Bildirim
bursada ipad
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
32GB wi-fi modeli mevcut muydu? -
gold.com.tr de olması lazım -
gold bilgisayar çok pahalı piyasadan 200 300 lira daha pahalı satıyor. bu arada 64de kalmamış hiç bi yerde -
Korupark-apple store -
paranla rezil olmak bu ipad, app store kalmadı diyor, en sonunda galaxy tab alıcam bu gidişle. -
Koruparktaki apple premium resellerda bulabilirsin, bilkom yetkili satıcısıdır.
edit:kalmadı demişsin sanırım görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmettaskiner -- 17 Ocak 2011; 17:52:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: meph
paranla rezil olmak bu ipad, app store kalmadı diyor, en sonunda galaxy tab alıcam bu gidişle.
dostum 3 g istemezsen bilkom storede var.bence al bir 16 gb..1080/12 taksit..hem bilkom garantili..
birde iphıne varsa martta(ios 4.3 e gelecek update ile) telefonu hotspot olarak kullanır ve ipadi 3 g gibi kullanırsın...
şahsen ben biraz daha bekleyip öyle yapacağım -
mediamarkt nilüfer mağazasında geçenlerde gördüm orada olması lazım -
ben satayım dostum sıkıldım kullanmaktan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X