Şimdi Ara

Burun estetiği olmalı mıyım? (fotoğraflı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Estetiklik bi durum yok bence. Dudakların ince olsa burnun sırıtırdı, büyük dururdu ama şu durumda bence hiçbir sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burun kemiğinde sıkıntı yok sadece burnun biraz tontiş, o kadar da olur bence, herkes de aynı estetikli burun aynı boyalı saç aynı makyaj, herkes birbirine benziyor. Biraz daha zaman geçsin hala daha burnuna takıyorsan yaptırırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 2 Haziran 2021; 13:27:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir burun kemerli ve yamuk olmadığı sürece bence gayet iyidir

• Her hangi bir sağlık sorunu teşkil etmiyorsa yaptırmana gerek yok.

• Standart burun bence kotu durmuyor.

Cevrende dalga gecen falan mi oldu neden taktin kafaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 2 Haziran 2021; 13:37:7 >
  • Yok olmadı ama işte evde kalınca çoğu arkadaşım ameliyat olmaya karar verdi.Benim de birkaç senedir taktığım bir şeydi o yüzden kafam karıştı biraz

• Şu an ameliyatlık görünmüyo ama içine sinmiyorsa birazcık burnun ön tarafını yukarıya doğru kaydır. Öyle daha iyi durur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaz 1 numara  

• Normal burun, büyük,yamuk falanda değil,bence yaptırmaya gerek yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burun estetiği de yapsan bi şeye benzemiceksin yaptırma o yüzden

• Bazı estetik olmuş insanlar vardır. Önceki burunlarına baktığında neden olmuş dersin ama yeni hallerine bakınca iyiki olmuş diye düşünürsün. Senin de öyle bir burnun var

• haklısın kardeşim çok sağ ol 

• Gerek yok bence

• Bence burun güzel, gerek yok

• Doktora git bir danış. Gerçi o para almak için hemen yapalım der ama düzgün, dürüst birisiyse sana yol gösterir. Şöyle yapalım, böyle yapalım diye anlatır. Benim burnumda eğrilik var, nefes almamı bile etkiliyor. Ama ben olmuyorum. Zaman bulamadım. Verilecek paraya acıdım. Çok iyi, işini bilen bir doktor seçmelisin. Sonradan pişman olma. Daha güzel görüneceğim derken burnun formunu bozma. Seni ne mutlu ediyorsa ona göre adım at. İçine sinecekse yaptır.

• Aynen öyle. Ben de o yüzden sordum ama bunun net cevabını buradan alamam tabii ki. O yüzden en iyisi ileride daha rahat bir bütçeyle gidebileceğim en iyi doktora danışmak sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Bu mesaj silindi.

yaz 2 numara  

• Sağlık problemin yoksa dokunma burun kemiği düzgün gözüküyor öyle küçültme filan gerek yok arkadaşlara katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahim770 -- 2 Haziran 2021; 15:39:33 >
  • erkekler; çok aşırı büyük ve dikkat çekici değilse bir kadının burnuna asla dikkat etmezler...

öncelikleri daha farklı..yani Saç - göz - gülüş; endam vs..vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: mind of a madman

Burun estetiği de yapsan bi şeye benzemiceksin yaptırma o yüzden

Kıskandın  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.