Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
478.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim ameliyat olallı 23.günüm iyiki olmuşum diyorum dostlar, kesinlikle çekinmeyin ve ameliyatınızı erkenden olun. Benim gibi 30'lu yaşlarınızda olmayın.
  • Burnum çok büyük ve burnumdan nefes alıp almadığımı bilmiyorum ağzı açık uyuyorum
    Burnumda et mi var nasıl anlarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Efes

Merhaba
    Benim burnumda da eğrilik ve nefes alma problemi var.Bir kaç sorum olacak:
    1-Devlet hastanesinde olsam bu ameliyatı herhangi bir ücret öder miyim ?
    2-Hangi bölümün doktoruna gitmem gerek ?
    3-Burnun görüntüsünde bir değişiklik oluyor mu ?
    4-Burnum kemerli, eğer onu da düzeltmek istersem ekstra ücret isterler mi ?
    Teşekkürler.

Bakirkoy devlet hastanesi dr sadi konuk diger adi ben burda 2 ay once oldum burnumdaki egrilik ve nefes alma sorunumu duzeltildi estetik oldum yani 1500tl odedim ve cok memnun kaldim burnumun ucunu fazla kaldirtmadim estetik oldugumda belli olmuyor dumduz guzel bir burna sahip oldum

merhaba, ameliyatı yapan doktorun adı neydi?
    Bende 1,5 sene önce orada ameliyat oldum, doktor cem inan bektaş.
    Ama hiç memnun kalmadım, burnumun üstü kısmında çökme meydana geldi.
    tekrar dan 2. ameliyatı olmam gerekiyor fakat çekiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Efes

Merhaba
    Benim burnumda da eğrilik ve nefes alma problemi var.Bir kaç sorum olacak:
    1-Devlet hastanesinde olsam bu ameliyatı herhangi bir ücret öder miyim ?
    2-Hangi bölümün doktoruna gitmem gerek ?
    3-Burnun görüntüsünde bir değişiklik oluyor mu ?
    4-Burnum kemerli, eğer onu da düzeltmek istersem ekstra ücret isterler mi ?
    Teşekkürler.

Bakirkoy devlet hastanesi dr sadi konuk diger adi ben burda 2 ay once oldum burnumdaki egrilik ve nefes alma sorunumu duzeltildi estetik oldum yani 1500tl odedim ve cok memnun kaldim burnumun ucunu fazla kaldirtmadim estetik oldugumda belli olmuyor dumduz guzel bir burna sahip oldum

merhaba, ameliyatı yapan doktorun adı neydi?
    Bende 1,5 sene önce orada ameliyat oldum, doktor cem inan bektaş.
    Ama hiç memnun kalmadım, burnumun üstü kısmında çökme meydana geldi.
    tekrar dan 2. ameliyatı olmam gerekiyor fakat çekiniyorum.

Doktorumun adi sinan canpolat orada ameliyat olup burnumda çökme oldu diyen 2. kişisiniz benim 4. Ayim herhangi bir sorun yok sizde cokme kacinci ayda meydana geldi ben burnumun sirtina dokunuyorum taş gibi kemik orasi nasil cozer anlamiş degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edmraver kullanıcısına yanıt
    direk estetik ol hem nefesi düzeltsinler hem şeklini. öbür türlü içinde ukte kalmasın. ayrıca sonra estetiğe karar verirsende 2 kere ameliyat stresi yaşamak zorunda kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Benim ameliyat olallı 23.günüm iyiki olmuşum diyorum dostlar, kesinlikle çekinmeyin ve ameliyatınızı erkenden olun. Benim gibi 30'lu yaşlarınızda olmayın.

ss var mı hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 3 Nisan 2015; 19:06:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Ameliyattan sonra en ufak bir morarmam olmadı. Çok ufak sızlama oldu ondada hemşire ağrı kesici yaptı, 5 dk sonra sızlama kesildi ondan sonra da hiç bir ağrım sızım olmadı.bu sabah saat 9.30 da hastaneden çıktım şimdi evdeyim.ameliyat olmayı düşünenler varsa kesinlikle korkmasınlar,hiç bir korkulacak yanı yok.benim ameliyatım dün olmasına rağmen, bugün halı saha maçı yapacak kadar formdayım.tabi burunda bandajlar,dikişler,tamponlar var o başka.

Edit: Yazmayı unuttum.doktor ameliyattan sonra yaptığı işlemleri teker teker anlattı. Burnumdan çıkardığı parçaları bir kutuya koyup getirdi.Çok çok başarılı bir ameliyat geçirdin dedi.Bu benim revizyon(2.burun ameliyatı) idi.Gerçekten de burnumda bandajlar olmasına rağmen harika bir burun olduğunu görebiliyorum.Ameliyat olacak olan arkadaşlar doktor seçimi çok önemli.Parasına bakmadan işini iyi yapan bir doktora ameliyat olun.Hergün çikolata, cips,burger king yemeyiverin gerekirse kendiniz para biriktirin.Zira ben ilk ameliyatım da ucuza kaçtığım için, 2.ameliyatta o paranın acısı fersah fersah çıktı.

Gecmis olsun bende ayni durumdayim hangi hastane ve doktor? Saglik guvencesi ve maliyet neydi?

• Sağlık güvencesinin bir önemi yok özel hastanede oldum.2. ameliyatım olduğu için 5 milyar ödedim.Bakırköy yaşar hastanesi.Dr.kemal ekberoğlu.
  • Merhabalar,
    1 sene once k.b.b. ye gittgimde kemik egriligi ve et oldugunu soylediler o gun bug arasira burayida takip ediyordum kismet buguneymis, saat 11 gibi ameliyata aldilar yaklasik 40 dk flan surmus, doktor gayet iyi gectigimi soyledi ameliyatyan sonra cikan kikirdaklarila etleride bir kutuda verdiler, bayagi parca cikarmislar :) dedim nasil nefes aliyormusum ben gerci alamiyordum da

Saat 15:30-16:00 gibi ciktim hastaneden su an agri flan yok cok sukur, ama ayaga kalktigim zaman oturdugum zaman normal olan sizintilar oluyor, normalmis zatn oda

ameliyat bittip yukari ciktiktan sonra 1 saat sonra doktor geldi ilac varmış iki deliktede onlari cikardi oyle rahat nefes aldim dedim super boyle o da daha iyi olacağına suan iki deliktede silikon oldugunu soyledi

suan kan sizintilari oluyor onlardan kaynakli pihtilasmadan kaynakli nefes almak biraz zorlasti

tavsiye ederim korkacak bise de yok

• Arkadaşlar benim burnumun buyuklugu,önden görünüşü,ucu falan tam istediğim gibi ama sırt kısmındaki kemik çıkıntılı değil ama büyük ve profilden bakınca hafif kambur duruyor.ucuna,büyüklüğüne falan hic dokunmadan sadece o kambur kısmın tamamen dumduz yapılması çok zor mudur? Kemiği torpulucek herhalde oradaki? Basit photoshoplarla bile tek hamlede istediğim burna kavusuyorum da ameliyatı zor mudur ki? Kaç ayda tamamen iyileşir benim tipimde bi operasyon? Bilgisi olan yardım etsin lütfen

• 3 günde hicbir şeyin kalmaz.yalnız yaptırmak istediğin operasyon ufak bile olsa,özelde en az 3000 tl ni alırlar.devlette plastik cerrahiye git bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PantheraPardus -- 20 Nisan 2015; 15:52:24 >
  • Gazı tıp ssklıların ameliyat masrafını karşılıyomuş doğrumu ? Sadecene tampon parası ödüyomuşuk.Ben estetik olcam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

3 günde hicbir şeyin kalmaz.yalnız yaptırmak istediğin operasyon ufak bile olsa,özelde en az 3000 tl ni alırlar.devlette plastik cerrahiye git bence.

Zaten 3 bin verecek durumumuz yok tas catlasin 700-800 verebilirim.ama şanslı tarafım su babam devlet hastanesinde çalışıyor :) doktor tanıdığı var ama plastik var mi bilmiyorum genelde KBB taniyor. İki sorum var simdi devlet hastanesine burun emanet edilir mi? Ve ne kadar para gider tahminen? Septum ameliyatı gösterip estetik yaptırabilir sanırım. Kafam cok karisik.kemiğe mudahale olacağı için geç kaynar ve iyileşir sanıyorum ben. Okulum haziran sonu bitiyor temmuz başı gibi olsam mi yoksa sonbaharı mi beklesem olmak icin? Bu arada aşırı yazmisim kusura bakmayın ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

Arkadaşlar benim burnumun buyuklugu,önden görünüşü,ucu falan tam istediğim gibi ama sırt kısmındaki kemik çıkıntılı değil ama büyük ve profilden bakınca hafif kambur duruyor.ucuna,büyüklüğüne falan hic dokunmadan sadece o kambur kısmın tamamen dumduz yapılması çok zor mudur? Kemiği torpulucek herhalde oradaki? Basit photoshoplarla bile tek hamlede istediğim burna kavusuyorum da ameliyatı zor mudur ki? Kaç ayda tamamen iyileşir benim tipimde bi operasyon? Bilgisi olan yardım etsin lütfen

Doktoruna sıkıntını anlattığın zaman bilgisayar ortamında isteklerine göre bir plan oluşturuluyor ameliyatta da hemen hemen aynı burnu yapıyorlar :d Ameliyat zor mu tabiki zor ama doktor için senin için hiçbir zorluğu yok gözünü kapatıyosun ve açıyosun çok kısa bir süreçmiş gibi düşün.İyileşme süreci ameliyatın tekniğine göre değişiyor kapalı teknikle yapılan ameliyatlar daha kısa sürede toparlanıyor kendimden biliyorum morluğum bile olmadı aşırı şişliğimde olmadı 10.gün kontolüne gittiğimde doktor bile hayret etmişti :D.Lakin açık teknikte kesi uygulanarak yapıldığı için iyileşme süreci biraz daha uzun sürüyormuş doktorum bana böyle söylemişti.Eğer imkanın varsa kesinlikle hiç vakit kaybetmeden bütçene uygun bir doktor bul olumsuz hiçbir şey düşünme bu ameliyatı olduğuna gerçekten değiyor çünkü bu dediğimi ameliyat olursan bandajlar çıktıktan sonra anlayacaksın :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: wandering_fitzy

quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

Arkadaşlar benim burnumun buyuklugu,önden görünüşü,ucu falan tam istediğim gibi ama sırt kısmındaki kemik çıkıntılı değil ama büyük ve profilden bakınca hafif kambur duruyor.ucuna,büyüklüğüne falan hic dokunmadan sadece o kambur kısmın tamamen dumduz yapılması çok zor mudur? Kemiği torpulucek herhalde oradaki? Basit photoshoplarla bile tek hamlede istediğim burna kavusuyorum da ameliyatı zor mudur ki? Kaç ayda tamamen iyileşir benim tipimde bi operasyon? Bilgisi olan yardım etsin lütfen

Doktoruna sıkıntını anlattığın zaman bilgisayar ortamında isteklerine göre bir plan oluşturuluyor ameliyatta da hemen hemen aynı burnu yapıyorlar :d Ameliyat zor mu tabiki zor ama doktor için senin için hiçbir zorluğu yok gözünü kapatıyosun ve açıyosun çok kısa bir süreçmiş gibi düşün.İyileşme süreci ameliyatın tekniğine göre değişiyor kapalı teknikle yapılan ameliyatlar daha kısa sürede toparlanıyor kendimden biliyorum morluğum bile olmadı aşırı şişliğimde olmadı 10.gün kontolüne gittiğimde doktor bile hayret etmişti :D.Lakin açık teknikte kesi uygulanarak yapıldığı için iyileşme süreci biraz daha uzun sürüyormuş doktorum bana böyle söylemişti.Eğer imkanın varsa kesinlikle hiç vakit kaybetmeden bütçene uygun bir doktor bul olumsuz hiçbir şey düşünme bu ameliyatı olduğuna gerçekten değiyor çünkü bu dediğimi ameliyat olursan bandajlar çıktıktan sonra anlayacaksın :d

Devlet hastanesinde olucam olursam. Bilgisayar tasarımı filan zor sanki :D

• GangsterParty kullanıcısına yanıt
    Hemen olacaksın dye bir şey yok bende olacağım ama 2 sene erteledim para biriktirmek için istesem 1-3 milyar arası olurdum ama ben bir doktoru beğendim oda bir araba parası istiyor 2 sene uzattım sıkıntım var ama o günleri düşünüyorum birde ikinci kez ameliyat olmak istemiyorum birde not düşmek istiyorum forumda arkadaslar kbb doktoruna ameliyat olmuş olabilir memnun kalanlar vardır ama genel olarak kbb doktorları estetik doktorlarına göre daha kötü yapıyor başıma gelen bir olsy var özel hastanede adam bana yapacağı burnu göstermeden smeliyat masasına yatırmaya calıstı şimdiden geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11Omeer

Hemen olacaksın dye bir şey yok bende olacağım ama 2 sene erteledim para biriktirmek için istesem 1-3 milyar arası olurdum ama ben bir doktoru beğendim oda bir araba parası istiyor 2 sene uzattım sıkıntım var ama o günleri düşünüyorum birde ikinci kez ameliyat olmak istemiyorum birde not düşmek istiyorum forumda arkadaslar kbb doktoruna ameliyat olmuş olabilir memnun kalanlar vardır ama genel olarak kbb doktorları estetik doktorlarına göre daha kötü yapıyor başıma gelen bir olsy var özel hastanede adam bana yapacağı burnu göstermeden smeliyat masasına yatırmaya calıstı şimdiden geçmiş olsun

Dostum sadece burnunun kemigi alcaltilcak biraz. Suan bile güzel bi burna sahibim ama gözlük takarken Gülünce falan sıkıntı oluyor kemerli biraz. Plastik cerrah olmuş biri benim burnumu yapar herhalde ya basit gibi geliyor ama araştırmak lazim tabi.. Bu yaz halletmeyi düşünüyorum ben yoksa ilerde zaman bulamamaktan korkuyorum.

• ya arkadaşlar, devlet hastanesinde burun etleri yüzünden ameliyat olacak birisi estetik olmak da isterse, estetik kaç liraya patlıyor net bir fiyat bilen var mı? kaç sayfa okudum, devlette kaç liraya estetik olunduguna dair bilgi bulamadım bir türlü
  • Ch4ylak kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam 2-3 ay içinde estetik olacağım bu tamponları özel olarak istiyor musunuz yoksa doktor mu veriyor. çünkü millet anlatıyor tampom çıkarmanın zorluklarını
    sizinki kolaya benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

merhaba hocam 2-3 ay içinde estetik olacağım bu tamponları özel olarak istiyor musunuz yoksa doktor mu veriyor. çünkü millet anlatıyor tampom çıkarmanın zorluklarını
    sizinki kolaya benziyor.

İçeriye sargı bezi tıkama eskide kaldı , Şimdi silikon tampon.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.