Şimdi Ara

burslar açıklandıı !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim bursta gözüm yok 2 aydır yurt sırası bekliyorum orda burda akraba yanında kalmaktan kafayı yemek üzereyim. 2 haftadır alım yok aylardır on kişi on kişi alıyorlar. Allah bunların belasını versin.
  • Kardeş yurt daha da zor hep torpille giriyorlar ya da yedekte öne çekiyorlarmış :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenim Kredisi.
    Referansımız olsa böyle olmazdı.

Edit:Ayakkabı kutularımız olsa bize de burs çıkabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden- -- 17 Kasım 2016; 18:53:15 >
  • cidden şu burs neye göre çıkıyor hala anlamadım.. arkadaşımın yazlığı var arabası var evi var annesiyle babasıda emekli alıyor ama herife burs çıkıyor bu nasıl iştir. sıralamasıda kötü 2 senelik ünivde okuyor. gerçekten anlamıyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruthlesss.

quote:

Orijinalden alıntı: cx7

quote:

quote:

Evet bana çıktı.Çekemeyenler yine başlamış zenginler çıktı, adaletsizlik var bilmem ne.Kardeşler,dostlar babam beni hiç okula ile arabası ile bırakmadı, kenarda duran arsamız değerlensin de satalım diye hayal kurmadık hiç.Evimizde LCD televizyon yok, doğalgaz fazla gelecek diye battaniyeye dürüm gibi sarılıp oturuyoruz.Sistemde her şeyi sorguluyorlar.Siz sıcacık evinizden yine mağdur edebiyatı oynamaya devam, çeneniz kapanacaksa alın 400 lirayi size vereyim.Suçlu gibi hissettirmeyin adamı.

Hakediyosan sana neden laf edelim hocam?

Biri benim gibiyse emin ol çoğu benim gibidir.Dışardan ben de fakir gibi gözükmüyorum, kimse gözükmek istemez zaten.Ama kimsenin nerelerden kıstığını bilemezsin.Ben 1 yılda her hafta sinemaya gitmeyi düşünüyorum, param da var ama 15TL sinemaya varmek için 15 TL'n olman gerekmez, her hafta düşünüyorum yılda 1 kere ya gidiyorum ya gitmiyorum.Veya biraz daha bekleyeyim acıktıktan sonra dışarıdan yemek yerim diyorum ki ertesi gün daha geç acıkayım.Bunları kesinlikle kendimi acındırmak için söyleyemiyorum, zira bu ülkede kuru ekmek bulamayanlar oluyor zaman zaman.Kimlerin nereden kısıp ne yaşadığını bilemezsiniz.Ama'zenginlere çıktı yine :)' diye kestirip atmanız hoş değil.Belki mizahi bi dille söylediniz ama böyle düşünen çok insan var.Ben ertesi gün senin gibi düşünenlerle karşılaşmak istemiyorum okulda, lütfen bu fikrini birinin yüzüne karşı söyleme, ben gibi biri gelirse karşına lafları sokup sokuşturur.Ha unutmadan para kazanmak değil para harcamak zanaattir.Kimin zengin olup olmadığı hakkında o kadar kolay fikir edilmemeli.Sevgiler

Edit:Nispeten başarı sırasının da iyi olması gerekiyor.Bi kontenjan varsa bırakın da 500 bin ile üni okuyan burs alacağına 30-40 binle okuyup bu ülkeye biraz olsun faydası olacak adam alsın bursu.Sanki 10 araba 5 de evimiz var diye bilgi girmişiz de sisteme, bize çıkmışız gibi konuşuyorsunuz.

Istemeyerek soyluyorum ama tip okuyorum hocam maddi durumumda cok iyi degil Allaha şükür yine ama zenginlere cikip da bize çıkmayınca koyuyo anlatabiliyo muyum?

Kusura bakmayın

Okuduğun bölümle alakası var mı ki bu bursun

• Bakamıyorum ki.Yüklenmişler sisteme teknik aksaklık diyor.
  • quote:

Evet bana çıktı.Çekemeyenler yine başlamış zenginler çıktı, adaletsizlik var bilmem ne.Kardeşler,dostlar babam beni hiç okula ile arabası ile bırakmadı, kenarda duran arsamız değerlensin de satalım diye hayal kurmadık hiç.Evimizde LCD televizyon yok, doğalgaz fazla gelecek diye battaniyeye dürüm gibi sarılıp oturuyoruz.Sistemde her şeyi sorguluyorlar.Siz sıcacık evinizden yine mağdur edebiyatı oynamaya devam, çeneniz kapanacaksa alın 400 lirayi size vereyim.Suçlu gibi hissettirmeyin adamı.

Hede hödö.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaflip

quote:

quote:

quote:

quote:

Hakediyosan sana neden laf edelim hocam?

Biri benim gibiyse emin ol çoğu benim gibidir.Dışardan ben de fakir gibi gözükmüyorum, kimse gözükmek istemez zaten.Ama kimsenin nerelerden kıstığını bilemezsin.Ben 1 yılda her hafta sinemaya gitmeyi düşünüyorum, param da var ama 15TL sinemaya varmek için 15 TL'n olman gerekmez, her hafta düşünüyorum yılda 1 kere ya gidiyorum ya gitmiyorum.Veya biraz daha bekleyeyim acıktıktan sonra dışarıdan yemek yerim diyorum ki ertesi gün daha geç acıkayım.Bunları kesinlikle kendimi acındırmak için söyleyemiyorum, zira bu ülkede kuru ekmek bulamayanlar oluyor zaman zaman.Kimlerin nereden kısıp ne yaşadığını bilemezsiniz.Ama'zenginlere çıktı yine :)' diye kestirip atmanız hoş değil.Belki mizahi bi dille söylediniz ama böyle düşünen çok insan var.Ben ertesi gün senin gibi düşünenlerle karşılaşmak istemiyorum okulda, lütfen bu fikrini birinin yüzüne karşı söyleme, ben gibi biri gelirse karşına lafları sokup sokuşturur.Ha unutmadan para kazanmak değil para harcamak zanaattir.Kimin zengin olup olmadığı hakkında o kadar kolay fikir edilmemeli.Sevgiler

Edit:Nispeten başarı sırasının da iyi olması gerekiyor.Bi kontenjan varsa bırakın da 500 bin ile üni okuyan burs alacağına 30-40 binle okuyup bu ülkeye biraz olsun faydası olacak adam alsın bursu.Sanki 10 araba 5 de evimiz var diye bilgi girmişiz de sisteme, bize çıkmışız gibi konuşuyorsunuz.

Istemeyerek soyluyorum ama tip okuyorum hocam maddi durumumda cok iyi degil Allaha şükür yine ama zenginlere cikip da bize çıkmayınca koyuyo anlatabiliyo muyum?

Kusura bakmayın

Okuduğun bölümle alakası var mı ki bu bursun

Alıntıladığım arkadasa istinaden dedim.Olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lan madem zenginlere cikiyo , başvururken mal varlığın varmış gibi sallican 4 ev 3 araba , arsa falan

• Ben de okulun verdiği bursa başvurdum hala bekliyorum açıklanmasını, inşallah kyk nın verdiği burs ihtiyacı olan arkadaşlara çıkmıştır.
  • size burs verme stratejisini söyleyim; fakir-orta halli alışmış zaten borçla harçla geçinmeye geçir krediyi gitsin kafasındalar. çoğu zaten iktidarın yanında yani istediğini yap kolay kolay oy kaybetmeyeceğin tayfa fakir-orta halli tayfasıdır. çünkü devletten başka tutacak dalı yoktur.

zengin tayfa ise oy arttırma tayfasıdır. çoğunun devlete ihtiyacı yoktur. çoğunun oy falan umrunda değildir. amaç bunlardan oy kopartmak:"aaa devlet iyi ya çoluğuma çocuğuma burs veriyo" kafası oluşturmak. çıkmazsa zaten gitmiştir o oy kredide almayacaklar ver işte bursu ihtiyacı var di mi!

burs çıkan fakir-orta halli öğrencilerin çoğu öksüz,yetim,şehit çocuğu vs. bunlara vermek zorunda zaten öyle bi kaçarı ama bu halde olupta vermedikleri öğrenciler de var ne yazık ki..

geriye kalan fakir-orta halli öğrenciler ise tamamen şans meselesi başarı falan hikaye..

not: hiç bir kelimem de aşağılama tabir yoktur. sadece kendi kişisel fikrim.
    not-2:bende orta halli tayfasındayım bana da çıkmadı ne tesedüf di mi!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.