Şimdi Ara

Az önce yaşadığım berber faciası..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İstanbul'da yeniyim.. Yaklaşık 2-3 hafta önce arkadaşımın tavsiye ettiği bir kuaförde saçımı kestirmiştim ve çok da memnun kaldım ama kaldığım yurda biraz uzaktı.. Bugün çarşıda dolaşırken ensedeki saçlar biraz rahatsız etti ben de kısalttırayım dedim.. Yurda en yakın berbere gittim.. ''Çok değil biraz kısalacak'' dedim.. Neyse adam kesti.. Toplasan 3 dk sürmedi.. Ne kadar diye sordum.. ''3 lira'' dedi.. Normalde bizim oralarda para bile almazlar da hadi ben 1-2 lira veririm yine demiştim.. Fazla değil mi diye sorduğumda da aslında normal kesimden aldığım parayı almam lazım dedi.. Neyse sonuç olarak ben 2 lira verdim çıktım.. Şimdi yurttayım ve yeni fark ettim ki adam yamuk kesmiş.. Hem de öyle böyle değil.. Bir taraf uzun bir taraf kısa tam ortalarda acayip kısa :) Şimdi ne yapsam bilemedim.. Adama gitsem yamuk kesmişsin desem,gel düzeltelim diyecek iyice içine edecek.. Gitmesem içime sinmeyecek..
    Hayır madem saç kesmeyi bilmiyorsun,en basit şeyi bile yapamayacaksın.. Niye berberim diye dolanıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxyxyz -- 29 Ekim 2012; 15:05:33 >

• o kadar çok berber mağduru var ki... abicim her gittiğimde mi pişman olmak zorundayım ben ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekremod

o kadar çok berber mağduru var ki... abicim her gittiğimde mi pişman olmak zorundayım ben ya

Galata Köprüsünün altında bir berber var oraya gitmiştim ben geçen sefer.. Ortamı biraz kötü ama iyi kesiyorlar.. Ben memnun kalmıştım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxyxyz

Arkadaşlar İstanbul'da yeniyim.. Yaklaşık 2-3 hafta önce arkadaşımın tavsiye ettiği bir kuaförde saçımı kestirmiştim ve çok da memnun kaldım ama kaldığım yurda biraz uzaktı.. Bugün çarşıda dolaşırken ensedeki saçlar biraz rahatsız etti ben de kısalttırayım dedim.. Yurda en yakın berbere gittim.. ''Çok değil biraz kısalacak'' dedim.. Neyse adam kesti.. Toplasan 3 dk sürmedi.. Ne kadar diye sordum.. ''3 lira'' dedi.. Normalde bizim oralarda para bile almazlar da hadi ben 1-2 lira veririm yine demiştim.. Fazla değil mi diye sorduğumda da aslında normal kesimden aldığım parayı almam lazım dedi.. Neyse sonuç olarak ben 2 lira verdim çıktım.. Şimdi yurttayım ve yeni fark ettim ki adam yamuk kesmiş.. Hem de öyle böyle değil.. Bir taraf uzun bir taraf kısa tam ortalarda acayip kısa :) Şimdi ne yapsam bilemedim.. Adama gitsem yamuk kesmişsin desem,gel düzeltelim diyecek iyice içine edecek.. Gitmesem içime sinmeyecek..
    Hayır madem saç kesmeyi bilmiyorsun,en basit şeyi bile yapamayacaksın.. Niye berberim diye dolanıyorsun

Mahalle berberi tarzı yerlere değilde büyük kuaför salonlarına gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde başıma gelmişti hemde ön tarafı arka taraf değil şükret haline
  • Sirf bu yuzden 3 numara yapiyorum artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 29 Ekim 2012; 15:20:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçen sene bir seferliğe mahsus berberimi değiştirmiştim.O da pazar günü olduğu için bir tek açık berber bulabilmiştim.Adama öğrenci/okul traşı dedim,herif bildiğin 3'e vurdu(veya daha kısa)Neyse saçımı her gün yıkadım 2 ayda uzadı,sonra bir daha gitmedim o berbere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: zxyxyz

Arkadaşlar İstanbul'da yeniyim.. Yaklaşık 2-3 hafta önce arkadaşımın tavsiye ettiği bir kuaförde saçımı kestirmiştim ve çok da memnun kaldım ama kaldığım yurda biraz uzaktı.. Bugün çarşıda dolaşırken ensedeki saçlar biraz rahatsız etti ben de kısalttırayım dedim.. Yurda en yakın berbere gittim.. ''Çok değil biraz kısalacak'' dedim.. Neyse adam kesti.. Toplasan 3 dk sürmedi.. Ne kadar diye sordum.. ''3 lira'' dedi.. Normalde bizim oralarda para bile almazlar da hadi ben 1-2 lira veririm yine demiştim.. Fazla değil mi diye sorduğumda da aslında normal kesimden aldığım parayı almam lazım dedi.. Neyse sonuç olarak ben 2 lira verdim çıktım.. Şimdi yurttayım ve yeni fark ettim ki adam yamuk kesmiş.. Hem de öyle böyle değil.. Bir taraf uzun bir taraf kısa tam ortalarda acayip kısa :) Şimdi ne yapsam bilemedim.. Adama gitsem yamuk kesmişsin desem,gel düzeltelim diyecek iyice içine edecek.. Gitmesem içime sinmeyecek..

Mahalle berberi tarzı yerlere değilde büyük kuaför salonlarına gidin

Bundan sonra gitmem zaten de.. Gerçekten bir berberin bu kadar beceriksiz olmasına şaşırdım.. Bir de utanmasa 5 lira isteyecekti 3 dklık iş için..

Hani olur ya filmlerde.. Akıl hastanesinden bir deli kaçar.. Herhangi bir işi yapan adamın yerine geçer (Burada kahraman berberin yerine geçmiş).. Ve bu durumda çok kişi mağdur olur.. Aynen öyle hissediyorum kendimi :)

• Benim kuaför 1 numara hep istediğim gibi kesiyor
  • Aynısı benimde başıma gelmişti iyikide gelmiş o berber sayesinde kız tavlamıştım
    adam saçımı kesıyor kesti bütün saçımı bi tek ust taraf kaldı skalk adam ust tarafın yanlarını kestı ortayı da yamuk kesti cok guzel şekil oldu ertesi gun okula gittim vayy olu ne şejkil saçların var fln öğretmen bile bana saçların cok guzel olmuş demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

Aynısı benimde başıma gelmişti iyikide gelmiş o berber sayesinde kız tavlamıştım
    adam saçımı kesıyor kesti bütün saçımı bi tek ust taraf kaldı skalk adam ust tarafın yanlarını kestı ortayı da yamuk kesti cok guzel şekil oldu ertesi gun okula gittim vayy olu ne şejkil saçların var fln öğretmen bile bana saçların cok guzel olmuş demişti

o dedigin amerikan filmlerinde olur
  • 2-3 tllik berber salonlarına giderseniz olacağı o. Benimde arkadaşım vardı çocuk 3 ay çıraklık yaptı gitti kendi berber dükkanını açtı berberlik belgesini alarak. Bi gün gittim öyle ayıp olmasın diye traş olalım dedik gittiğime bin pişman etti.

8 yıldır düzenli gittiğim kuaför var ve 8 yıldır aynı adam saçımı kesiyor. Pahalı belki ama zaten senede 4-6 kere saç kestiriyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihteyim berberim bi harika
  • Berber tamamen şans işi her gun gittigim adam bazen mahvediyor bazense süper kesiyor anlamadımkı adamların ruh haline göre işliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berqecan2002

quote:

Orijinalden alıntı: yusufmrt

fatihteyim berberim bi harika

Neresi ne kadar??

lan berqecan sana söylemem hele o avatardaki sen misin?neyse söyliyim serdar kuaför nevşehirli ibrahim paşa caddesinde
  • 3tl  

• vay be. ben şmidi berbere gitmek istemiyorum basit bi kafayı makineye vurmaya 25-30 tl isteyecekler diye

• Değişen bişey yok, o zaman da 2 dolardı şimdi de 2 dolar.

• 12 TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.