Şimdi Ara

Bursu hakkettiğimi düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bu yıl Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümüne yerleştim. KYK'ya burs başvurusunda bulunmuştum. Ailemin maddi durumundan dolayı burs beklerken kredi çıktı. Asıl beni şaşırtansa ailemde sadece babam çalışıyor ve bazı arkadaşlarımın hem annesi hem babası çalışıp geliri ailemin 3-4 katı ve sıralaması benden düşükken onlara burs çıkması ve bana çıkması şaşırtıyor açıkcası. Bu konuyla ilgili herhangi bir yere burs için bir itiraz mektubu tarzı bir şey yazabilir miyim?

• Aynı olay bendede var bende aynı bölümü okuyorum 100 bin altımdaki alıyor anne babasıda memur çalışıyo aynı zamanda benim babada emekli 1100 lira maaşla geçiniyor bana kredi çıkıyor bu devleti bu hale millet getirdi sonuçta ve bildiğim kadarıyla itirazda edemiyosun yollasanda bi faydası olucağını düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 27 Aralık 2015; 17:36:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu durumdayım.

• Adaletsizlik bu gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: foreem

Adaletsizlik bu gerçekten

Üstünüze ev-araba var mı?
  • Hayır

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin gibi olan 1.milyon öğrenci var malesef çoğu kişiye yine çıkmadı maddi duruma felan bakmıyorlae tamamen şans işi yok mu çevrende sana burs verecek birileri felan ? Kykdan ümidi kes Allah yardımcın olsun

• İlginç hocam yanlış beyanda bulunmadığına eminsen itiraz et bir şey değişir mi bilmiyorum ama nasıl senin durumundan iyi olan birisine burs sana kredi çıkar acaba önceliği filan mı vardı
  • Durumu iyi olanlara burs çıkması da ayrı bir olay
  • Burası Türkiye ne beklersin ki başka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.