Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
478.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar randevu almadım ama Burnum kırık benimde ameliyat olacağım.
  • 11Omeer kullanıcısına yanıt
    Devlette ücretsiz oldum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun şimdiki durumunuz nasıl?

• Zaten bu ulkede burun sorunlari genetik sanirim. Yoldan 2 kişi cevirsen bir tanesinin burnunda problem var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11Omeer kullanıcısına yanıt
    Şimdi biraz daha iyiyim burnumda ödem yara falan var onlar geçince daha iyi nefes alıcam sanırım

• BEN İKİ DEFA BURUN AMELİYATI OLDUM BEYLER , EĞER COK CİDDİ BİR PROBLEMİNİZ YOKSA AMELİYAT OLMAYIN ÇÜNKÜ BURUNA MÜDAHALE OLUNCA BİRDAHA DİKİŞ TUTMUYOR, AYRICA TEK KULLANIMLIK HESAPLARIN ÖVDÜĞÜ DOKTORLARADA GİTMEYIN CANINIZ YANAR , BEN ŞİMDİ HİÇ NEFES ALAMIYORUM TEKRAR BURUN AMELİYATI OLMAK ZORUNDAYIM , EĞER KAFANIZDA BİR DOKTOR VARSA BU DOKTORUN ARAŞTIRMASINI İNTERNETTEN YAPMAYIN , BULABİLİRSENIZ GİDİN HASTALARIYLA GÖRÜŞÜN KONUŞUN , SON OLARAK İNTERNET ORTAMINDA BİR DOKTORDAN HERKES MEMNUNSA YADA HAKKINDA HİÇ ŞİKAYET BULAMIYORSANIZ , MUHTEMELEN OLUMSUZ SEYLER SİLİNMİŞTİR YADA FORUM YÖNETİMLERİ İŞLERİNE GELMEDİĞİ İÇİN KALDIRMIŞTIR , İŞTE BUNA ÇOK DİKKAT EDİN , BEN UYARIRIM ,TERCİH AMELİYAT OLACAK ARKADAŞLARIN, ACİL ŞİFALAR.
  • arkadaşlar ameliyatımın 20. günündeyim burnum kalın derili.Tanındık bir doktordan ameliyat oldum.Burnumda 2 kırık vardı ve ilk ameliyatımdı.Randevulara gittiğimde benden sonra ameliyat olanların durumu benden iyiydi.Kimsede morarma görmemişken ameliyat alçıları duran rahat 10-15 kişi gördüm randevu zamanı.Bende 2 hafta morarık(alçıdan sonra 1,5 hafta) gezdim.Şu an burnum önden epey düz görünüyor.Tam olarak şiş mi yoksa hep böyle mi kalıcak bilemiyorum .Böyle problem yaşayanlar var mı??

• Ahmet C kullanıcısına yanıt
    Ameliyat olabilirsin 16 yaşında ama çoğu doktor 18 ideal diyor çünkü 16 yaşında büyüme çağındasın hergün yüzündeki kemikler dahada oturuyor yerlerine

• quote:

Orijinalden alıntı: 11Omeer

Ameliyat olabilirsin 16 yaşında ama çoğu doktor 18 ideal diyor çünkü 16 yaşında büyüme çağındasın hergün yüzündeki kemikler dahada oturuyor yerlerine

Hocam peki bu yaşlarda veya daha küçük yaşlarda burun kırılması şikayetiyle ameliyat olan bir tanıdığınız var mı acaba ?

Çok var sorularını sorabilirsin genelde burnun kırılma nedeni küçükken yere düşmek yada kavgada yumruk yemek

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Devlette ücretsiz oldum hocam.

bugun devlet has. doktor baştan 2-2,5 tutar demiş

emar çektirip gidince 4 saat sürecek ameliyat demiş.. 3 bin oldu rakam

bu rakam hastane kasasına gidecek demiş bir de doktor

bu parayı kafalarına göre mi alıyorlar anlamadım

kardeşim kaç yıldır burnu kırıkmış okulda düşmüştü..sonuçta estetik kaygısı ile yaptırmıyoruz..

nefes alma sorunu var ama yine 3 bin devlet hastanesi para alacksa vay halimize
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    3 bine devlete vereceğinize üstüne koyabilirseniz 4-4.50 a özelde olun derim hemde doktorlar daha iyidir genellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11Omeer -- 24 Temmuz 2015; 19:21:04 >
  • quote:

Çok var sorularını sorabilirsin genelde burnun kırılma nedeni küçükken yere düşmek yada kavgada yumruk yemek

Aynen bende küçükken yere düşerek kırmışım burnumu,hocam ameliyat olan kişilerin burnunda ameliyatın ardından herhangi bir deforme,kayma gibi bir durum oldu mu ? Olduysa tedavisi nasıl yapıldı ve deforme olma riski nedir bu yaşlarda hocam eyvallah şimdiden.

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Kardeşinin sigortası yok mu? Varsa almaması lazım sonuçta estetik ameliyat değil. Olmazsa başka bir devlet hastanesine bakın.

Burunda kayma ve başarısızlık burunun yağlı olması ve derisinin kalınlığının fazla olmasıyla orantılıdır birde doktorun başarısıda önemli 16 yaşında olman bence doğru değil ideal 18 yaş diyorlar

• quote:

Burunda kayma ve başarısızlık burunun yağlı olması ve derisinin kalınlığının fazla olmasıyla orantılıdır birde doktorun başarısıda önemli 16 yaşında olman bence doğru değil ideal 18 yaş diyorlar

Peki sağol hocam herşey için

• ankarada eren taştana ameliyat olan varmı.
  • Bende yakın zamanda ( 2 ay falan oldu sanırım ) Ankarada oldum. 3500 lira ödedim . Ama şuan hiç memnun değilim detay sormak isteyenler pm atabilir. Birazdaha geçmesini bekliyorum doktorla tekrar görüşücem ne yapabiliriz diye :) Biraz şans işimi ne doktorun diğer ameliyatlarını gördüm ,hatta internettende olumlu yorumlar okudum ama benimki olmadı :S
  • Benim de burnumda eğrilik var, ek olarak kemer de var, ben bu kemeri de düzelttirmek istesem devlet hastanesinde bunun için para ödemem mi gerek?
  • 2 gün önce ameliyat oldum yüzüme kafama enseme buz tedavisi yapıyorum yatmaktan kafamın her yeri ağırmış durumda pazartesi günü tamponlarım alınacak bi sonraki pazartesi de dikişlerim alınacak ama nasıl sabredicem bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.