Şimdi Ara

Burun estetigi oldum sorulari alayim (SS`li)(26 Mayis 2014 guncel) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
17
Favori
19.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ıyy o acıya nası dayandın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meymür

ıyy o acıya nası dayandın?

Aci yok tampon var yanlis anlamayin tampon cikartma degil tampon cikarken acimadi 3 gun burnunuzdan nefes alamamayi ve yutkundugunuzda burnunuzun patlayacagi hissine dayaniyorsaniz olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şişken pek bir şey belli olmaz zaten 1 sene sonra daha net anlaşılır bazı şeyler. Benim 3 sene olacak yakında ufak şikayetlerimi saymazsam gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: injection

Şişken pek bir şey belli olmaz zaten 1 sene sonra daha net anlaşılır bazı şeyler. Benim 3 sene olacak yakında ufak şikayetlerimi saymazsam gayet iyi

Hocam en cok merak ettigim darbe geldi mi siddeti neydi ne zaman geldi ve ne oldu ben acayip korkuyorum o konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: injection

Şişken pek bir şey belli olmaz zaten 1 sene sonra daha net anlaşılır bazı şeyler. Benim 3 sene olacak yakında ufak şikayetlerimi saymazsam gayet iyi

Hocam en cok merak ettigim darbe geldi mi siddeti neydi ne zaman geldi ve ne oldu ben acayip korkuyorum o konuda

Darbe gelmedi hiç ama doktor normal burundan farkı kalmaz 1 1.5 sene sonra dedi

• Ben en çok şeyi merak ediyorum, çevrenden nasıl tepti aldın? Yani sonuçta herkes seni öyle tanımış, böyle garip gelmiştir belkide itici yani çevrenin yorumları olumlu mu olumsuz mu? Ben yapsam dalga geçen bile olabilir heralde bilmiyorum emin değilim ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WishMaster_

Ben en çok şeyi merak ediyorum, çevrenden nasıl tepti aldın? Yani sonuçta herkes seni öyle tanımış, böyle garip gelmiştir belkide itici yani çevrenin yorumları olumlu mu olumsuz mu? Ben yapsam dalga geçen bile olabilir heralde bilmiyorum emin değilim ama.

Herkes olumlu konusuyor cok guzel olmus falan ama eskisi de iyiydi diyorlar sonra farketmeyenler var yani aa burnunda ne vardi ki senin diyen var dalga gecen yok acikcasi gayet olumlu tepkiler

• quote:

Oncesinin fotografi bilgisayarda onlari daha sonra ekleyecegim dun ameliyat oldum sorulari alayim su an alcida ve şişlikler doktorun dedigine gore normalden azmis ama bu haliyle bile guzel gozukuyor

Edit: Tablette bunlari bulabildim

Edit: Tamponlar cikti yeni resimler ekleyeyim.Simdilik koyayim bi kac tane yanaklarim cok sisti ama idare ediyoruz bi sıkıntım yok su an grip olmus gibiyim sadece burnumu silemiyorum arada pembemsi sivi siziyor yani sumukle karisik kurumus kanlar falan onlari gazla bezle ufak dokunuslarla siliyorum sag burun deligim iyi nefes aliyor sol sivi doldu o da acilsa tamamdir

Edit

Nekadar acı çektin.Şaun bu olanları bilseydin olurmuydun.Pişmanmısın.Malzeme istediğin gibimi oldu.Devletmi yoksa özel hastanemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

quote:

Oncesinin fotografi bilgisayarda onlari daha sonra ekleyecegim dun ameliyat oldum sorulari alayim su an alcida ve şişlikler doktorun dedigine gore normalden azmis ama bu haliyle bile guzel gozukuyor

Edit: Tablette bunlari bulabildim

Edit: Tamponlar cikti yeni resimler ekleyeyim.Simdilik koyayim bi kac tane yanaklarim cok sisti ama idare ediyoruz bi sıkıntım yok su an grip olmus gibiyim sadece burnumu silemiyorum arada pembemsi sivi siziyor yani sumukle karisik kurumus kanlar falan onlari gazla bezle ufak dokunuslarla siliyorum sag burun deligim iyi nefes aliyor sol sivi doldu o da acilsa tamamdir

Edit

Nekadar acı çektin.Şaun bu olanları bilseydin olurmuydun.Pişmanmısın.Malzeme istediğin gibimi oldu.Devletmi yoksa özel hastanemi?

Hocam sordugunuz sorularin cevabi ayrintili olarak yukardaki sorularin cevabi olarak yaziyor.

• Arkadaslar up biraz daha yorum alalim

• quote:

Arkadaslar up biraz daha yorum alalim

Cok daha iyi olmus. En azindan burnun dikkat cekmiyor artik. Gule gule kullan ne diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Japonolog -- 23 Ekim 2013; 22:01:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinkai Nishisonogi Nagayo

quote:

Arkadaslar up biraz daha yorum alalim

Cok daha iyi olmus. En azindan burnun dikkat cekmiyor artik. Gule gule kullan ne diyelim.

Cok tesekkur ederim sagolun hic kimse farketmiyor neredeyse bu iyi bir sey senin burnun boyle miydi diyen var tanimadigim kisilere sordum burun emanet duruyor mu diye yoo neden diyorlar şu şiş haliyle bil guzel

• abi daha ne yorumu alacaksın ya? yemin ediyorum gözün daha bi canlı bakıyor. konuyu favorilere attım zaten, bakıp bakıp hevesleniyorum sömestrda ameliyatım için.

edit: bu arada heves bozmak gibi olmasın ama -kendi burnumdan biliyorum çünkü çok benzer gözüküyor- karşıdan cidden belli olmuyor kemerli olduğu. ben arkadaşlarıma ameliyatı haber vermeye başladım. herkes önce bi "nesi var ki?" diyor, ben bi yana çeviriyorum kafamı "o kadar büyük bir kaya parçasını aldırmak istanbul depremi etkisi yaratabilir." tadında cevaplar alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 23 Ekim 2013; 22:19:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

abi daha ne yorumu alacaksın ya? yemin ediyorum gözün daha bi canlı bakıyor. konuyu favorilere attım zaten, bakıp bakıp hevesleniyorum sömestrda ameliyatım için.

edit: bu arada heves bozmak gibi olmasın ama -kendi burnumdan biliyorum çünkü çok benzer gözüküyor- karşıdan cidden belli olmuyor kemerli olduğu. ben arkadaşlarıma ameliyatı haber vermeye başladım. herkes önce bi "nesi var ki?" diyor, ben bi yana çeviriyorum kafamı "o kadar büyük bir kaya parçasını aldırmak istanbul depremi etkisi yaratabilir." tadında cevaplar alıyorum.

Ayni anda atmisizTesekkur ederim hocam degisik bi sekilde tipimi komple degistirdi burun ben cenem cok geride kucucuk sanirdim ama burun onde oldugundanmis suan normal sislikler gun gectikce iniyor yarin bi daha foto atarim. Bana da ayni seyi dediler ben cok kisiye soylemedim ama olduktan sonra nesi vardi normaldi diyen oldu yav he diyip geciyorum cunku oyle degil Hocam onden beni su sekilde etkiliyordu gulunce burun kanca gibi duruyordu resmen kemer belli oluyordu yani ben onden degistirmez saniyordum ama gordugun gibi Bu arada biraz yumusamis miyim ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 23 Ekim 2013; 22:25:46 >

• cidden o konuda haklısın, gülümseyince benimki de belli olur. ve evet tip daha bi feminen olmuş ama bunun anlamı ılık olmuşsun demek değil. sakalı uzatmayıp favorileri kısa tutarak saçı uzatırsan on numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

cidden o konuda haklısın, gülümseyince benimki de belli olur. ve evet tip daha bi feminen olmuş ama bunun anlamı ılık olmuşsun demek değil. sakalı uzatmayıp favorileri kısa tutarak saçı uzatırsan on numara olur.

Ya yanaklar falan şiş daha ben inmis diye dusunmustum ama eskiye bakinca bariz belli oluyor insin bi yumusaklik gider umarimBi de sacla da alakali alciliyken sirtustu yatiyodum genelde sacim kivircigimsi cok sık da sacimi yikayamiyordum alcidan dolayi 3 gunde bir falan cok ugrastiriyordu cunku sirtustu yattigim icin surekli bi de yikayamyinca arkasi dumduz onler kivircik oluyordu baya kotuydu zaten cok kabalasmisti sacim berbere gittim alci oldugu icin arasina falan sac girmesin simdi kasintidan oldurur diye sadece arkalardan al dedim o da ara makasi gibi bi usturayla bunu yapti hic makas degmedi simdi de millet begendi bunu diyorum kestirecegim diye ama kisa sac da yakismiyor bana senin dedigin sekil eskisi gibi mi yani cunku benim sac oyle uzuyor

• Önceki burnun daha çok yakışıyormuş
  • Doktor çok iyi iş çıkarmış dostum hayırlı olsun yeni burnun

• Ya oyle degil o fotoda cok belli olmuyor yandan cekilmis foto var da abimde gelince alirim onu bi atayim o zaman görün @yowzah

Tesekkur ederim @carlos2222

• geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.