Şimdi Ara

Bursada yaşadığım için epey şanslıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her yer sanayi ve fabrika. Özellikle mühendislerin staj yapması için derya deniz. Babamın şirketi sektöründe dünyanın en büyüklerinden genelde çalışanlarının çocuklarını staja alıyormuş(ablam öyle yaptı). Ayağımızın altında koskoca tofaş fabrikası var tüm fiat egealar ve stellantis parçaları burada üretiliyor diye biliyorum. Dün annemin kaldırıma çıkarak yarattığı hasar yüzünden arkadaşımla toyota servise gittik kadın arkadaşıma staj lazım olursa beni bul dedi. Hadi bu ikisi olmadı binlerce çalışanlık togg fabrikası kuruldu ve genişliyor orası da denenebilir. Burası da olmadı diyelim oyak renault var bu senelerde epey ihracat yapıyor diye biliyorum. Bosch da epey büyük. Diğer hiçbir şehrin böyle fırsatla dolu olduğunu sanmıyorum. Meslek hayatına atılınca bu şirketlerde çalışmak ister miyim emin değilim çünkü çoğu işçisine değer veren şirketler değil ama öğrenciyken cv doldurma amaçlı epey iş görür. Bu yüzden uludağ çıkarsa üzülmem diye tahmin ediyorum.

• Ben de Kocaeli'de yaşıyordum. Kocaeli elektrik kazanınca kendimi aynı böyle avutmuştum. İTÜ olmayacağını anladığımda sınava girmeden, aynı böyle rahatlamıştım. Demek ki senin hedef de 1500 değil :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

sonuç ne oldu haksız mıymışsın?

• Haksız diyemem. Doğru. Mühendisliği sanayi şehrinde okumak, kötünün iyisi.
    Ama bu top class üniyi kazanamadığını ve hocalarının top class ünilerden daha vasat olacağını (genellikle) değiştirmiyor. O ünide bölüm seçmek o yüzden kritik oluyor.

• Sınıf arkadaşlarının boundaki gibi parlak gençler değil, senin benim gibi olacağını anlamak gerekir (genellikle).

• bursaya bir girişimiz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayisi var mis gibi dağ havası var deniz havası var gerçekten bence goat şehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ablan izmirde hayatının tadını çıkarsın sen ise bursada oku ve tofaş fabrikasında çalış 

• canı sağ olsun ben çekerim

• deprem olunca gelen pişmanlık hissi...

• Nphexy N kullanıcısına yanıt

bounlu değil

• Haziran: Mezun hazırlıkları kesin kazancam
    Temmuz: O sene bu sene
    Ağustos: Hedef ilk 20k
    Eylül: Çalışmalara devam
    Ekim: Hedef ODTÜ ilk 1500
    Kasım: Fena değilim ama Toparlayacağız
    Aralık: Tekrar derslere dönücem
    Ocak: Stres başladı
    Şubat : Bursada yaşadığım için şanslıyım
    Mart: Aslında bursa teknik güzel üni
    Nisan: Zaten kazanırım staj falan rahat
    Mayıs: Son ay asılayım
    Haziran: Bursa teknik de gelmedi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D6C674A4F -- 16 Şubat 2024; 0:0:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.