< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coffeeandbook -- 2 Haziran 2021; 19:59:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burun estetiği olmalı mıyım? (fotoğraflı)
-
-
Şahsi görüşüm : En önemli şey iç güzellik ve karakterdir. İnsanın kendini nasıl yetiştirdiğidir
Tip falan 2.plan bence
-
Burunda oynatmak çok iyi olmayabilir. Detayını bilmiyorum ama nefes sorunu oluşur gibime geliyor. Burnun daha iyi olabilir, ama kötü değil. O yüzden çok riske atma bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön profilinde zaten sorun yok ama yandan bakınca da aman aman gelmedi bana. Sen güzel bulmuyorsan biz burada ne yazsak boş. Doktor ile konuş bir fikir al bence.
Dh konu dışını nasıl buldun merak ettim:)
Soruna gelirsek bence yaptırma çünkü kemerin yok,uzun değil yamuk falan değil,gayet normal.Birkaç mm daha küçük olsun diye ameliyat masasına yatılmaz.
-
Burun gayet iyi duruyor kesinlikle estetik fln onermiyorum.
-
Kaçtı gitti kız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 2 Haziran 2021; 12:57:13 > -
Ol.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence acilen olmalısın
yok buradayım da ne yazsam bilemedim :D
-
tabii ki öyle ama işte bir şeye takılınca biraz öz güven sorunum oluştu :/
-
bilmem mobilden konu açınca çıktı Haklısın, teşekkür ederim
-
Konuya girmeden uzun biçimsiz bir şey zannettim . Bence gerek yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçın açıkken normal duruyor. Topluyken evet biraz ama gene öyle çok değil
-
sahsen estetige pek gerek gormedim. ama son karar senin sana bagli. yapmasan da olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese teşekkür ederim. Mesajların toplamı da benim düşünceme denk geliyordu (ikisi hariç ,bu arada ol diyenleri kast etmedim yanlış anlaşılma olmasın ), o yüzden en iyisi mezun olana kadar beklemek,kendi paramı kazanınca da daha rahat bir bütçeyle hareket edebilirim ve aileme yük olmam. Belki o zamana kadar fikrim de değişir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coffeeandbook -- 2 Haziran 2021; 13:36:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Estetiklik bi durum yok bence. Dudakların ince olsa burnun sırıtırdı, büyük dururdu ama şu durumda bence hiçbir sıkıntı yok.
|
Burun estetiği de yapsan bi şeye benzemiceksin yaptırma o yüzden |
bir burun kemerli ve yamuk olmadığı sürece bence gayet iyidir |
Benzer içerikler
- tamamlanmamış inşaat halinde ev satın almak
- kavgada insanın en zayıf noktası
- takma motor isimleri
- dupont orjinallik sorgulama
- izmir"in merkezi
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- telegram indirim kanalları
- suudi arabistan
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X