Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
478.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 11Omeer

Hayır kalmayacak eğer kapalı ameliyat olursanız burnunuz kesilmeyecek bile küçük aletlerle içten düzeltilecek eğer açık ameliyat olursanız biraz bahsedeyim bundan burun deliklerinizin arasından kesilir burnunuz ve kaşınıza kadar metal ile gerilir işlem tamamlandıktan sonra kapatılarak Dikiş atılır kullanılan kremler veya operasyon sırasında Dikiş izi oluşmaz tahminimce siz burnun direk üstünden kesilecek sanıyorsunuz bu dediğiniz mümkün değil

Burnun direk üstünden kesilecek sanıyordum ben.
    Kaşınıza kadar metal ile gerilir ne demek işkence gibi

Ben burnumdaki kemikten rahatsız oluyorum aslında.Profilden bakınca kemerli yani tümsekli görünüyor
  • Dediğinizi anladım burun sırtında kıkırdak ile kemik çakışmış ve tümsek oluşmuş normaldir darbe aldysanız olabilir size tavsiyem en iyi doktoru seçmeye calısın birdaha eziyet secmeyin ben en iyi doktor için 3 senedir azar azar para biriktiriyorum bir tavsiyem daha ameliyat videolarını izlemeyin karar verince doktora yazarsanız yine yardımcı olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • operasyon geçiren arkadaş bi before after atsa da görsek
  • Burun deliklerinin ortasında bir iz oluyor. Alttan bakmadığı sürece kimse göremez. O iz de 6 ayda falan kayboluyor. Kimse görmüyor, merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben de haftaya ameliyat oluyorum. Ethica da, Dr.Tamer kose'ye. Ben de bayadir araştırıyordum hem maddi yönünü hem de ameliyat sonrası durumları göz önüne alarak. Kadinlarklubunden referans aldık da gittik ama haydi hayırlısı.

Önümüzdeki cumaya gün aldım. Saat 4 de olacak ameliyat. Heyecan var ister istemez. Bakalım ne olacak. Öncesi ve sonrası foto paylaşırım.

Bu arada ayni doktora ameliyat olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Arkadaşlar merhabalar. Ben de haftaya ameliyat oluyorum. Ethica da, Dr.Tamer kose'ye. Ben de bayadir araştırıyordum hem maddi yönünü hem de ameliyat sonrası durumları göz önüne alarak. Kadinlarklubunden referans aldık da gittik ama haydi hayırlısı.

Önümüzdeki cumaya gün aldım. Saat 4 de olacak ameliyat. Heyecan var ister istemez. Bakalım ne olacak. Öncesi ve sonrası foto paylaşırım.

Bu arada ayni doktora ameliyat olan var mı?

Bende Tamer kosede olmayı düşünüyorum muayene oldum ama finaller ve but belirsizliği yüzünden ameliyat günü alamadim daha :D ödeme nasıl olacak acaba sizin ?

• DAHA ÖNCEDE YAZDIĞIM GİBİ TEKRARLIYORUM ...BEN İSTANBULDA BİR DOKTORA AMELİYAT OLDUM , SAĞLIĞIMI KAYBETTIM , ( 2 KEZ AMELİYAT ETTİ AYNI DOKTOR) YANI BU KONUDA TECRÜBEM VAR , SİZE SÖYLEYECEĞİM , ASLA VE ASLA İNTERNETTEN BULDUĞUNUZ DOKTORA GÜVENMEYIN , O DOKTORUN GERÇEK HASTALARINI BULUP KONUSUN , VE ŞUNU UNUTMAYIN BİR DOKTORDAN HERKES MEMNUNSA VE ASLA ŞİKAYET EDEN KİMSEYI BULAMIYORSANIZ , O DOKTORDAN KAÇIN.
  • Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Hic sormadim valla ben de o kısmı çünkü peşin yapacağım ama ya bu forumda ya da başka bir forumda yarısı peşin yarısı taksit gibi yapıyorlardı diye okumuştum. Heyecan var ya, en çok da acaba güzel olacak mi endişesi :/

Gecen sene 9.ayda 7 bin TL istemişlerdi. Şuan kampanyalı 2500. Gevrek mi satıyorlar. Malzemeden mi çalıyorlar korkuyorum valla :))))))

• Hayırdır hocam kim bu doktor?

• quote:

Hic sormadim valla ben de o kısmı çünkü peşin yapacağım ama ya bu forumda ya da başka bir forumda yarısı peşin yarısı taksit gibi yapıyorlardı diye okumuştum. Heyecan var ya, en çok da acaba güzel olacak mi endişesi :/

Gecen sene 9.ayda 7 bin TL istemişlerdi. Şuan kampanyalı 2500. Gevrek mi satıyorlar. Malzemeden mi çalıyorlar korkuyorum valla :))))))

İnş. Bi sıkıntı olmaz.hocam , tabletten Bana gösterdiği ameliyatlar gayet başarılıydı , ben oradayken kontrole gelen bir hastanın da burnu gayet iyi duruyodu daha 1 haftalık falandi sisler vardı ama çok rahatsız edici bi görüntüsü yoktu

Hocam aynen bende 2 hastasıyla konuştum ve gayet memnunlardi. Bakalım bizimki nasıl olacak :)

• quote:

Hocam aynen bende 2 hastasıyla konuştum ve gayet memnunlardi. Bakalım bizimki nasıl olacak :)

Ameliyat sonrası beni bilgilendirirseniz çok iyi olur :)

Tamamdır. Zaten referans olması amaçlı, ameliyat sonrası iyi veya kötü de olsa paylaşacağım. :)
  • Aklınıza takılanları özelden sorabilirsiniz arkadaşlar..Bu konuda deneyimli sayılırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsieur Vincent

Arkadaşlar bende az önce muayene oldum burunda septum deviasyonu varmış ,istanbulda onerebileceğiniz hekim yada klinik varmı bide tabiki ortalama bi fiyat ( kusura bakmayın dersteyim suan konuyu inceleme sansim olmadı). Birde bu ameliyatla birlikte estetikte olmak istiyorum mumkunmudur

tamer köseyi bir araştır istersen çok methediyorlar. benimde yarın ona randevum var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

quote:

Arkadaşlar bende az önce muayene oldum burunda septum deviasyonu varmış ,istanbulda onerebileceğiniz hekim yada klinik varmı bide tabiki ortalama bi fiyat ( kusura bakmayın dersteyim suan konuyu inceleme sansim olmadı). Birde bu ameliyatla birlikte estetikte olmak istiyorum mumkunmudur

tamer köseyi bir araştır istersen çok methediyorlar. benimde yarın ona randevum var

Tamer köseyle görüştüm zaten bende :) finaller bitsin kesin kararı vericem

• arkadaşlar bende 3-4 yaşlarındayken burnumun üstüne düşmüşüm o zaman burnum kırılmış sol delikten çok çok az nefes alıyorum ve burnum acayip yamuk şuan 20 yaşındayım bursa da tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
  • quote:

quote:

quote:

bu gün tamer köseye muayeneye gittim. gayet ilgili ve güleryüzlü birisi. sağolsun çok ilgilendi. önce burunun röntgeni çekildi sonra kanım alındı.

iki burun deliği arasındaki orta plaka yamukmuş bende. birde burun etlerim büyükmüş. onları ışınla küçültecek bir de estetik yapacak kemer falan var onu alacak.

velhasılkelam bu cumartesi ameliyat oluyorum. ameliyatım genel anestezi ve kapalı ameliyat olacak. bakalım inşallah sağ çıkarım çok tırsak bir insanım bu konularda.

bu arada çok sağlam hemşireler var yaw podyumdan mı toplamışlar ne yapmışlar anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 9 Haziran 2015; 20:04:36 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu gün tamer köseye muayeneye gittim. gayet ilgili ve güleryüzlü birisi. sağolsun çok ilgilendi. önce burunun röntgeni çekildi sonra kanım alındı.

iki burun deliği arasındaki orta plaka yamukmuş bende. birde burun etlerim büyükmüş. onları ışınla küçültecek bir de estetik yapacak kemer falan var onu alacak.

velhasılkelam bu cumartesi ameliyat oluyorum. ameliyatım genel anestezi ve kapalı ameliyat olacak. bakalım inşallah sağ çıkarım çok tırsak bir insanım bu konularda.

bu arada çok sağlam hemşireler var yaw podyumdan mı toplamışlar ne yapmışlar anlamadım.

Şimdiden geçmiş olsun hocam, ameliyat sonrasida yorumlaeiniz bekliyorum :)

• yunusesss kullanıcısına yanıt
    E hocam desene aynı günlerde hastanede olacağız? Ben de bu cuma oluyorum ameliyat Tamer Bey'e. Saat 16.00 da benimki ve heyecan var nedense

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.