Şimdi Ara

Geçenlerde başımızdan bir olay geçti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylarca beraber olduğum bir sevgilim vardı. Gözümden bile sakındığım, o kadar güzel bir kızdı ki, anlatamam deli gibi kıskanıyordum. Hiçbir arkadaşımla tanıştırmadım onu. Bir gün evde oturuyorduk o mutfaktayken, ben hayatta hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve onun telefonundaki mesajları okudum bir de ne görsem dersiniz "aşkım cumartesi günü saat 2'de Kadıköy iskelesinde buluşalım mı ?" diyen bir mesaj.
    Keşke okumasaydım. Tabii saat 2'de bende oradaydım. Aman Allah'ım gözlerime inanamadım. Hayatta en çok sevdiğim ve yıllardır aynı sahneyi paylaştığım piyanist arkadaşım Ozan beni onunla aldatmıştı.
    Yemin ederim beynimden vurulmuşa döndüm. Kısacası ayrıldık. Duydum ki 20 gün sonra onu da terk etmiş. Bizim semtte küçük bir meyhane var, orada gördüm Ozan'ı. Dertli dertli içiyordu, gözleri dolu dolu. Kadehimi kaptığım gibi oturdum yanına ve ona dedim ki...

• senmiydin sevgilimi çalaaan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

senmiydin sevgilimi çalaaan
    Anladım ki dostluklar yalaan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sus ve içmeye devam et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oluyor lan burda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yılan vardır dünyaya bedel
    gider başkasını bulur
    İçimizden geçer gider...
  • ... ben aslında seni seviyordum Ozan. Ozan da der ki ben de seni seviyorum, o kızla sana ulaşmak için sevgili oldum. Mutlu son.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.