Büyüklük bakımından bakılırsa Karşıyaka 5. büyüktür sportif olarak Basketbol, voleybol vs. takımları var 1. liglerde.
Milli takım bölümü için kitleler olarak çığıra çığıra açtırılmıştı bölüm. Bursaspor bölümü açılır ama ne zaman bilemem.
Bu yöneticilerin bileceği iş. Yöneticiler bölümleri büyük ve ulusal takım olma koşuluyla açtılarsa bursaya ayrı bir bölüm açmazlar.
Şampiyonluğa göre açıldıysa açılması lazım.
Bu arada bursanın köklü kulüp olduğu için açılması gerektiğini yazmış bi kaç arkadaş. Ben forumda ankaragücü başlığını göremiyorum.Aankaragücü bursadan da eski ts den de eski takım. Yaşlı takım olup bu kadar senede ne yaptığın da önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
quote:
Orijinalden alıntı: Nzmqnc
İtalya'da büyük takım dendimi akla gelenler kimlerdir?? 1.inter.2juventus3.milan...burda 100 kişi toplasan 95i bunları der 5i ROMA der İspanya'da büyük takım dendimi akla gelenler kimlerdir?? 1.Barça.2r.madrid.3.valencia. burda 100 kişi toplasan 100ü bunları der ama 1kişi bile R.Betis büyük takımdır demez! ingiltere denince akla ne gelir?Liverpool..Chelsea..Manu..Arsenal...ama 1 kişi bile Sunderland, Aston villa demez..halbuki 6-7 şampiyonlukları omaslına rağmen.. Türkiye denince akla ne gelir? FB.GS.TS.BJK..100kişiden 95i bunları diyorsa geri kalan 5kişi Bursa der..Onların da sözleri yeterli kalmaz ztn.. Tipik örnekler verdim..Yani 1 kereye mahsus şampiyon olmakla BÜYÜK takım olunmuyor..'BÜYÜK' kelimesinin içine girebilmek için her sene büyük düşünmek gerekir sadece bu sene değil(ki bu sene de büyük düşünmüyordunuz lig başlarken!)..BÜYÜK kelimesinin içine girebilmek için Belirli başarılar elde etmeniz lazım 1 kere şampiyon olmakla olmuyor..Bu gün siz de CL'ye gitseniz sivas gibi olmasa da siz de hüsranla dönüp gelirsiniz..Vs.Vs. uzar da uzar.
Siz ne yaptınız da CL'de konuşuyorsun fakecan? Fenerbahçenin avrupa maskarası olduğu günleri ne çabuk unuttunuz?
En azından şampiyonlukları 1 kereliğine mahsus değil. Aynı kefeye koyma. FB'yi de hiç sevmem ya neyse :)
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Bence açılmalı hatta takımların sıralamalarıda ligdeki durumlarına göre olmalı yani en önde Bursaspor, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Diğer ... olsa her sene değişse böyle çok iyi olur.(Bu 5 takım için geçerli)
En güzel ve mantıklı yorum bu bence...Tebrikler arkadaşım...
quote:
Orijinalden alıntı: hanamichi
ne acayip gerekceleriniz var burasi bir forum eger boyle bir bolum acilacaksa -ki ben acilmasi taraftariyim- forumdaki bursaspor taraftarlarinin sayisi,giris-cikis yogunlugu,sikca haber paylasabilmeleri kisacasi acilacak bölümü aktif tutmalari gerekli acilip acilmamasi sampiyonluga baglanmamali
Açılsın,biz devamlı aktif tutarız sen merak etme.Bak saat 03:20 ...Hatta paylaşım sitesindeki onbinlerce Bursasporlu yu buraya getiririm.Yeter ki açılsın....
bence acilmasin bi farkimiz olsun...gelismis ulkelerdeki gibi hrekes yasadigi sehrin takimini tutsa gorurum ben o buyuklugu ama neyse onlar buyk olarak kalsin biz sampiyon..
açılmalı hakettiler
Bir GS'li olarak bileginin hakkiyla sampiyon olan Bursaspor'un sayfasinin acilmasini sonuna kadar destekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: focusone
bence acilmasin bi farkimiz olsun...gelismis ulkelerdeki gibi hrekes yasadigi sehrin takimini tutsa gorurum ben o buyuklugu ama neyse onlar buyk olarak kalsin biz sampiyon..
Kadıköy ile Bursa'nın nüfusunu bir oranla istersen Hatta 15 milyonluk İstanbul'u 3'e bölelim yeniden oranlama yapalım. Nedir bu Anadolu takımı tutmak zordur felsefesi ? Herkes istediği takımı tutar. Bursa'da hiç Fenerli yok sanki veya Kadıköy'de hiç Bursalı yok sanki. Kadıköy doğumlu ve sürekli burada yaşayan biri olarak ben aynı felsefeyi yapsam nasl olur peki ? Kadköylüler Fenerli, Mecidiyeköy ve Şişlililer GSli, Beşiktaşlılar Beşiktaşlı olsun. Hatta her takım bağlı bulunduğu semtteki kişiler tutsun sadece.
Açılmalı tabiki.
quote:
Orijinalden alıntı: rnk.
Açılmalı tabiki.
Yukarıdaki yazdıkların yanlış anlaşılmasın, bende açılmasını istiyorum.
2 Gün geçmesine rağmen hala açılmaması bence DH'nin ayıbıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Archelot
düşünüyorlardır hala, neyi düşünüyorlarsa..
quote:
Orijinalden alıntı: Archelot
+∞
Çok Farklı Bakıyorsunuz Olaya.Daha Bursaspor 1 Şampiyonluk Kupası Kazanmış Ama 4 Büyüklerin Arasına Şimdiden Girmiş Gibi Konuşuyorsunuz.Bence Kat Edeceği Çok Yol Var Önünde.Eğer ki Bursaspor'u 5.Büyük Olarak İlan Edersek Diğer 4 Büyüklerin Onca Başarısını Silip Bir Kenara Atmış Olmazmıyız.
Sonuç Olarak Şampiyon Oldukları İçin ve İstanbul Hegemonyası TrabzonSpor'dan Sonra Bir Kez Daha Yıktıkları İçin Kendilerini Kutlarım...
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
quote:
Orijinalden alıntı: focusone
Kadıköy ile Bursa'nın nüfusunu bir oranla istersen Hatta 15 milyonluk İstanbul'u 3'e bölelim yeniden oranlama yapalım. Nedir bu Anadolu takımı tutmak zordur felsefesi ? Herkes istediği takımı tutar. Bursa'da hiç Fenerli yok sanki veya Kadıköy'de hiç Bursalı yok sanki. Kadıköy doğumlu ve sürekli burada yaşayan biri olarak ben aynı felsefeyi yapsam nasl olur peki ? Kadköylüler Fenerli, Mecidiyeköy ve Şişlililer GSli, Beşiktaşlılar Beşiktaşlı olsun. Hatta her takım bağlı bulunduğu semtteki kişiler tutsun sadece.
tabe tabe.. istanbulda 3 takimdan baska takimida tutan yoktur herhal.. neyse benim dusuncem sudur ki aklimin almadigi.. adam antepte outuruyordur ( antep oylesine soylenmistir) fb yi yada gs yi tutuyor.. onlar sampiyon oluyor, avrupada oynuyor istanbullular maclari canli seyredebiliyor bu coskuya ortak oluyorkene diger sehirlerdekiler buyuk cogunluk bunu ekranlarinin karsisinda izliyor yada izleyemiyor.. tut kendi sehrin takimlini basarisindada basarisizligindada yaninda uzul yaninda sevil..o zamani bir kac bursa cikar trabzon cikar ligede kalite gelir sehrinede..zdzm soruyor hangi takimlisin diye bursa diyom yok yok uc buyuklerden diyor sanki bursa yada baska takim tutulamazmis gibi.. bunu yapan birazda basin .. uc buyuklerden baska futbol oynaayn takim yokmus gibi butun haberleri yayinlari bunlar uzerine..
quote:
Orijinalden alıntı: HeNRy__
bursaspor bölümü ve şu takım sıralamalarını alfabetik sıraya koysunlar amatör bir forum imajı oluşturuyor
OLMAMASI GEREKEN
Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor
OLMASI GEREKEN
Beşiktaş | Bursaspor | Fenerbahçe| Galatasaray| Trabzonspor
Evet aynen böyle olmalı
ha bide yazdiklarimdan '' anadolu takimini tutmak zordur'' yorumunu cikarman garip geldi.. nerde yazmiisim ben bunu anlayamadim??
bence süper ligde ki tüm takımlara bir alt başlık açılabilir. çok da güzel olur. ayrıca 2.lig, 3.lig gibi alt başlıklarda olabilir.