Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
478.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metin.txt

Burunda eğrilik var ameliyettan hemen sonra vücut geliştirme ile ilgileniyorum kaç ay ara veririz ortalama bilgisi olan var mı?

3-6 ay civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Burunda eğrilik var ameliyettan hemen sonra vücut geliştirme ile ilgileniyorum kaç ay ara veririz ortalama bilgisi olan var mı?

3-6 ay civarı

Kim söylüyor bunu ? Darbe almadığın sürece bir sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutluk Şad

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

3-6 ay civarı

Kim söylüyor bunu ? Darbe almadığın sürece bir sorun yok.

Okuduklarımdan öyle kalmış aklımda. Doktorun yapabilirsin dediyse zaten iş bitmiştir
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.Bnim burnumun kemiği doğuştan eğri.Haliyle burnumda eğri.Şimdi ben bu kemiği ameliyatla aldırsam eğrilik düzelmezmi ? eğrilik için ayrı estetik olmammı lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÜzgünPalyaço

Arkadaşlar bir sorum olacak.Bnim burnumun kemiği doğuştan eğri.Haliyle burnumda eğri.Şimdi ben bu kemiği ameliyatla aldırsam eğrilik düzelmezmi ? eğrilik için ayrı estetik olmammı lazım ?

Estetik ameliyatların temel amacı bu zaten. Düzelir tabi !

@metin.txt 1 hafta kesinlikle ağırlık kaldırma ! (Kadınlar Klubü onaylı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 7 Şubat 2015; 5:58:36 >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    çok geçmiş olsun dostum benim doktorumun adı sinandı soyadını hatırlayamadım ama genç bir doktordu şu an durumun iyi işallah bende çökme olmaz merak ettigim durum burundakı taş gibi duran kemik nasıl çökebiliyor
  • Annem doktor kemal ekberoğlu na ameliyat oldu.özel hastanede.şu an burnu gayet iyi durumda.hiç bir kanaması olmadı. Salı günü dikişleri alinacak, sonra ben ameliyat masasına yatacağım aynı doktora.

• Devlet hastanesinde fiyat 1500 civari mi hep beyler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

8 ay önce Septoplasti (Kıkırdak Eğriliği) ameliyatı oldum. Doktor ameliyatın basit olacağını, hemen taburcu edeceğini söylesede ameliyat sonrası 2 gün hastanede kaldım. Tamamen bünye meselesi, sonuçta vücuda narkoz giriyor.
    Tampon dışında bi sıkıntın olmasın. Tampon dönemini atlattın mı, bakımını düzgün yaparsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Ancak tampon hayli zor. İnsanı hayattan soğutuyor resmen.

Eğer kıkırdak kemiğini düzelteceklerse benim geçirdiğim ameliyatı olacaksın demektir. Kıkırdağın burnun sağ veya sol tarafına kaymasıyla oluşuyor rahatsızlık. Nefes alamıyorsun, geceleri ağız açık yatmaya sebep oluyor ve düzenli nefes almayı engelliyor. Emin olabilirsin ki ameliyattan sonra tamamen geçiyor. (Bakımını düzenli yaptığın ve yasaklara uyduğun takdirde)

Soracağın birşey olursa buradan yada PM'den sorabilirsin. Şimdiden geçmiş olsun.

@Fenerbahçe

Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde herşeyiyle 1500 TL.'ye yaptırdım.

hocam kkb ye mi ameliyat oldunuz estetiğe mi gittiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Hocam Gazi Universitesi Hastanesi`nde Kemal Findikcioglu`na ameliyat olmustum.Ozel oda ucreti dahil 870 TL tutmustu.Eger hala ayni hastanedeyse bir gorusun derim.

kaç sene öncenin parası bu
  • Maltepe bölge hastanesinde 800 tl ye, burundaki et ve kemikleri aldılar geçen ptesi günü, bugün tamponları çıkardılar, sorusu olan varsa sorabilir.
    Not: indirimli fiyat 800, normali 1000

• SerhatC. kullanıcısına yanıt
    3 sene once ama benden bi sene sonra bi arkadas da oldu ona da ayni ucreti soylediler.Yani 2 sene once de diyebiliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek mi bu? Hayatımda ilk defa bir burun ameliyatının lokal anestezi ile olduğunu duyuyorum. Bana 10 milyar verseler yine de lokalle olmazdım.Büyük geçmiş olsun.

• İlkokul 5'te trafik kazası sonucu kırılan ve zamanla berbat bir hal alan o günden bu yana da nefes alamayan(7,5 yıl) burnumdan 20 martta ameliyatla kurtulacağım, Cerrahpaşa'dan Semih Bağhaki yapacak, ameliyattan sonra gelişmeleri yazarım özellikle doktor hakkında internette pek bir bilgi yok ben yazayım ki arayışta olanlar aydınlansın.Çok yararlı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 19 Şubat 2015; 18:31:17 >
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun
    Daha önceden 100 defa duymuşsundur ama tamponlar çıkınca rahatlayacaksın. 1 hafta sonrasında da yaptığın işten memnun kalacaksın :)
    Ama ilk bikaç gün hakkaten geçmiyor. Aklım olsaydı da ameliyatı olmasaydım diyorsundur. Ama merak etme 1-2 hafta sonra kesinlikle değdiğini göreceksin
  • arkadalşlar benim ameliyat günüde 7 mart gözüküyor, şu konuyu okuyuncaya kadar çok rahattım ama okuyunca stres geldi bi anda. Şaka maka 15 gün kalmış.
  • burundan zor nefes alıyorum kbb doktoru çok dar olduğunu söyledi bir tarafın. rinoplast ameliyatı mı olmam lazım? aslında olmasa da olur ama olursa rahatlarım diye düşünüyorum lakin korkuyorum biraz ki 2 kere varikosel ameliyati oldum o daha zor bir ameliyat bence. Neyse bakalım kaça yaparlar bilmiyorum ama biraz askıya alıcam simdilik.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajınıza baktımda estetikte olucakmışsınız sanırım ,fiyat alıcam demişsiniz.Fiyatı ve kime yaptırdığınızı öğrenebilir miyim ? Korkmanızada hiç gerek olduğunu zannetmiyorum (ciddi bir ameliyat tabiki) bu işin yıllarca okulunu okumuş kişiler tarafından yapılacak, sizden daha önce kim bilir kaç kişiye yapmılmış bir müdahale sonuçta stres yapmanıza gerek yok.Keşke bende yeterlibparayı bulsamda ameliyata 15 gün kalsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rinoplasti ameliyatından sonra 4 günde ne kadar normale dönerim, 4. günde tiyatro çalışmalarına gidebilir miyim?

• Syme kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmam, gidemezsin hadi kendini iyi hissettin gideyim dedin, bence gitme ! Çok kolay enfeksiyon kapabilirsin, gerçekten çok zorlu bir ameliyat yani nefes vs sorunu olmayan arkadaşlar rhinoplasti tavsiye etmiyorum arkadaşlar, şimdiden herkese çok geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.