Şimdi Ara

Burun estetigi oldum sorulari alayim (SS`li)(26 Mayis 2014 guncel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
17
Favori
19.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Apollon

Yuh kızın sakalları var.

• Beyler saçma sapan yorumlar yapmayın soruları alayım diyorum millet ne yorum yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradan uzun zaman geçti diyelim . Burnuna bir darbe gelse bir şey olur mu acaba ??
  • valla harika gözüküyor ama çok şiş net belli oluyor bunu takmıyorsundur umarım şişler inecek gün geçtikçe daha güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

valla harika gözüküyor ama çok şiş net belli oluyor bunu takmıyorsundur umarım şişler inecek gün geçtikçe daha güzel olacak

Yok ya eskisinden iyi oldugu icin sorun yok onlar da yavas yas inecek biliyorum

O kadari bilmiyorum da 1 yil icinde gelse dagilir sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 22 Ekim 2013; 20:43:17 >
  • cok iyi olmuş hayırlı olsun artık özgüven tavanda yapar :D ah cebimizde 3 5 kuruş olsada bizde olsak bin lira kazandıkta yaz tatilinde aileden destek gelmeyince napıcan bin lirayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CH3COOCH2CH3

cok iyi olmuş hayırlı olsun artık özgüven tavanda yapar :D ah cebimizde 3 5 kuruş olsada bizde olsak bin lira kazandıkta yaz tatilinde aileden destek gelmeyince napıcan bin lirayı

Hahaha millete espri yapiyorum gideyim onume gelen kiza teklif edecem daha cok isim var diye de oyle bir sey degil ama ozguven artiyor tabi

• geçmiş olsun hocam, yeni burun gayet güzel gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

yeni nesil küçük şeylere ne çok takılıyor ya.. kendinizi yok yere kestirip biçtirmeyin gençler..

bende kocaman et beni var, onu bile aldırmıyorum..
    ha merak eden olursa bu halimle birçok kız arkadaşım oldu.. olay burunda veya bende değil yani.. ağzınız laf yaparsa tipinizin bir önemi kalmıyor..

Yeni nesilde tipe önem veriyor. ilk başta tip yoksa içini tanıtamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: UnLimiteD.

geçmiş olsun hocam, yeni burun gayet güzel gözüküyor

Tesekkur ederim hocam ama yanaklar falan da sis daha ya iyice yuvarlak yuzlu oldum

Aynen oyle tip yoksa 5 0 falan geride basliyorsunuz Hatta direk kirmizi kart gosteriyorlar

• 1 aya sırtı, 3 aya kadar kanatlar inmeye başlar. Kulak çöpüne devam.
  • Ameliyettan nekadar süre sonra sümküre bildin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabinlenter

Ameliyettan nekadar süre sonra sümküre bildin?

Sumkurmek baya bi sure yapamam sanirim cunku burnu cok ellememek lazim foşur foşur yapilamaz belki ama sadece nefesle hafif sumkurebiliyorum ama el degdirmeden yani burnun kendi imkanlariyla o da oek saglikli olmuyor cok da gerek duymuyorsunuz deniz suyu aciyor.

• Geçmiş olsun ne diyelim
  • Öncelikle geçmiş olsun, bence de gayet güzel olmuş.

Burun olayı uzun süredir benim de kafamı kurcalıyor. Kemerli bir burnum var, ön taraftan bakınca bir bozukluk olmasada yandan belli oluyor. Sizin eski haliniz gibi. Bu da beni rahatsız ediyor, özgüveni düşürüyor.

Uzunca araştırdım, araştırdıkça kafam karıştı. En son bir plastik cerrahi uzmanına gittim, bilgisayarda böyle yapacağım diye gösterdi, sömestrede olmak için anlaştım. Tatilim 1 ay, heralde iyileşir.

Ama hala kararsızım. Sürecinden çekiniyorum ama güzel bir burnum olmasını da istiyorum. Ama sonucu beğenmezsem diye de korkuyorum. Şöyle bir durumda var, estetik olmasam bile içeride fazla kıkırdak var, onların alınması gerekli.

Demem o ki, karar sürecinde kendinizi nasıl ikna ettiniz, nasıl emin oldunuz?
  • hocam yanlış anlama ama bu hali bile büyük eski halini profilden çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Normalde fiyat 5000 ama bize ozel fiyati soylemek istemiyorum bakalim performansi gormedik daha @uzil

Evet en ustteki ilk hali hem distan baya kotuydu hem de icten septum deviasyonu denen ic kemik egriligi vardi ve bu nefes almami zorlastiriyordu yani tek deligin yarisiyla falan nefes aliyordum ama yalan soylememek lazim asil amac goruntu @Batman Beyond

Arkadaslar genel sorular ayni direk cevap vereyim mobilden zor oluyor. Doktor plastik cerrahi profesöru yani kbb falan degil ozel doktor ama universite hastanesinde oldum daha iyi mudahale imkani var dedi. Aci yok denecek kadar az zaten aci olmuyor yani dun hic olmadi mesela bugun hafif bir sizi vardi agri kesiciyi aldim 30dkda gecti faakt sorun tamponlar zaten malzemeleri siz aliyorsunuz medikalden doktor silikon sunger karisik tampon istedi hava yolu falan yoktu ben soyledim silikon hava yollu alalim diye fakat hem icte kemik egriligi hem dista kemik egriligi hem de konka hipertrofisi denen et buyumesi varmis onu da alacagim icin o tampon kanamayi zor durdurur dedi yani zaten ayni fiyat bunlr tek tampon 20tl ikisi de ayni fiyat tamponlar cuma gunu alinacak suanlik burnum tikali ve tek sıkıntı basınç beynim patlayacak gibi oluyor ama dayanmaya calisiyoruz yumusak gidalar tuketebiliyorum ilk 24 saat saat basi 10dk buz uyguladik o yuzden odemlerim bu kadar fazla degil operasyon sonrasi agri olmuyor sadece anestezi etkisi tam gecmedigi icin ayik olmuyorsunuz o arada agizdan nefes almaya calismak sıkıntı

yuhhh aynı ameliyatı 1800e yaptırdık hemde özel hastahanede

• Çok cix olmuş o burun. Bildiğim mostar köprüsüymüş.

• Hacı 10 numara 5 yıldız olmuş nasıl oldun ameliyatı uyanıkmydın acı varmıydı tırstıdınmı napdın laaa :D sana resim attım bak onu kaca yaprlar :D
  • Surecte pek sikinti olmuyor bi 3 4 gun baya sıkıntı cekersin 1 hafta falan da oyle boyle iste ama tabi koruman lazim orasina bise demiyorum da ben 4. gun ozel derse gitmistim yani bana herkes yok 20 gun yatiyorsun 1 ay bir sey yapamiyorsun demisti ben sadece ilk ve 2. Gun yattimBen zaten uzun suredir kafama takiyordum ama yaş problemdi haziranda 18 oldum ama yazin sıkıntı olur diye beklemistim oyle kalmisti birden karar verip oldum.Benim begenmeme gibi bir durumum yok zaten cok begendim de eskisinden illaki iyi olacagina emindim @DC's Joker

Hocam tabi oyle zaten soyluyorum eski halime bakin ameliyattan 1.5 ay once cekilmis foto o yuzum bile hala şiş yanaklarim falan ki burun anca 6 ay a iniyor sonuclar 1 yilda falan belli oluyor suan burun ucum burun sirti yanlar falan inecek daha normal yaniHa bi de yine de cok kucuk olmayacak ama kabaliklar gidecek cunku benim yuzum buyuk kucuk bi burun cok siritacaktir zaten bunu da soyledi ve bu sadece iskeleti daha dedi inince bakacagiz. @Vril

Eee herkes bunu soyluyor burda ben de ozel hastanede ayni fiyati aldim ama o doktor normal bi doktor? Bu adam profesor ve uni hastanesi bölüm baskani yani hastaneye gidip bu doktora ameliyat olmak istiyorum diyemiyorsunuz ozel muayenehanesi var ordan randevu aliyorsunuz bize uni hastanesinde her olanak oldugunu soyledi yani ozel gibi oldu ki zaten ozel oda vs her turlu imkan verildi.Ama dediginiz gibi ozel hastanede ben de fiyat aldim dediginiz fiyata yapan doktorlar var.Ama dedigim gibi bu doktor zaten ozel. @cokbaska

Tesekkur ederim aynen oyleydi @aoulle

Pm attim. @Dctr.Who

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.