Şimdi Ara

BURUN ESTETİĞİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında genç kızların sevgilisi bir kişiliğe sahibim ama neden daha iyi olmasın diye düşünüyorum. Bu işi ucuza kapatma yolu var mıdır, fiyatlar nasıldır, ayrıca cerrahi olaydan oldukça tırsan biriyim, uyutuyorlar mı nasıl oluyor anlatır mısınız biraz

• .
  • ucuza yaptırmak akıl kârı değil bence ya sonuçta yüzün yani
  • 1 ay oldu ameliyat olalı.

Özelde oldum 1 seneye yakın doktor araştırdım. Bu işte doktor çok önemli.

Ağrı, morarma olmadı. şişme çok az oldu.

tamamen uyutuyorlar benim ameliyatım 3 saat sürdü.
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Kaç liraya patladı hocam, benimkinin çok işi yok az bi kemer mi diyorlar onun adına böyle tepecik gibi
    dostum ben estetiksiz burun ameliyatı oldum zorunluluktan.

Estetik de olmayı düsünüyorum

birkaç sorum var

-memnun musun değişim oldu mu tabi şişler inmemiştir ama.

-Ameliyattan sonra yatarken idrar yapma sorunu çektin mi ben çekmiştim ördege falan yapamıyordum

- tampon silikon muydu silikonsa cok acıttı mı
  • Bende devlette 2k verip olacağım her şey tamam ameliyat için arayacaklar sadece. Umarım iyi yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun estetiği oluyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    Allah Allah devlette fena değilmiş fiyat, ama eskisinden beter ederlerse yap boz yap boz olmaz.
  • nefes sıkıntısı falan çekmiyorsan estetik için gidilmez.

benim burnum küçükken kırılmıştı hem şekil olarak bozuktu hemde nefes alamıyordum düzgün.

1-2 hafta şiş geziyorsunuz yüzünüz gözünüz karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unbelievable7

dostum ben estetiksiz burun ameliyatı oldum zorunluluktan.

Estetik de olmayı düsünüyorum

birkaç sorum var

-memnun musun değişim oldu mu tabi şişler inmemiştir ama.

-Ameliyattan sonra yatarken idrar yapma sorunu çektin mi ben çekmiştim ördege falan yapamıyordum

- tampon silikon muydu silikonsa cok acıttı mı
    Benim burnum baya kemerliydi ve şuan ki görüntüsünden oldukça mutluyum.

Şuan şişlik çok az var oda burnumda eski halini bilmeyenler şişlik yok sanıyor, yüzümde öyle belirgin bir şişlik yok.

İdrarda sıkıntım olmadı hiç. ameliyattan sonra idrarımı yapmak istedim ördek getirelim dediler kalkmamam için kabul etmedim 1-2 saat sonra tuvalete yaptım.

Tampon silikondu, tamponun alınması 1dakika sürmedi, tamponları aldırmaya giderken korkarak gittim fakat korktuğum kadar yokmuş. acı var ama öyle dayanılmaz bir acısı yok. kısacası korkulacak bir acı değil.

Şöyle söyleyim tamponlar varken bile nefes alabiliyordum sanırım ortasında hava yolu vardı. tabi tamponlar alınca bir rahatlama geldi.

Şuan tek zorluğu geceleri yatış pozisyonum kafamı yana çevirmem yasak odun yutmuş gibi yatıyorum :)

@Harrisonn

6 bin civarı.

• ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Sonuç güzel olacaksa ve özele 4 5 bin bayılmaktansa (benim tahmini bu para) bence olabilir. Yıllık iznime denk getiririm 20 gün iznim var. Evde sığır gibi yatarım olur biter. 2 bini duyunca devlet hastanesine olan ilgim arttı.
    hmm teşekkürler, fiyat tam da tahmin ettiğim gibi
  • devlette estetik ameliyatı varmıy mış yahu ?

ben boşuna mı 3 bin lira verdim :(

hocam iyi bir doktorda yaptırmanız lazım.

birde deriyi açıp tekrar diktikleri için burnunuzun ucu dik ve hissiz olacak. 2 sene burnunuz hassas olacak en küçük darbe almamanız gerekecek.

ben yapma diyorum.
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Özeller arasında da uçuk farklar var demek. 2 sene mi. Baya uzun bir süreymiş. Hadi bunlar bir yana da, biryerde sadece uyusturarak yapildigini yazmis bir arkadas, oule bir durum var midir. Ne kadar uyussa da o kesilme kirilma hisleri kulaga hic hos gelmiyor

• anestezi yapıyorlar zaten birşey hissetmiyorsunuz.

ameliyat sonrası tabi ki ağrı sızı olacak 1 haftaya falan tamponu aldıracaksınız . ( yüzünüzü yıkayamadığınız için çok pis hissediyorsunuz ve kaşıntı yapıyor.)

ben 2 gün önceden doktora söylemeden tamponu çıkarmıştım dayanamayıp.
  • Burun estetiğinden sonra hasta olursak sıkıntı çıkıyormu ? Mesela hapşırmak bana korkutucu geliyor estetik olduktan sonra .

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppose27now

Burun estetiğinden sonra hasta olursak sıkıntı çıkıyormu ? Mesela hapşırmak bana korkutucu geliyor estetik olduktan sonra .
    burnunuz tikali olcagi icin hapsuramicaksiniz.

yapmasi zordur ama hapsurugunuz geldiginde burnunuzu elinizle tikayarak ve nefes alma - vermeyi keserek, hapsurugu engelleyebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Bu mesaj silindi.
    Morarma olmadı desem daha doğru olur sanırım. Herkes şaşırıyor nasıl morarmadı diye sanırım doktorun tekniğinden kaynaklanıyor. bende 1-2 hafta göz altlarım mor gezeceğim diye bekliyordum.

sadece 1-2 gün göz altlarında çok hafif bir morarma oldu oda tam belli değildi. ilk 2 gün buz uyguladım krem sürdüm bunlarında faydaları olmuştur tabi ki.
  • kuzenim 6 bin tl ye çok iyi bir doktora oldu bu yazın şimdi burunda tekrar kayma olmuş doktor ücretsiz ameliyat edecekmiş. ben ameliyattan 2 gün sonra kuzenimi ziyarete gittim. suratının halini görünce bayılmıştım. ciddi

Hocam bir de şunu merak ediyorum, ameliyat bittiğinde burnunun neye benzeyeceğini bilgisayar ortamında sana daha önceden gösteriyorlar mı? yani yaklaşık olarak şöyle bir şey olacak diye. Veya ben photoshopta ayarlasam böyle olsun desem o şekilde olur mu ki ? bence olur gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.