Şimdi Ara

Burslar hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ya insanlar her ozelde okuyanınzengin aanıyor, şartlar farklılık gosterdiği için insanların seçimleri de farklılık gösteriyor. Bir üstteki mesaji okursa insanlar neden böyle bir seçim yaptığımı anlayabilirler belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinginthenorth

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Bizim dershane sinifinda ki bir kiz da %50 gidecek o da cok varlikli degil ama odeyebilecek kadar durumlari var demekki. Burs lazim olur mu tam durumunu bilmiyorum. Bu arkadasta aciklasa durumu yorumlarken daha iyi olur. Sadede gelelim 1 sene bekle tam burslu kazan veya devlete git calisarak madem %50 burs odeyecek kadar imkanin var dershane git bir daha olmadi ozel hoca tut 4 sene verecegine o parayi 1 sene ver hem babana yuk olmazsin hem istedigin yere gidersin. Milletinde parasina ihtiyacin kalmaz

Hocam bir sene daha hazırlansam hayata, çalışmaya bir sene geç başlayacağım. Yani çalışacagım bir senede asgari 55.000 lira falan kazanıyor olacagım, bu da okulumun 5 senelik eğitim masrafımı karşılıyor. Zaten bir sene daha hazırlansam kazanamama ihtimali fazla, büyük risk yani. Hesap bu hocam, sizce de mantıklı degil mi?

Bi senede o kadar para kazanacaksan hic durma :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzde 25 bursla yerleşmiştim burs çıkmıştı

• Durmadım zaten devlette o kadar kazanıyo diş hekimleri

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.