Şimdi Ara

BURUN ESTETİĞİ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Hocam bir de şunu merak ediyorum, ameliyat bittiğinde burnunun neye benzeyeceğini bilgisayar ortamında sana daha önceden gösteriyorlar mı? yani yaklaşık olarak şöyle bir şey olacak diye. Veya ben photoshopta ayarlasam böyle olsun desem o şekilde olur mu ki ? bence olur gibi
    Sadece burunu düzeltmek değil olay, tüm yüz hattını inceleyip yüzüne göre bir estetik operasyon yapıyorlar.
    Senin photoshop ile ayarlaman bana anlamlı gelmez çünkü kemik yapısı deri yapısı herkesin farklı yüz hatları desen öyle, bende senin gibi düşünüyordum nasıl bir burun yapacağını göstersin vs vs.

Benim ilk görüşmemde yüz hatlarımı inceleyip, ve burun yapısını inceleyip nasıl bir burun yapacağını aktardı hatta, burun ucunu çok az kaldırabilirim kaldırmazsam komik durabilir ama buna ameliyat sırasında karar vereceğim demişti.

Sonra; yaptığı ameliyat resimlerini gösterdi
    ameliyat önce - sonrası
    1. ay
    6. ay
    1 yıl fotoğraflarını gösterince zaten aklımda soru işareti kalmadı, en uygun burunu yapacağından şüphe etmedim :) Biraz da güven meselesi.

Dediğim gibi 1 sene doktor araştırdım kolay iş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

Allah Allah devlette fena değilmiş fiyat, ama eskisinden beter ederlerse yap boz yap boz olmaz.
    İnan bana makasla kessinler eskisinden iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Hocam 6bin liradan bahsediyorsunuz. İlgi göstermeleri veya güven vermeleri normal.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.