Şimdi Ara

Bursada DOĞUM GÜNÜ Kutlama Mekanları Nereler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbulda yaşıyorum ve bursada ocak ayında bir doğum günü kutlamayı planlıyorum maksimum 5 kişiyiz. bir cafede falan böyle kutlama şansımız varmıdır varsa nerelerde olabilir.Bursayı pek bilmiyorum ulucami falan o civarlarda olabilir kestel denilen semtde olabilir varsa.

Yani normal pastane-cafe düşünelim biz gidicez 3-5 kişi normal pasta gelecek üfleyecek sonra kesicez yicez sohbet muhabbet okadar büyük house parti gibi değil :D
    cafeyi falan kapatmıcaz :D ufak bir kutlama diyelim biz nerde kaç fiyata yapabiliriz arkadaşlar biligis olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen

• Kulturparktakı kafelere bakabılırsınız fakat fıyat konusunda pek bı bılgım yok.Hem vakıt gecırmek ıcınde guzel bır yer tavsıye ederım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulturparktaki cafelerde okey oynamak bedava. Doğum günü kutlanmaz o kafelerde. Ama benim doğum günümü kültürparkta kutlamistik arkadaşlarla crazy dance crazy booster falan
    Uzay pastanesi var fsmde elit mekan orda da doğum günüm kutlandı ama fiyatı bilemiyorum bana ödetmediler hesap

• yani kız arkadaşımın doğum gününü kutlucaz zaman geçiricez parti vermicez yani beraber olmak amacımız ve o sıra bir pasta kesmek. ne elit olsun ne böyle kötü mekan olsun ilk mesajı yazan arkadaş kültürpartk demiş ama 2. mesjada olmaz demişsiniz. kız erkek olacaz muhtemelen 2-3 kız birde ben erkek olacakz 3-5 kişi çoğunluk kız olacak yani o bakımdan güzel mekan olması lazım arkadaşlar fiyatda kabarık olmasın bizimde bütçemiz var sonuçta :)
  • Kimse bilmiyormu yani şimdi bursada oturan yokmu bu forumda helal olaun kari var yazsak dolusursunuz

• Bursa cocuguyum heryerde kutlarim

• Arap şükrü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurban Bayramı Tatil oluyorsa
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.