Şimdi Ara

Burun çevresinin soyulması. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
122.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende aynı sorundan muzdariptim Nerisona C krem kullandım ayda 2 kez kullanıyorum çok işe yarıyor kulağımın içindede pullanma oluyordu o bölgeye de sürüyorum etkisini gösteriyor konuda bu kremi öneren arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castraelectro -- 11 Mart 2012; 22:26:53 >
  • burnunu karıştır ama böyle kolunu sok ta dalağana kadar çekip çıkar geçer o zaman.
  • Bende de var bu hastalık. Konuya bir göz attım. Söylediğiniz kremi 1 hafta kullandım düzeldi ve bıraktım kullanmayı. Şimdi tekrar başladı ve tekrar kullanıyorum ama bunun kalıcı bir çözümü yok mu arkadaşlar? Hep böyle krem mi süreceğiz?
  • egzama da olabilir. Vücuduna yayılmadan cildiyeye gitmeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .
  • kaşlarımda deri soyulmaya başladı birkaç gündür kaşınıyorda. bu nedir stresten olmuş olabilir mi
  • merhaba arkadaşlar. konuyu silmeyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim günün birinde lazım olabilecek bir konu olmuş. aynı durum bende de bir kaç yıldır var, kaç kez doktora gittim çeşit çeşit krem vs. denedim kalıcı çözüm bulamadım dermovate diye krem var kahverengi kutulu bu işe yarayacak gibi ancak devamlı kullanamıyorum çünkü çok aşırı yağlı göz çevresinde de olduğu için deri ısısıyla göze akacak gibi, onun yeşil kutuda olanınından aldım şimdi kullanmaya devam ediyorum, bu konuda muzdarip olan arkadaşlara ilerleyen zamanlarda durum hakkında bilgi veririm.
  • 2016 yılında coresatin sarı kutulu kremi kullanmaya başladım . Benimde burun çevremde ve göğüs ortasında kızarıklarım ve dökülme -soyulmalar vardı. Krem mucizevi şekilde çok iyi geldi ve kortizonsuz olduğunu düşünerek 2-3 günde bir çok az miktarlarda kullanarak tamamen kaybetmeyi başardım . Geçenlerde krem bitti . Yenisini aldım eczaneden fakat daha beter oldu anlıyamadım . (Bu arada 50 lira olmuş krem)

Forumlarda bir kaç araştırma yaptım , sanırım etken maddesi değiştirilmiş ya da kortizonsuz denerek satılan krem gerçekten kortizonluydu orasını bilemiyorum tabi . Benim gibi şikayetçi olan birçok kişi var. Firmaya mail attim facebook sayfasindan mail gönderdim geri dönüş olmadı.

Varmı önerisi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.