Şimdi Ara

Burun ameliyatları ve estetik operasyonu rehberi (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.516
Cevap
100
Favori
478.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sümmani.

http://imgur.com/iYysIf3
    http://imgur.com/spxeu5S
    http://imgur.com/JtI7J0T

Hocam buradan bakabilirsin

Geçmiş olsun hocam siz hangi nedenlerden dolayı ameliyat olmutunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Burun eğriliği ve deviasyon işlemleri oldu. Teşekkür ederim. :)

• quote:

Burun eğriliği ve deviasyon işlemleri oldu. Teşekkür ederim. :)

Bende deviasyon+öndeki dusuklugu düzeltilmeyi dusunuyorum , önceki halinde resmini atabilirmisiniz?

• Hocam yukarıda var ya eski resimler.daha öncede paylaştım.

• quote:

Hocam yukarıda var ya eski resimler.daha öncede paylaştım.

O resim çok net değildi sanki , musait olduğunuzda PM atarsanız çok iyi olur

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    hocam nefeste eskiye oranla düzelme oldu mu sizde. benim pek olmadı sanki. sağ burun deliğinden yine zor nefes alıyorum.
  • quote:

http://imgur.com/iYysIf3
    http://imgur.com/spxeu5S
    http://imgur.com/JtI7J0T

Hocam buradan bakabilirsin

Usta bu simdi ameliyat oncesi haliniz mi ben bisey anlamadim bu burun icin masaya yatmaya pek gerek yokmus bence

Summani arkadas siz de once ve sonra iki resim yapsaniz daha iyi olur,tamponlar ve alci cikinca

Ben tamamiyle estetik amac icin amliyat olacgim onun icin cok merak ediyorum tamet beyin estetik algisini,nasil burun yaptigini yüzünuze yakisiyor mu kalkikligi burun sırtı falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler fikir olması amacıyla elimden geldiğince önceki - sonraki şeklinde resimleri yanyana koydum. Bakıp kendiniz yorumlayın artık.

@yunusesss
    Benim de sağ delikte sorun var hala ya. Salı günü Tamer bey ile görüşeceğim. Randevuya gidince detaylı soracağım bütün herşeyi. Sol delik 24 saatin 20'sinde hep açık geri kalan 4 saatte arada pislik tıkıyor. Bir de sağ deliğin kapalı olma sebebi ödem ve içteki şişlik olabilir diye düşünüyorum. Bakalım zaman gösterecek ne durumda olacağını ama genel olarak daha 10 gün olmasına rağmen nefes konusunda çok iyiyim.

@fabrizo

hocam şu an daha burun oturmadıki yerine ama bu haliyle ailem ve arkadaşlarım çok iyi diyorlar. Bana aşırı garip geliyor. Daha dün çıkarıldı alçı ve yeni olduğundan alışmak uzun sürecek. Ve her estetik ameliyatında burunun kendine gelmesi minimum 3 ay. Ablamda da kırık vardı. 2 sene önce ameliyat oldu. O zamanlar burunu kocamandı. 1 sene içerisinde harika bir şey oldu. Yani tamamen zamana bağlı işimiz...
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 26 Ocak 2021; 18:4:34 >
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Senin tamponsuz ve alcisiz hallerini goremedik daha? :) benim burun ucu dusuyor sanki yine... Cok moralim bozuk bu yuzden... Eğriliği duzeltmis ama burun ucu eskisi gibi gorunecek herhalde. Resmen ucunu ellememis doktor.

• quote:

Senin tamponsuz ve alcisiz hallerini goremedik daha? :) benim burun ucu dusuyor sanki yine... Cok moralim bozuk bu yuzden... Eğriliği duzeltmis ama burun ucu eskisi gibi gorunecek herhalde. Resmen ucunu ellememis doktor.

benimde burnun ucunu biraz yukarı kaldırmış sanırım. kemer vardı onu almış . bandajlar hala duruyor bu arada. 1 hafta daha duracakmış. hala şişlik var burnumda özellikle burnumun alnımla bağlandığı yerde çok sert şişlikler var. kemik gibi. eve gelince yeni fark ettim.

gidince çok burnum aktığını bunun nedenini sordum. burun etine verilen lazerdendir dedi. nefes almam sanki her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. bakalım inş düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 23 Haziran 2015; 0:57:03 >
  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    Insallah daha da iyi olur. Ben bugun kontrole gittim ve sikayetlerimi dile getirdim. Daha en bastan soylemistim burun ucumun dusuk olmamasini ama sanirim dusuk yapmis. Kontrol ederken daha ameliyat yeni bitti 6 ay icerisinde yapmak istedigimiz sekili alacaktir burun dedi. Tedbiri de elden birakmadan ekledi; oldu da dusuk olursa ufak bi operasyonla 10 dakikada ucunu kaldiririz kucucuk bi igne ile uyusturup hemen duzeltiriz dedi. Ama burun deliklerim de kocaman hala dedim bir sey demedi pek ama bakariz onu da duzeltmeye calisiriz dedi fakat dogal haline sadik kalmak icin boyle yaptim dedi. Evdekiler veya arkadaslarim cok iyi yuzune cok yakisiyo bu hali dediler de. Benim icime hala sinmiyor. Sadece burun kemigindeki egrilik gitmis. Ucu eskisi gibi... zaman gosterecektir seklini semalini.

• düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isstanbul -- 26 Haziran 2015; 16:55:15 >
  • Merhaba ben burun estetiği yaptırmak istiyorum ama maddi durumdan dolayı özele gidemem devlet hastaneleri ne kadar yapıyor ayrıca izmirde hangi hastaneyi önerirsiniz?
  • Ben yaklaşık 6 ay önce Cihan Uçar beye ameliyat oldum. Son durumum iyi ve kaliteli bir ameliyat geçirdim. Burnumun ucu kaldırıldı aynı zamanda üst tarafı törpülenip, et ve sinüzit alındı. Komple burun değişti diyebilirim. Burun ucu şişliklerim ve hareketi harici her hangi bir sorunum yok. 6 aydan sonra zaten yavaş yavaş düzelmeye başlıyor burun ucu şişlikleri. Günden güne burun ucu sorunumda gidiyor. Ameliyat sonrası 1 ay kadar sıkıntı çekilir. Tamponlar çıkarılıp pansuman olayı da bittiğinde artık evde dik yatmak ve bir yere çarpmamak dışında başka bir sorunumuz kalmıyor. Ben turp gibiydim yemek felanda iyi yemiştim. Kilo aldığım söylenebilir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hes123

Merhaba ben burun estetiği yaptırmak istiyorum ama maddi durumdan dolayı özele gidemem devlet hastaneleri ne kadar yapıyor ayrıca izmirde hangi hastaneyi önerirsiniz?

istanbulda devlet hastanesinde 2500 dediler bana
  • bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı bir

quote:

Merhaba ben burun estetiği yaptırmak istiyorum ama maddi durumdan dolayı özele gidemem devlet hastaneleri ne kadar yapıyor ayrıca izmirde hangi hastaneyi önerirsiniz?

istanbulda devlet hastanesinde 2500 dediler bana

2500 vereceğime özele gitsem aynı değilmi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhancık

Ben yaklaşık 6 ay önce Cihan Uçar beye ameliyat oldum. Son durumum iyi ve kaliteli bir ameliyat geçirdim. Burnumun ucu kaldırıldı aynı zamanda üst tarafı törpülenip, et ve sinüzit alındı. Komple burun değişti diyebilirim. Burun ucu şişliklerim ve hareketi harici her hangi bir sorunum yok. 6 aydan sonra zaten yavaş yavaş düzelmeye başlıyor burun ucu şişlikleri. Günden güne burun ucu sorunumda gidiyor. Ameliyat sonrası 1 ay kadar sıkıntı çekilir. Tamponlar çıkarılıp pansuman olayı da bittiğinde artık evde dik yatmak ve bir yere çarpmamak dışında başka bir sorunumuz kalmıyor. Ben turp gibiydim yemek felanda iyi yemiştim. Kilo aldığım söylenebilir :D

pm attım bakar mısınız
  • quote:

devlet estetiği karşılamıyor hocam. nereden baksan mininum 2500 tutuyor
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.