Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
478.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki arkadaşlar burun ucu ameliyatı fiyati nedir ? Burun kemiğim dümdüz sıkıntı yok ama burun ucum biraz öne düşüyor gülerken.Burun ucunu torpuletiyoruz bunun için herhalde.Estetiğe giriyor ama fiyatlarinin o kadar pahali olduğunu zannetmiyorum.Yaptiran var mi ne kadar tutuyo.Son olarak estetiğe girse bile özelde yaptirmak yerine devlette yaptirabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar ameliyatım yarın sabah 11'de :)

Şu an hiç bir heyecan yok, bakalım gece uyuyabilcekmiyim ya da ameliyata girmeden önce aç karnına hastanede geçireceğim 2-3 saat nasıl olucak.

Umarım cumartesi günü güzel haberleri buradan paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Dostlar ameliyatım yarın sabah 11'de :)

Şu an hiç bir heyecan yok, bakalım gece uyuyabilcekmiyim ya da ameliyata girmeden önce aç karnına hastanede geçireceğim 2-3 saat nasıl olucak.

Şimdiden geçmiş olsun hocam. Önce-sonra fotolarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkncnu

quote:

Dostlar ameliyatım yarın sabah 11'de :)

Şimdiden geçmiş olsun hocam. Önce-sonra fotolarınızı bekliyorum

Saolun hocam teşekkürler.

Cuma günü öğlen oldum ameliyatı, şu anda 2 gecemi geçirmiş durumdayım.

Herşey çok güzel gidiyor çok şükür, ne ağrı ne sızı nede tamponun rahatsızlığı var. Umarım tampon ve dikişler çıktığındada bu rahatlık olur ve şekil ve işlevsellik olarakta yeni burnumdan memnun kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

Peki arkadaşlar burun ucu ameliyatı fiyati nedir ? Burun kemiğim dümdüz sıkıntı yok ama burun ucum biraz öne düşüyor gülerken.Burun ucunu torpuletiyoruz bunun için herhalde.Estetiğe giriyor ama fiyatlarinin o kadar pahali olduğunu zannetmiyorum.Yaptiran var mi ne kadar tutuyo.Son olarak estetiğe girse bile özelde yaptirmak yerine devlette yaptirabilir miyim ?

estetiği devlet yapmıyor malesef hocam, özele giriyor. ucundan accık kesiyolar yukarı dikişliyolar içerden, ama yinede tuzlu yani fiyatları
  • Ss atarsın artık @Donald Draper

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba beyler, ankarada guvenilir isinin ehli bir doktora ihtiyacim var var mi tavsiyeniz?

• arkadaşlar tampon ve bandajlar çıktı, değişim inanılmaz. Ben neden bu kadar sene beklemişim anlam veremiyorum. Bence hiç gün kaybetmeden yaptırın ihtiyacınız varsa.
  • quote:

arkadaşlar tampon ve bandajlar çıktı, değişim inanılmaz. Ben neden bu kadar sene beklemişim anlam veremiyorum. Bence hiç gün kaybetmeden yaptırın ihtiyacınız varsa.

Hayırlı olsun hocam Sevindim ben de

• Bugün saat 3 de ameliyatım var.estetik+deviasyon.şu anda hastaneye doğru yola çıkmış bulunmaktayım.İnşallah komplikasyonsuz,başarılı bir ameliyat geçiririm.

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Hocam sehir hastane vs neresi? Konuyu yeni takip ediyorum... Bir ss atarsınız artık :) Geçmiş olsun...

• Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Hocam ss bekliyoruz En kötü pmden atın ciddi anlamda ikilemdeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ameliyattan sonra en ufak bir morarmam olmadı. Çok ufak sızlama oldu ondada hemşire ağrı kesici yaptı, 5 dk sonra sızlama kesildi ondan sonra da hiç bir ağrım sızım olmadı.bu sabah saat 9.30 da hastaneden çıktım şimdi evdeyim.ameliyat olmayı düşünenler varsa kesinlikle korkmasınlar,hiç bir korkulacak yanı yok.benim ameliyatım dün olmasına rağmen, bugün halı saha maçı yapacak kadar formdayım.tabi burunda bandajlar,dikişler,tamponlar var o başka.

Edit: Yazmayı unuttum.doktor ameliyattan sonra yaptığı işlemleri teker teker anlattı. Burnumdan çıkardığı parçaları bir kutuya koyup getirdi.Çok çok başarılı bir ameliyat geçirdin dedi.Bu benim revizyon(2.burun ameliyatı) idi.Gerçekten de burnumda bandajlar olmasına rağmen harika bir burun olduğunu görebiliyorum.Ameliyat olacak olan arkadaşlar doktor seçimi çok önemli.Parasına bakmadan işini iyi yapan bir doktora ameliyat olun.Hergün çikolata, cips,burger king yemeyiverin gerekirse kendiniz para biriktirin.Zira ben ilk ameliyatım da ucuza kaçtığım için, 2.ameliyatta o paranın acısı fersah fersah çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PantheraPardus -- 27 Mart 2015; 11:19:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Ameliyattan sonra en ufak bir morarmam olmadı. Çok ufak sızlama oldu ondada hemşire ağrı kesici yaptı, 5 dk sonra sızlama kesildi ondan sonra da hiç bir ağrım sızım olmadı.bu sabah saat 9.30 da hastaneden çıktım şimdi evdeyim.ameliyat olmayı düşünenler varsa kesinlikle korkmasınlar,hiç bir korkulacak yanı yok.benim ameliyatım dün olmasına rağmen, bugün halı saha maçı yapacak kadar formdayım.tabi burunda bandajlar,dikişler,tamponlar var o başka.

Edit: Yazmayı unuttum.doktor ameliyattan sonra yaptığı işlemleri teker teker anlattı. Burnumdan çıkardığı parçaları bir kutuya koyup getirdi.Çok çok başarılı bir ameliyat geçirdin dedi.Bu benim revizyon(2.burun ameliyatı) idi.Gerçekten de burnumda bandajlar olmasına rağmen harika bir burun olduğunu görebiliyorum.Ameliyat olacak olan arkadaşlar doktor seçimi çok önemli.Parasına bakmadan işini iyi yapan bir doktora ameliyat olun.Hergün çikolata, cips,burger king yemeyiverin gerekirse kendiniz para biriktirin.Zira ben ilk ameliyatım da ucuza kaçtığım için, 2.ameliyatta o paranın acısı fersah fersah çıktı.

Pişmanlık yaşamazsın umarım , hayırlı olsun. :)

Daha rahat nefes alabiliyor musun ? Burun tipin nasıldı nasıl oldu ?
  • Çok daha rahat nefes alabiliyorum.Dün geceden bu sabaha kadar göz altlarımda hafif morluk ve şişlik oluşmuş.yine de önceki ameliyatıma göre bu hiç birşey.
    Burun şeklim uzun ve kemerli idi.ön tarafdan bakınca asimetrilik vardı.önden bakınca sol tarafta bir çıkıntı vardı. Sağ tarafta yamulma vardı. Burun kanatlarımda çöküntülük vardı. şu an bandajlar var.çıkınca daha net şeyler söyleyebilirim. Doktorun dediğine göre, uzun olan burnumu kısaltmış,yamulmaları,öndeki çıkıntıyı düzeltmiş, kanatlardaki çökmeler düzeltilmiş,önden doğallığı bozmayacak şekilde kaldırmış,burun yollarımda etler varmış onları yakmış.Aklıma gelmeyen bir kaç işlem daha yapmış.Ben şu an çok çok memnunum.hem şeklinden hem nefes fonksiyonları açısından. Perşembe günü dikişler ve bandajlar alınınca foto atarım.

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Hayırlı ve geçmiş olsun hocam. Darısı seneye başıma.

• Çok teşekkür ederim.Doktor seçimi çok önemli. Çok iyi araştırın,size güven veren doktora ameliyat olun.

• PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler foto atınca haberdar edersen sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene lokal anestezi ile olmuştum gerçekten ihtiyacı olan herkes olsun hayatı değiştiriyor :)
  • bir işkence dolmuşta sesinizin duyulmaması sınıfta konuşamama ,Burun tıkanıklığı geceleri 15-20 defa kalkıp su içip cam açıyordum yaz kış demeden
    Bu sıkıntıların geçtimi?
    Bu ses duyulmaması derken bende şöyle oluyor , eğer uzun zaman konuşmamışsam ağzım kurumuşsa , ıhıhı yapmazsam ses incecik çıkıyo ilk başta
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.