Şimdi Ara

...Bursaspor Bölümü Açılacak mı?... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emreee85

bence süper ligde ki tüm takımlara bir alt başlık açılabilir. çok da güzel olur. ayrıca 2.lig, 3.lig gibi alt başlıklarda olabilir.

Bence de böyle olabilir.
    Es es de hakediyor çünkü.Traftar olsun mazi olsun bursadan aşağı kalır yanı yok
  • Görüşleri bu konuda topluyor yönetici arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_39802425/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39836462
  • Öncelikle 4 Büyük kimdir
    Hangi başarılarıyla büyüktür ?
    Bundan 2 sene önceye kadar TFF bir senenin parasını bu 4 takım arasında paylaştırıyordu.Yani haksız gelir
    Diger taraftan Fb ye reklam veren Avea gibi önemli kurumlar Bursaspora vermiyordu.Bursasporun gögüs reklamı 750 bin ile 1 trilyon arası degişirken Fb nin Gs nin 5 trilyondan aşagı degildi.
    E Digitürk ten aldıgı payda büyük.

Buna karşılık tamamen şehrindeki Erikli,Korusu,Durmazlar,Beyçelik, gibi önemli iş adamının katkılarıyla daha sonra bunlara Uludag,gibi büyük tabir edilecek firmaların bagışlarıyla Bursaspor şampiyonlugu kazanmışıtır.

Avrupada 2000 yılında alınan UEFA Kupası dışında nasıl bir başarı var açıklayın lütfen.Süper Ligde nasıl olsa hakemle,baskıyla bir şekilde şampiyon oluyorsunuz.Hani Devler Liginde nerdesiniz,Tromso faciasını Strum Grazları ve daha adını unuttgum nica kasaba takımlarına yenilen sözde büyük takımlar.Kaçtane Şampiyonlar Ligi kupanız var,Kaçtane UEFA kupanız var.Hersene bizleri dünyaya rezil etmekten utanmadınız mı acaba.6 maçta 0 puan 1 maçta 8 gol,bir iki tane agızlara sürülen bal var koca 100 yıllık tarihinizde, Manu galibiyeti,Arsenal galibiyeti,Chelsea galibiyeti,İnter galibiyeti ? başka hiçbirşey yok...

Kalkıp bide büyük edebiyatları yapmanız çok komik oluyor.Federasyon bütün takımlara eşit adil davransın,herkes kendi şehrinin takımının tutsun,o şehirdeki firmalarda şehirinin takımına destek versin bakalım,o zaman görelim büyüklügünüzü..

• quote:

Orijinalden alıntı: focusone

quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

bence acilmasin bi farkimiz olsun...gelismis ulkelerdeki gibi hrekes yasadigi sehrin takimini tutsa gorurum ben o buyuklugu ama neyse onlar buyk olarak kalsin biz sampiyon..

Kadıköy ile Bursa'nın nüfusunu bir oranla istersen Hatta 15 milyonluk İstanbul'u 3'e bölelim yeniden oranlama yapalım. Nedir bu Anadolu takımı tutmak zordur felsefesi ? Herkes istediği takımı tutar. Bursa'da hiç Fenerli yok sanki veya Kadıköy'de hiç Bursalı yok sanki. Kadıköy doğumlu ve sürekli burada yaşayan biri olarak ben aynı felsefeyi yapsam nasl olur peki ? Kadköylüler Fenerli, Mecidiyeköy ve Şişlililer GSli, Beşiktaşlılar Beşiktaşlı olsun. Hatta her takım bağlı bulunduğu semtteki kişiler tutsun sadece.

tabe tabe.. istanbulda 3 takimdan baska takimida tutan yoktur herhal.. neyse benim dusuncem sudur ki aklimin almadigi.. adam antepte outuruyordur ( antep oylesine soylenmistir) fb yi yada gs yi tutuyor.. onlar sampiyon oluyor, avrupada oynuyor istanbullular maclari canli seyredebiliyor bu coskuya ortak oluyorkene diger sehirlerdekiler buyuk cogunluk bunu ekranlarinin karsisinda izliyor yada izleyemiyor.. tut kendi sehrin takimlini basarisindada basarisizligindada yaninda uzul yaninda sevil..o zamani bir kac bursa cikar trabzon cikar ligede kalite gelir sehrinede..zdzm soruyor hangi takimlisin diye bursa diyom yok yok uc buyuklerden diyor sanki bursa yada baska takim tutulamazmis gibi.. bunu yapan birazda basin .. uc buyuklerden baska futbol oynaayn takim yokmus gibi butun haberleri yayinlari bunlar uzerine..

Benim yazdıklarımı tekrar bir okursan aslında aynı şeyleri söylüyoruz hemen hemen. Ama anlaşamadığımız konu, sen herkes memleket takımını tutsun diyorsun, ben herkes istediğini tutsun diyorum.
    O zaman bana şunu söyle, Kadıköy'de doğdum ve büyüdüm, babam Kütahyalı, İlk defa Vefaspor'da oynamış (1. ligdeyken) sonra Galatasaray alt yapısına transfer olup birkaç maç Galatasaray as takımda forma giymiş (Metin Oktay'ın takım arkadaşı olarak) ayrıca babam dedem ve amcam Galatasaray Liseli. Şimdi ben hangi takımı tutmalıyım sence ? Ha bu arada ablamlar da Bursa'da doğup büyüdüler. Yani 5 takımı birden tutmam lazım. Ama Fenerbahçe'yi kendime yakın buluyorum ve küçüklüğümden beri bu takımı tutuyorum. Herkeste istediği takımı tutmalı. Yani Van'daki adam isterse Vanspor'u tutar isterse Fenerbahçe veya Galatasaray'ı. Kendi şehrinin takımını tutmuyor diye suçlamak ne kadar doğru ?
    Ayrıca basının tutumu tabiki yanlış fakat adamlar üç büyükler üzerinden para kazanıyor çünkü gazeteleri onlar sattırıyor. Xerez'den bahseden bir İspanyol gazetesi duymadım şu ana kadar, bir sürü de İspanyol arkadaşım var.

• "Çok girip-çıkan olmaz, bomboş kalır" şeklinde bir argümanla karşı çıkanlara şu bölümlere girmelerini salık veriyorum.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_620/tt.htm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_503/tt.htm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_639/tt.htm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_663/tt.htm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_609/tt.htm

Şimdi acaba bu bölümlerden daha mı az yoğunluk olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: irish

"Çok girip-çıkan olmaz, bomboş kalır" şeklinde bir argümanla karşı çıkanlara şu bölümlere girmelerini salık veriyorum.

Ya hoca sen onlara ne bakıyorsun? Bursaspor' u aşağılamak için öyle diyor bir çoğu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

quote:

"Çok girip-çıkan olmaz, bomboş kalır" şeklinde bir argümanla karşı çıkanlara şu bölümlere girmelerini salık veriyorum.

Ya hoca sen onlara ne bakıyorsun? Bursaspor' u aşağılamak için öyle diyor bir çoğu...

Mantıklı bir açıklama ile karşı çıkılsa tamam da...
    Benim Bursaspor ile bir bağlantım yok ancak bölüm açılmaması bana etik gelmiyor açıkçası.

• Kesinlikle açılmalı

Ama ben orda yorum yapmam. İki gündür bana birşeyler oldu. Kendimi tutmıyorum. Dalga geçmek, laf atmak, sataşmak filan kendimden geçtim. Orayı kirletmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

quote:

quote:

quote:

abartmasak...

o takımlar şampiyon oldu diye değil, 4 büyük diye bölümleri var.

Nasıl yani?
    Şampiyonluk kupası olmayan büyük takım var mı?
    Bu takımları 4 büyük olma sebebi nedir?

her sene neredeyse ilk 4 ü bu takımların oluşturması, tarihlerinde hiç ligden düşmemeleri,
    1 kere değil trabzon hariç 10 üzeri şampiyonluklarının olması, Ligin değerini bu kuluplerin belirlemesi, memleketin her yerinden taraftyarları olması.

Bursa şampiyon olmuştur, 5. Büyük değil.

İngiltere'de Arsenal,Manchester United;İspanya'da Barça-Real hariç tüm takımlar,İtalya'da Inter hariç tüm takımlar küme düşmüştür.Ligin değerini belki de belirleyecek bu kulüp ileride.Trabzon'un şampiyonluklarının üstünden de çok geçti ama bölümü var mesela,bugün Trabzon'dan daha etkili hale gelen Bursa'nın bölümü olmuş çok mudur?

Profesyonel Lig Başladığından beri GS BJK FB küme düşüt mü ? ben düşmedi diye biliyorum.

Ayrıca çoktur. Bursa neredeydi şimdiye kadar ? ne başarısı var ? Büyük sıfatı kazanmak için ne yaptı ? Forumda bölüm açılmasına yetecek kadar taraftarı var mı ? Düne kadar 5 kişi 10 kişiydi Bursa taraftarı.

yok küme düşmemişte cartta curtta. o kadar parayı harcadıktan sonra düşseydi birde küme 5 büyüklerden 3'ü. fenerin tek adamının mali değeri bursasporun tüm kadrosu yapıyor ve bursaspor şampiyon oluyorsa fenerden daha büyüktür benim gözümde. büyük sıfatı kazanmak için maç satın almadı bursaspor ve çöp yabancılara dünyanın parasını da ödemedi.
    ingiltere arsenal, ispanya da barça falan filan. gözün yükseklerde belli ancak 5 büyüklerden galatasaray hariç avrupa takımlarıyla kıyas edilecek takım yoktur.

sonuç olarak bursaspor bölümü açılmalı.

• Sanırım DH de Bursaspor bölümü açtırmak şampiyon olmaktan daha zor...
    Yada forumdaki Fenerbahçeli moderatörler ağır basıyor.

Şimdiye kadar açılması gerekiyordu. Yetkililere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRSrL

Çok Farklı Bakıyorsunuz Olaya.Daha Bursaspor 1 Şampiyonluk Kupası Kazanmış Ama 4 Büyüklerin Arasına Şimdiden Girmiş Gibi Konuşuyorsunuz.Bence Kat Edeceği Çok Yol Var Önünde.Eğer ki Bursaspor'u 5.Büyük Olarak İlan Edersek Diğer 4 Büyüklerin Onca Başarısını Silip Bir Kenara Atmış Olmazmıyız.

Sonuç Olarak Şampiyon Oldukları İçin ve İstanbul Hegemonyası TrabzonSpor'dan Sonra Bir Kez Daha Yıktıkları İçin Kendilerini Kutlarım...

Biz zaten 5. büyük olmaya değil 4 büyük yalanını yıkmak için ŞAMPİYON olduk... Bursaspor'un ne olduğunu eski topraklar iyi bilirler gelipte 15 yaşındaki çocuklar ahkam kesmesin... Ayrıca 1940 larda alınan şampiyonlukları sayıyorsunuz, o yıllarda İstanbul bir çok alanda merkezken Anadolu'da insanların çalışmaktan başını kaşıyacak vakitleri olmuyordu. Son 20 yılda alınan neticelere bakalım isterseniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümen Yabgu

quote:

Çok Farklı Bakıyorsunuz Olaya.Daha Bursaspor 1 Şampiyonluk Kupası Kazanmış Ama 4 Büyüklerin Arasına Şimdiden Girmiş Gibi Konuşuyorsunuz.Bence Kat Edeceği Çok Yol Var Önünde.Eğer ki Bursaspor'u 5.Büyük Olarak İlan Edersek Diğer 4 Büyüklerin Onca Başarısını Silip Bir Kenara Atmış Olmazmıyız.

Sonuç Olarak Şampiyon Oldukları İçin ve İstanbul Hegemonyası TrabzonSpor'dan Sonra Bir Kez Daha Yıktıkları İçin Kendilerini Kutlarım...

Biz zaten 5. büyük olmaya değil 4 büyük yalanını yıkmak için ŞAMPİYON olduk... Bursaspor'un ne olduğunu eski topraklar iyi bilirler gelipte 15 yaşındaki çocuklar ahkam kesmesin... Ayrıca 1940 larda alınan şampiyonlukları sayıyorsunuz, o yıllarda İstanbul bir çok alanda merkezken Anadolu'da insanların çalışmaktan başını kaşıyacak vakitleri olmuyordu. Son 20 yılda alınan neticelere bakalım isterseniz...

Gülüyorum Sana Sadece

Bu Arada Yaşımda 22 15 Değil.
    Saygılar...

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence acilmasin bi farkimiz olsun...gelismis ulkelerdeki gibi hrekes yasadigi sehrin takimini tutsa gorurum ben o buyuklugu ama neyse onlar buyk olarak kalsin biz sampiyon..

Kadıköy ile Bursa'nın nüfusunu bir oranla istersen Hatta 15 milyonluk İstanbul'u 3'e bölelim yeniden oranlama yapalım. Nedir bu Anadolu takımı tutmak zordur felsefesi ? Herkes istediği takımı tutar. Bursa'da hiç Fenerli yok sanki veya Kadıköy'de hiç Bursalı yok sanki. Kadıköy doğumlu ve sürekli burada yaşayan biri olarak ben aynı felsefeyi yapsam nasl olur peki ? Kadköylüler Fenerli, Mecidiyeköy ve Şişlililer GSli, Beşiktaşlılar Beşiktaşlı olsun. Hatta her takım bağlı bulunduğu semtteki kişiler tutsun sadece.

tabe tabe.. istanbulda 3 takimdan baska takimida tutan yoktur herhal.. neyse benim dusuncem sudur ki aklimin almadigi.. adam antepte outuruyordur ( antep oylesine soylenmistir) fb yi yada gs yi tutuyor.. onlar sampiyon oluyor, avrupada oynuyor istanbullular maclari canli seyredebiliyor bu coskuya ortak oluyorkene diger sehirlerdekiler buyuk cogunluk bunu ekranlarinin karsisinda izliyor yada izleyemiyor.. tut kendi sehrin takimlini basarisindada basarisizligindada yaninda uzul yaninda sevil..o zamani bir kac bursa cikar trabzon cikar ligede kalite gelir sehrinede..zdzm soruyor hangi takimlisin diye bursa diyom yok yok uc buyuklerden diyor sanki bursa yada baska takim tutulamazmis gibi.. bunu yapan birazda basin .. uc buyuklerden baska futbol oynaayn takim yokmus gibi butun haberleri yayinlari bunlar uzerine..

Benim yazdıklarımı tekrar bir okursan aslında aynı şeyleri söylüyoruz hemen hemen. Ama anlaşamadığımız konu, sen herkes memleket takımını tutsun diyorsun, ben herkes istediğini tutsun diyorum.
    O zaman bana şunu söyle, Kadıköy'de doğdum ve büyüdüm, babam Kütahyalı, İlk defa Vefaspor'da oynamış (1. ligdeyken) sonra Galatasaray alt yapısına transfer olup birkaç maç Galatasaray as takımda forma giymiş (Metin Oktay'ın takım arkadaşı olarak) ayrıca babam dedem ve amcam Galatasaray Liseli. Şimdi ben hangi takımı tutmalıyım sence ? Ha bu arada ablamlar da Bursa'da doğup büyüdüler. Yani 5 takımı birden tutmam lazım. Ama Fenerbahçe'yi kendime yakın buluyorum ve küçüklüğümden beri bu takımı tutuyorum. Herkeste istediği takımı tutmalı. Yani Van'daki adam isterse Vanspor'u tutar isterse Fenerbahçe veya Galatasaray'ı. Kendi şehrinin takımını tutmuyor diye suçlamak ne kadar doğru ?
    Ayrıca basının tutumu tabiki yanlış fakat adamlar üç büyükler üzerinden para kazanıyor çünkü gazeteleri onlar sattırıyor. Xerez'den bahseden bir İspanyol gazetesi duymadım şu ana kadar, bir sürü de İspanyol arkadaşım var.

okudum..
    kimsenin tuttugu takimi elestirme hakkina sahip gormuyorum kendimi.. benim dusuncem bu yonde olmasi yonunde.. yani su ki istanbul takimi ankaraya, sivasa yani baska bir yere gittiginde oranin deplasman oldugunu hissetmesi en azindan.. adam cikiyor geliyor istanbuldan benim sehrimin takimini yeniyor bende buna seviniyorum.. iste aklimin almadigi budur..bu temenninin uc buyuklere karsi duydugum hislerden degil futbolun bu sekilde dahada ileri gidecegidir... en azindan insanlar bir maca gitmek icin tuttugu takimin sehirlerine gelmesini beklemez, gider her ma&cina sehrinin takiminin... neden dolu tribunler her macta ingilterede , almanyada, ispanyada??? neden bu ulkeler her kupada iddialilar.. biryerden baslanmali....

• quote:

Orijinalden alıntı: Tümen Yabgu

quote:

Bakalım.

1990 ve sonrası;

Bursaspor
    Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu - 2009-2010
    Başbakanlık Kupası Şampiyonluğu - 1991-1992 Djordje Milić

Trabzonspor

Türkiye Kupası - 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04, 2009-10
    Cumhurbaşkanlığı Kupası - 1994-95
    Başbakanlık Kupası - 1993-94, 1995-96
    1992 - UEFA Kupası (3. Tur)
    1995 - UEFA Kupası (3. Tur)

Ama boşverin bir lig kupası hepsini alır götürür. Bir kere şampiyon olduk diye eski toprak muhabbetine girmişsiniz gören diyecek eskiden Bursaspor fırtınası vardı.

• Adminler böyle düşünüyorsa bu bölüm açılmayacaktır. Anlaşıldı DH Adminlerinden baya bir Bursa düşmanı var.
  • Bursaspor bölümü açılacak arkadaşlar merak etmeyin. Bazı arkadaşlar yeterli konu olmaz, yazan olmaz demişler, merak etmesinler, yazan da çok olacak konu açan da.
  • Açılmalı tabi.

Fenerbahçe | Galatasaray | Beşiktaş | Trabzonspor | Bursaspor | Diğer Kulüpler | Milli Takım

Şampiyonluk sayılarına göre olan sıralama gayet mantıklı. Alfabetik olmamalı.
  • Açılmalı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.