Şimdi Ara

Burun estetigi oldum sorulari alayim (SS`li)(26 Mayis 2014 guncel) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
17
Favori
19.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Bende burun ameliyatı ve estetiği oldum ama bende resmen özel burun alçısı ve hava kanalları vardı bune böyle yav hemde 1500tl verdim
    1 Gece hastanede yattım sabah kadar 10dk aralıklar la buz tedavisi yaptılar sabah ne şişlik ne morluk vardı. 3 sene oldu

Buda ameliyattan çıktıktan sonraki halimdi abime hareket yapıyordum hahahah
     Burun estetigi oldum sorulari alayim (SS`li)(26 Mayis 2014 guncel)

adam resmi morgtan cekilmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Bende burun ameliyatı ve estetiği oldum ama bende resmen özel burun alçısı ve hava kanalları vardı bune böyle yav hemde 1500tl verdim
    1 Gece hastanede yattım sabah kadar 10dk aralıklar la buz tedavisi yaptılar sabah ne şişlik ne morluk vardı. 3 sene oldu

Buda ameliyattan çıktıktan sonraki halimdi abime hareket yapıyordum hahahah

adam resmi morgtan cekilmis

o zamanlar kameralı telefonlarda vga vardı

• Cidden oyleydi @Kazmapolitan

Yukarida da acikladim hatta arkadas da doktorunu aramis yukardaki mesajlarda var o da ayni seyi soylemis benim hem burun disi hem burun ici egriydi ustune burun etim vardi tamponlari zaten medikalden biz aldik benim tamponla arasinda fiyat farki bile yoktu ama doktor kanamayi durduramayiz o tamponla dedi ve hakliymis bugun tamponlar cikti zaten tampon bez degilmis sungerimsi bir sey cikarken acitmadi ve dusunun o tamponla bile suan hala sizinti var burnumdan ara sira siziyor kan elimde gazli bezle duruyorum herkese ayni seyi uygulayamiyorlar yani. @KöfteSuyu

Her seyi hatirliyorum ameliyattan cikinca direk oksurmeye basladim basimda biri bagiriyordu agzindan nefes al agzindan nefes al diye sonra bas parmagimla iyiyim seklinde isaret yaptim butun ameliyathane koptuSonra bi odaya aldilar biraz durumumu izlediler makinadan uyaniktim her snyeyi hatirliyorum ama ruya gibiydi sonra hemsire iste ameliyattan ciktiniz simdi kontrol altindasiniz falan diye ayiltmaya calisti beni sonra da normal odaya aldilar iste kufur etmedim @Darsh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 11 Ekim 2013; 13:35:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam çok acıdı mı bende yaptırmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

hocam çok acıdı mı bende yaptırmak istiyorum

Hocam kisaca hic acimadi diyebilirim zorluklarini yukarda anlattim acidan beter yani ama aci yok bugun tamponlar alindi hic bi sikintim kalmadi sadece ilk alindiginda cok rahattim rahat rahat nefes aldim ama doktor da dedi sivi dolacak fazla nefes alamazsin bu ara diye 2 saat sonra sol burun tikandi sag da idare eder takiliyoruz simdi yani grip gibi dusunebilirsin halimi

• Nerede oturuyosun La arkadaki evler biraz tanıdık geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Bence iş kafada bitiyor. Ama senin seçimin. Tercihine saygı duyarım. Geçmiş olsun.

İnceeeee

• foto bekliyoruz gerçi şu an çok şiş ve kabadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

foto bekliyoruz gerçi şu an çok şiş ve kabadır

Sisliklerim biraz daha insin oyle atmayi bekliyorum pek bir sey belli olmuyor su an

• quote:

foto bekliyoruz gerçi şu an çok şiş ve kabadır

Simdilik koyayim bi kac tane yanaklarim cok sisti ama idare ediyoruz bi sıkıntım yok su an grip olmus gibiyim sadece burnumu silemiyorum arada pembemsi sivi siziyor yani sumukle karisik kurumus kanlar falan onlari gazla bezle ufak dokunuslarla siliyorum sag burun deligim iyi nefes aliyor sol sivi doldu o da acilsa tamamdir

• @skyfor
    Bende estetik olmak istiyorum. Benim burnum ve yüzüm daha küçük. Burun eti alınacak, kemik eğriliği var. Senin burundaki gibi burun kemeri var.

Yalnız alçılar, sargılar fazlaymış. Ne kadar para o kadar az alçı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 11 Ekim 2013; 19:44:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

@skyfor
    Bende estetik olmak istiyorum. Benim burnum ve yüzüm daha küçük. Burun eti alınacak, kemik eğriliği var. Senin burundaki gibi burun kemeri var.

Yalnız alçılar, sargılar fazlaymış. Ne kadar para o kadar az alçı işte.

Defalarca anlattim yukarda anlayan yok ama daha fazla anlatmak istemiyorum doktorumun fiyati 5000 tl onu soyleyeyim bari ondan anliyorsunuz. Ve gercekten cok rahattim agri konusunda neredeyse hic olmadi bu da nazik davranildigini gosteriyor zaten kapali teknikle yapildi yani burun ucunda kesi yok. Herkese ayni islem uygulanmiyor kanamam fazla oldugu icin sunger tampon takildi bez degil dikkatinizi cekerim ve bugun cikarttik gercekten yine agri yok ama tampon cikartilirken degisik bir his oluyor agridan kotu. Dusunun 3 gun oldu bugun 3. Gun yani yarin derse gidecegim gunluk hayatima döndüm ev icinde bu kadar kisa surede bunlari yapabilecegimi tahmin etmiyordum hatta bayram da araya girsin diye bayramdan 1 hafta once bilerek yaptirdik bayramda yatarim diye dusunmustuk ama gerekmiyor.Simdi mesela ben bunlari soyledim gidip ameliyat olacaksiniz sonra bende agri oldu 2 hafta yataktan kalkamadim diyebilirsiniz kisiye gore degisiyor iste.

• alınma kardeşim o kadar da acı çekmişsin ama eski halin daha iyiymiş sargı içinden bu kadar yorum yapabildim.
  • burun deyince bu forumda aklıma efsunlureyis geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Bence iş kafada bitiyor. Ama senin seçimin. Tercihine saygı duyarım. Geçmiş olsun.

İnceeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: giroh26

alınma kardeşim o kadar da acı çekmişsin ama eski halin daha iyiymiş sargı içinden bu kadar yorum yapabildim.

Yok ya ben suanki halini bile daha cok sevdim bi acilsin sislikler insin zaten goruyorsunuz oncesiyle farki yanaklarim cok sis dudaklar da oyle ben surekli konuyu guncelleyecegim 1 ay sonra falan yuzde 70 sisikler iner oyle bi bakalim

• skyfor kullanıcısına yanıt
    doğru diyosun takipteyim bakalım nasıl olacak.bu arada hayırlı olsun,çok geçmişler olsun.
  • Dostum su an bıle fark edılıyor o eskı ıfadenı kaybetmıssın sankı,ıyı mı oldu kotu mu oldu orasına sen karar verırsın ama bılmıyorum. Cok degısmıssın burun cok degıstırıyormus ınsanı,bende olucam ve doktoruma defalarca soyledım onden goruntumun bozulmasını ıstemıyorum her ınsanın bı gulusu bı goruntusu var bunu en az sevıyede degıstırerek buruna mudhale edılmelı..ha eskı halınden daha hos ve yakısıklı olacagın kesın,fakat etraftakılerın buna alısması zor olacak :D

• quote:

Dostum su an bıle fark edılıyor o eskı ıfadenı kaybetmıssın sankı,ıyı mı oldu kotu mu oldu orasına sen karar verırsın ama bılmıyorum. Cok degısmıssın burun cok degıstırıyormus ınsanı,bende olucam ve doktoruma defalarca soyledım onden goruntumun bozulmasını ıstemıyorum her ınsanın bı gulusu bı goruntusu var bunu en az sevıyede degıstırerek buruna mudhale edılmelı..ha eskı halınden daha hos ve yakısıklı olacagın kesın,fakat etraftakılerın buna alısması zor olacak :D

Inanilmaz degistiriyor gercekten bence yuzdeki en onemli unsur ya suan genel olarak bakmak sacma cunku sisliklerim fazla boyle cok cocuksu durmusum fotolarda farkediyorum ama sadece buruna baksam bile mutlu oluyorum mesela bakin eskiden 45lik aciyla bakildiginda yuzume bi gozum gozukmuyordu burundaki kemer yuzunden ve burun cok dikkat cekiyordu guldugumde onden ve yandan cok kotu duruyordu burun ucu cok asagi inmese bile yukarda bi kemer oldugundan dolayi burun kanca gibi duruyordu simdi alci oldugu halde yuzume yandan bakinca yuzumun geri kalani ggozukuyoryani dusunun alci var bi de o cikacak sislikler inecek ben iyi olacagina eminim ya. Ben degismesini istiyordum doktora gulus meselesini soyledim zaten burnum guldugumde dusmesin dedim tamam dedi. Ama dedigim gibi degismemesini istiyorsunuz fakat cok kucuk operasyonlarda bile resmen degisiyor her sey yani bir suru video izledim bazi takintili kadinlar vardi yurtdisinda videoda oncesini gosteriyorlar ya o kadar az bi kemer ki ulan salak misiniz o kadarcik sey icin ameliyat mi olunur derdim sonra o kucucuk kemer alindiginda bile insanlar o kadar cok degisiyordu ki kisacasi oyle bir sey olmaz sanirim hem degismek istemiyorsaniz neden oluyorsunuz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Oncesinin fotografi bilgisayarda onlari daha sonra ekleyecegim dun ameliyat oldum sorulari alayim su an alcida ve şişlikler doktorun dedigine gore normalden azmis ama bu haliyle bile guzel gozukuyor

Edit: Tablette bunlari bulabildim

Edit: Tamponlar cikti yeni resimler ekleyeyim.Simdilik koyayim bi kac tane yanaklarim cok sisti ama idare ediyoruz bi sıkıntım yok su an grip olmus gibiyim sadece burnumu silemiyorum arada pembemsi sivi siziyor yani sumukle karisik kurumus kanlar falan onlari gazla bezle ufak dokunuslarla siliyorum sag burun deligim iyi nefes aliyor sol sivi doldu o da acilsa tamamdir

Kardeş ismin çağlar mı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.