mi yalova yol ayrımına kadar cok rahat ama kışın gece yolcuğu yavsiye etmem ...

Alıntıları Göster
    Osmancık-Merzifon arası sağlam değil. Hatırladığım kadarıyla bayağı viraj var. Ankara- Samsun yolunda kışın buzlanma olabilir belki, fakat yollar hem geniş, hem de yeni. Özellikle Çorum-Samsun arası çok güzel yapıldı. İki hafta oldu o yoldan gideli, ikinci alternatifi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Osmancık-Merzifon arası sağlam değil. Hatırladığım kadarıyla bayağı viraj var. Ankara- Samsun yolunda kışın buzlanma olabilir belki, fakat yollar hem geniş, hem de yeni. Özellikle Çorum-Samsun arası çok güzel yapıldı. İki hafta oldu o yoldan gideli, ikinci alternatifi öneririm.

Alıntıları Göster
    2. yolu öneririm.
  • ikinci yol 50 km kadar daha uzun ama bu havada daha makul gozukuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

ikinci yol 50 km kadar daha uzun ama bu havada daha makul gozukuyor...
    nizami yol, izmitten doğrudur.
    zaten google eartha yazdığınızda muhtemelen o istikamet yani yazdığınız 1. seçenek çıkacaktır

izmitten geredeye kadar yol yine çok iyi, gerede de otabandan çıkacaksınız. gerede den karabük ismetpaşaya kadar yol yine çok güzeldir yalnız bu yol kışın biraz risklidir.

çerkeş-samsun arasında bazı noktalarda yol yapımı var ama yol %90 iyi diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

zaten google eartha yazdığınızda muhtemelen o istikamet yani yazdığınız 1. seçenek çıkacaktır

izmitten geredeye kadar yol yine çok iyi, gerede de otabandan çıkacaksınız. gerede den karabük ismetpaşaya kadar yol yine çok güzeldir yalnız bu yol kışın biraz risklidir.

çerkeş-samsun arasında bazı noktalarda yol yapımı var ama yol %90 iyi diyebilirim

Alıntıları Göster
    Ben 1. seçeneği çok kullandım.Bir iki yer haricinde gayet güzel yoldur.Gidebilirsiniz....

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

Alıntıları Göster
    2. Yol daha iyidir.

Lütfen aracınızı uzun yola hazır hale getiriniz, kış lastiği muhakkak kullanın. Kazasız belasız yolculuklar dilerim.

• ankaradan sonra gizli buzlanma riski olsada 2. yol daha güvenli ancak biraz uzunca. temde ne zaman nasıl bir bakımla karşılaşacağınızı kestiremiyorsunuz. temi izmit duzce arası kullanan ben bile defalarca bakıma denk geldim. aracınıza sağlam bir bakım yaptırın. bol sıvı tüketin. iyi yolculuklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

ankaradan sonra gizli buzlanma riski olsada 2. yol daha güvenli ancak biraz uzunca. temde ne zaman nasıl bir bakımla karşılaşacağınızı kestiremiyorsunuz. temi izmit duzce arası kullanan ben bile defalarca bakıma denk geldim. aracınıza sağlam bir bakım yaptırın. bol sıvı tüketin. iyi yolculuklar.
    İlk yolu 3 senedir kullanıyoruz.Özellikle otobüslerde bu yolu tercih etmekte.Ankara üstü çok uzun sürüyor.
    Bursadan diğer güzergahlara mesafe ne kadar bilmiyorum ama ilk yol daha avantajlı.Bilecik-Samsun olarak ankara üstü kullanmışlığımda var.Ozamanlar
    çok fazla yol çalışması olduğu için 3-4 sene önce 2.rotayı kullandık.Ancak ollar yapıldı.Yapım çalışması çok nadir olmakta ve bütün yol boyunca yavaşlamadan min 100-110 km süratle gidilebilir.
    En son kasım ayında Kırklareli-Samsun yaptık.Ortalama 90 km hız 12 saatti.Bunun içinde 3-4 yere 15'er dk mola dahil.1000km civarı.Ama eminim Ankara üstü olsa 15-16 saate yakın sürerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meissner -- 21 Aralık 2012; 2:07:58 >

• 1.tercihi tavsiye ederim. Aralık ayı basında geldim o yoldan otoban gayet rahat geçer zaten sonrasindada yollar gayet guzel bir zamanlar cok calışma vardı ama bitmiş artık cok az bir iki yerde vardı sadece o kadar
    Ben o yolu gece geldim 100-130 arası gayet rahat bir sekilde geçmişti.
    Bende atakumda oturuyorum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

1.tercihi tavsiye ederim. Aralık ayı basında geldim o yoldan otoban gayet rahat geçer zaten sonrasindada yollar gayet guzel bir zamanlar cok calışma vardı ama bitmiş artık cok az bir iki yerde vardı sadece o kadar
    Ben o yolu gece geldim 100-130 arası gayet rahat bir sekilde geçmişti.
    Bende atakumda oturuyorum bu arada.
    Her sene en az 5-6 kere Bursa- Artvin arası seyahat eden ve bu yılbaşında da seyahat edecek biri olarak, Eskişehir- Ankara üzerinden gitmeniz daha rahat olacaktır, Gerede ve Tosya dan sonra yol gerçekten canınızı sıkabilir bu hava şartlarında. Birde kar düştü şu sıralar tekrardan yollar bozulmuştur. Yıllardır o yollara bir çare bulunamıyor malesef. Ancak yol 70 km civarı uzuyor Ankara üzerinden gidince bunuda gözardı etmemek lazım. Yol durumu kesinlikle Ankara yı işaret ediyor.

• Ankara uzeri daha mantikli olur kis gunu fazla kullanilan yol makbuldur

• quote:

Orijinalden alıntı: CorsairSA

İlk yolu 3 senedir kullanıyoruz.Özellikle otobüslerde bu yolu tercih etmekte.Ankara üstü çok uzun sürüyor.
    Bursadan diğer güzergahlara mesafe ne kadar bilmiyorum ama ilk yol daha avantajlı.Bilecik-Samsun olarak ankara üstü kullanmışlığımda var.Ozamanlar
    çok fazla yol çalışması olduğu için 3-4 sene önce 2.rotayı kullandık.Ancak ollar yapıldı.Yapım çalışması çok nadir olmakta ve bütün yol boyunca yavaşlamadan min 100-110 km süratle gidilebilir.
    En son kasım ayında Kırklareli-Samsun yaptık.Ortalama 90 km hız 12 saatti.Bunun içinde 3-4 yere 15'er dk mola dahil.1000km civarı.Ama eminim Ankara üstü olsa 15-16 saate yakın sürerdi.

hocam bursa-GİRESUN arasını 'ankara' üstünden giden otobüsler 16 saatte gidiyor.

bilecik-samsun arasını 16 saatte gitmek için 60km ile falan gitmeniz lazım.

• bir bursalı olarak samsun-atakum'da 4 senem geçti.şimdi ağrı'dayım başlığı görünce samsun'u ve bursa'yı ne kadar özlediğimi fark ettim.
    otobüsler genelde 2. yolu kullanıyor.Hayırlı yolculuklar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.