Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
478.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün sonra 2 ay olacak akşamları sağ burun duvarında diş sancısı gibi ağrı sızı oluyo ara ara normal mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Senin tamponsuz ve alcisiz hallerini goremedik daha? :) benim burun ucu dusuyor sanki yine... Cok moralim bozuk bu yuzden... Eğriliği duzeltmis ama burun ucu eskisi gibi gorunecek herhalde. Resmen ucunu ellememis doktor.

benimde burnun ucunu biraz yukarı kaldırmış sanırım. kemer vardı onu almış . bandajlar hala duruyor bu arada. 1 hafta daha duracakmış. hala şişlik var burnumda özellikle burnumun alnımla bağlandığı yerde çok sert şişlikler var. kemik gibi. eve gelince yeni fark ettim.

gidince çok burnum aktığını bunun nedenini sordum. burun etine verilen lazerdendir dedi. nefes almam sanki her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. bakalım inş düzelir.

1 sene sonra edit: nefes alışımda bi bok değişmedi. hala sol taraf günün büyük bölümünde tıkalı. çektiğimiz acıyla ve verdiğimiz parayla kaldık iyimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarsistAdam

şöyle söylim doktor benim estetik kısmını ellememiş sadece iç kıkırdağı düzeltmiş. Yamuk olan burnum ilk 4 ay kusursuz gözüküyordu 6. ayda eski haline döndü meğer adam bana estetik yapmamış septum yapmış sadece :D şimdi onun için tekrar plastik cerrahta estetik yaptırıcam.
    özet : 6ay -1 yılda tam son şeklini görürsün acele etme.

Hocam bunun adı kıkırdak hafızası diye geçiyormuş. Komple burunu kırdırıp yaptırsan bile 1 yıl içinde septum denilen orta kısım eski yönüne doğru dönebiliyormuş. Ben de ameliyat oldum, bende de döndü. Bu işin fıtratında var :))

• Arkadaşlar çok rica ediyorum cevaplayın. Ben burun ucu estetiği olmak istiyorum.sizce çok mu zor bir operasyon hafif kaldırmak istiyorum güldüğümde çok düşüyor yapmacık olmasından korkuyorum lütfen arkadaşlar?? Bide çok belli olur mu burun ucu estetiği????

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    nefes alışımda hhiç bir problem yok , sorun şu adam dış kemikle oynamadığı için şişlikler inince estetik olarak hiç bir şeye benzemedi , kemiğin törpülenip tekrar şekillendirilmesi gerekiyor düzgün ucuz bir doktor arıyorum şuanda
  • Devlet yapiyomu burun ameliyatini

• Çarşamba olacağım , doktor resim ver beğendiğin onun gibi yapayım dedi.

• bunu diyen adamdan kaçacaksın ..
  • Burun estetiği yaptırdığın belli olmaz mı amaç estetik yaptırmamış gibi doğal durmasıdır.

• Yapan bazı doktorlar var"mış"

• TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    Hayır değil ameliyatsızda düzeltme şansınız var iple astırma vb

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

bunu diyen adamdan kaçacaksın ..

neden ki , yardımcı olur musunuz?
  • Nasıl kendine böyle güveniyor? doktorun adı ne konudan bilgim yok ama emre ilhan yakup avsar bile olsa istediğini yaparım demek şaka gibi geliyor burun estetiği öyle kolay bir iş değil 4-5 kere ameliyat olan insanlar var olmadığı için

• Merhaba arkadaşlar,
    Bende burun ameliyatı olmak için yer arıyorum.
    Bende burunda kemer ve eğrilik var.
    İstanbul'da kaliteli ve uygun fiyata yapan bir yer öneriniz var mı acaba ?

Birde bazıları artık burun ameliyatından 2 gün sonra işe dönüyorsun, gözlerde kan vs olmuyor artık rahat diyor.
    Şuan durum nedir teknoloji olarak ?
  • Arkadaslar tahlil ve film cekildi burunda kemik egriligi ve et buyumesi arti olarakta alerjim varmis alerjimin neye oldugunu ogrenmek icin test istedi bu burun eti buyumesi ne oluyor

• Shadowmexo rahatlık konusu doktorun yaptığı ameliyat şekline göre ve ameliyatın ağırlığına göre değişir kapalı ameliyatlar daha kısa sürede kendini toparlar ertesi güne hiç ameliyat olmamış gibide bir halin olabilir yada bu halin 1 hafta sonra düzelebilir bunu doktorla konuşmalısın

Classy bildiğim kadarıyla burun kemiği eğriliği sonucu eğriliğin iç kısmında oluşur ve zamanla oradaki fazla boşluğu doldurur bu alerji zamanlarında şişer ve nefes almanı engeller büyümesinin nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok ama burun eti konusunda hassas olmalısın eğer büyük bir et ise ameliyat ile aldırdığında burnundaki kuruluk burnuna dokunduğunda canını acıtacak kadar farkettirebilir

• Ameliyatı dün oldum. Estetik + septum deviasyonu + burun eti + bişey daha. Sonuç = hayatımda yaşadığım en kötü gündü bu ameliyatın 2.günü. acılar içinde kıvranıyorum. Tampondan hava alabilmek için neler yaptım. Uyku yok. Ha bu arada yüzüm köpek gibi şişti. Sol gözüm kullanılamaz vaziyette. Bir de ağrı kesici ilacın etkisi bitince qcı krizi geliyor. yarın tampon alacaklar

Ha bu arada , burnumdan periyodik olarak kan akıyor. Kendi kanımdan iğrendim artık. Dibi gördüm , daha kötüsü olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 17 Haziran 2016; 4:30:58 >
  • tamponları çıkardım. Kan geldi çektim. %100 tıkandı ikisi de , yardım edin
  • Senmi cıkardın onu doktor cıkarması gerekiyor? Sana bir sıvı al demedimi bir doktorunla görüş istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: 11Omeer

Senmi cıkardın onu doktor cıkarması gerekiyor? Sana bir sıvı al demedimi bir doktorunla görüş istersen

doktor çıkardı , ilk baş muhteşem nefes alıyordum. 5-10 dakika sonra kanlar burnumun içinde birikip sertleşti galiba. Doktora sordum , normal olduğunu ve 15 güne biteceğini söyledi
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.