Bildirim
BURSA'YA NASIL GİDERİM,NERELERİ GEZMELİYİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
napıcaksın bursada ya geçireceğin zamana yazık. istanbuldaysan kal istanbulda . istanbulda değilsen istanbula git. bursada gezilcek yer nere heykel fln. bişi yok söyliyeyim. küçük yerdir
feribotla gel geleceksen diyeyim ama geçireceğin zamana yazık -
feribotla tabii ki.. -
uludağa git,iskender ye,camileri ve türbeleri gez. -
Bursa öyle gelişimişmiydi -
valla ne diyem nilüfere gel şehir içini gez türbeler,camileri gez.eski semtlere git.
dağ eteğindeki eski köylere git.fantezi olsun istersen orhaneli köyleri,osmanlı köyleri...
gezcek çok yer var değerini bilene.istanbulun çivisi çıkmış.parklar bahçeler çok bol. -
Gel ben seni gezdireyim kızlarıda idare eder -
quote:
Orjinalden alıntı: ilk kez
napıcaksın bursada ya geçireceğin zamana yazık. istanbuldaysan kal istanbulda . istanbulda değilsen istanbula git. bursada gezilcek yer nere heykel fln. bişi yok söyliyeyim. küçük yerdir
feribotla gel geleceksen diyeyim ama geçireceğin zamana yazık
bilmiyosan konuşma
Bursalılar diye bir konu var orada nereler gezilir falan yazıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Jön Türk
Gel ben seni gezdireyim kızlarıda idare eder
Ben ne zaman gitsem o şehirde güzel kız göremiyorum ha. İzmir'in gözünü seveyim. -
feribot pahalı ama hızlı vaktin varsa karayolunu tercih et bence, zaten ondada feribota biniyorsun , ama vaktin yoksa feribot 1.5 saatte getirir...
bursaya gelince gezmek parayla doğru orantılı yurdumun her köşesinde olduğu gibi, ama ucuza nasıl çok eğlenirim diyosan, 1 heykeldeki yeşil cami, emir sultan cami, ulu cami benzeri yerleri gez. sonra bir yerde iskender ye bursaya gelip iskender yemeden gidilmez.ama kesinlikle gerçek iskendere gitme hem pahalı hem dandik böyle heykeldeki dışarıdan güzel gözüken br yerde yemen daha mantıklı...sonra tophaneye çık manzaraya karşı çay iç, ardından altıparmağın arka sokaklarından kız kese kese kültürparka git orda çayır çimen oturursun, akşama da kaplıkaya da alabalık çiftliği var tavsiye ederim ordada akşam yemeği yiyebilirsin
fazla vaktin varsa uludağa çıkıp mangal yapmak da iyi olabilir
-
Feribotu boşver, araban varsa geze geze izmit üzerinden git, yoksada otobüsle git,ilkonce şehir içine gidersin, bursada bir ordu evi vardı, o tepenin adını şimdi cıkartamıcam ama oraya mutlaka git, butun bursa ayaklarının altında walla, kesin o tepeye ugra, bence süper biryer, dönerkende merdivenlerden inersin, süper hosuma gitmişiti oralar, ben sanayi ye gelmiştim bursaya araba için, arabayı sanayıye bıraktım, tramvyaya binip şehir içine geldim, sonra dönerken sanayiyi bulamamıştım, tramvay 2 yere gidiyor, biri organize sanayi biride küçük sanayimi ne öle bişi, bi indim tramvaydan bakıom bakıom, heryer yabancı, alala, oysaki anonsta sanayi diyordu, meger 2 sanayi varmış, 1 saat zaman kaybetmeme sebeb oldu, aklında bulunsun, ehehehe, benimkide öyle bir anıydı işte , bursa guzel ya gercekten bende seviyorum, yeşil bursa
-
Bursa gezilecek yer değil!Ben gittim pişman oldum -
Hacı sen en iyisi garajın arkasına git -
ulan siz gezcek yer bilmiyosanız konuşmayın gidin mudanyaya balıkcılar çarşısına deniz yıldızı var orda bi çinokop yiyin denize karşı tophaneyi gezin dağ yoluna çıkın alın biranızı heykel altıparmak setbaşı gezin akşamları gezin burları gidin çalı ya gidin et mangal yiyin iskender yiyin gezin işte
ilk kez konuş bakalım sen -
Gezilecek yer dolu gerçekten.Çekirge Hacivat-Karagöz anıtından başlayabilirsin mesela.Sonra Altıparmak-Heykel gezip,Heykel 1 Porsiyonu 20 YTLden İskender yiyebilirsin.Oradan Türbeleri gezip Uludağa çıkabilirsin.Nilüfer gibi yerler gerçekten gezip görülmeli.Organize sanayi,Koruparkı gezmenide tavsiye edebilirim =) -
ben bursaya çanakkale üzerinden giderken geçtim oradan ama bayağı oluyor bu 6 sene falan oluyor sanırım orta okul 7-8 miydi neydi o zamanlardı güzel bir şehirdi uludağda çıkın gezin derim ama ben ana merkezinden geçtiğim için oraları görmedim ama güzel bir yer..
bursalılarda normal bizim gibi insanlar türbanlı değillerdi ama istanbul kadar güzel bir yer..(5-7 sene oldu ama unutmadım gene hatırlıyorum biraz)
şimdi bursalılara bir soru..
istanbuldan bursaya kaç saat alır? -
bence feribotla git.karayolu sıkıcı bence.feribotta dışarı cikarsin denizi izlersin güzel olur.bursa da kesinlikle iskender veya çiçek köfte ye.merkezde çiçek köfte diye bir restaurant var oraya git.harika yemekleri var.bunun dışında türbelere git.merkezde gez.mudanya da güzelmiş arkadaslarim ööle diordu ama ben hiç gitmedim bir fikrim yok.yazliğimiz var bursa da tek bildiğim yer karacabey(kurşunlu) ve bursa merkez. -
Bursa'yı Gezip Görmeyenler Ne İçin Yorum Yapıyor Anlamadım Gezdiğini Zannedenler İse Sadece Heykeli Bilenler Bursanın Tarihi Yapısı Doğal Güzellikleri Heykel Ve Çevresi İle Sınırlı Değildir.Gezilecek Görülecek Birçok Tarihi Mimarı Ve Doğal Güzellikleri Var -
quote:
Orjinalden alıntı: ilk kez
feribotla gel geleceksen diyeyim ama geçireceğin zamana yazık
hoahahaha -
ben sürekli bandırma-istanbul feribotuyla gidip gelirim- feribotta benim bildiğim güverteye cıkıp dolaşamıyorsunuz, bilmiyorum şu son ve en büyük osmangazi feribotuna daha binemedim ama sanmıyorum dışarı cıkartıcaklarını.quote:
Orjinalden alıntı: Buzlar kraliçesi
bence feribotla git.karayolu sıkıcı bence.feribotta dışarı cikarsin denizi izlersin güzel olur.bursa da kesinlikle iskender veya çiçek köfte ye.merkezde çiçek köfte diye bir restaurant var oraya git.harika yemekleri var.bunun dışında türbelere git.merkezde gez.mudanya da güzelmiş arkadaslarim ööle diordu ama ben hiç gitmedim bir fikrim yok.yazliğimiz var bursa da tek bildiğim yer karacabey(kurşunlu) ve bursa merkez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X