Şimdi Ara

Burun ameliyatı oldum soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yaklaşık 4k hastane de içinde masrafı var zaten adamın kendi yerinde çalıştığı için ki isterse hepsi kar olsun hem hayatın bu senin hem de işini hakeden biriyse kazanmasinda ne var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende burnum kırıldığında yaptırmay düşünüyorum nefes alma aşırı problem değil sadece burnun alt tarafı kötü duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Ekim 2019; 8:8:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim de 4 ay falan oldu. Yaptığım en iyi yatırımlarda ilk üçe rahat girer. Yaşam kalitesini kesinlikle arttırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be konuyu görünce hatırladım 8.5 ay oluyor ameliyat olalı. İlk bandaj çıktıktan sonra çok şişti burnum Pinokyo gibi dolaşıyordum etrafta özellikle de burun ucu çok şişti pişman olmuştum ameliyat olduğun için ama şimdi şişlik vs kalmadı sadece burun ucunda azıcık ödemim var ama o geçmez gibi zaten daha da küçülürse kötü gözükecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

Çok teşekkürler şuanda bile memnunum eminim iyi yönde etkileyecektir hayatımı siz memnun musunuz
    eski burnum cok kötüydü hem saglik hem görünüş açısından. bu yuzden cok memnunum.

• Umarim en güzeli olur herkes oldukça memnun ben şuanda bile memnunum alçı duruyor haha

• Bende oldum üç ay sonra yavaştan tekrar tıkanmaya başladı. Ameliyat sonrası bir kaç hafta yeniden doğmuş gibi hissediyordum.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Doktorunuzla gorustunuz mu normal değil diye biliyorum

• sadece alt tarafını kesip düzleştirseler 10numara olucakda illa tüm burnu açıp kemikleri kırmaları gerekiyor o da korkunç geliyor bana ve aylarca bandajla gezmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Ekim 2019; 13:50:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kadar büyük gibi düşünmeyin doktorlar daha iyi biliyor görüyor ne yapılması gerektiğini en iyi zaten yaparken de en iyisini çıkarmak için yapıyorlar öyle çok zor bir şey değil merak etmeyin sadece 1 hafta alçı kalıyor daha sonrasında 5 6 gün Bandaj takıyor çoğu ki 3 gün içinde oldukça iyi toparladım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

Doktorunuzla gorustunuz mu normal değil diye biliyorum
    Görüştüm tekrar muayene oldum normal dedi. Zaten burun etinin tekrar büyüme ihtimali yüksek. Bu olduğum ikinci ameliyat. İlki daha uzun süre götürmüştü. Doktor bir yıl sonra tekrar gel radyofrekans yaparız dedi.
  • Narkoz yediniz mi? Nasıl oluyor, öncesi ve sonrası? Herhangi bir psikolojik olumsuz etkiye neden oluyor mu? Ameliyat sonrası ağrı çektin mi?
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun gerçekten zorlu bir süreç sizin için umarım daha iyi olur

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Aşağı inerken sakinleştirici yaptılar yolun yarısı yok bende belirli kısımlar hatırlıyorum ameliyathanede yerlestirdiler vs oraları hatırlıyorum dilini çıkar filan dedi bir de galiba ama emin değilim sonrasında asagida uyandirdilar beni ilk uyandığımda boğaza boru uzattiklari için oldukça zorlandım ağzımdan nefes almamı vs söyledi baya bir oksurdum boğaz gerçekten tahriş oluyor ve birkaç saat bana en büyük acıyı o verdi onun dışında gerçekten büyük bir ağrım olmadı ilk başlarda anestezi etkisiyle yorgundum fakat hiç böyle konuşup sacmalamadim hatırlıyorum da her şeyi ilk gece biraz zor geçiyor uykusuzluk zor ve alışma süreci yemek biraz sorun oluyor yani bunlar önemli şeyler ama katlaniliyor burnumda vs çok agrim yoktu hafif sizlamalar bazen 3. Günden sonra neredeyse hiçbir şeyim kalmadı

• Holmes was here kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun hocam. Umarım tamamen kurtulursunuz sorunlarınızdan.
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler zor kısmı gitti gerisi kolay haha

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.