Şimdi Ara

Burun estetigi oldum sorulari alayim (SS`li)(26 Mayis 2014 guncel) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
17
Favori
19.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekvador

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

Ben de 10 ay önce oldum nefes alamıyordum. Et ve kemik alındı. Şu an yine oldum çünkü kıkırdak eski yerine geri gelmiş. Umarım senin durumun da böyle olmaz. Bu Pazartesi tekrar ameliyat oldum ben de ama bu sefer burun ucundan kesik açıpta törpü vs. yapılmadı. 10 ay önceki ameliyatta yapıldığı için. Bu sefer sadece burnumu kırıp kıkırdağı ortaladı doktor. Tamponlar çıktı bez ise eğer bittin sen geçmiş olsun 10 ay geçti hâlâ unutamadım acısını. Silikon takacaktı kanamam çokmuş ameliyatta 3 saat sürmüştü zaten. Bu seferki 1 saat sürdü. Cumartesi alçılar alınacak bakalım. Bu sabah bir kalktım bildiğin dilim yok. Kup kuruydu.

Gecmis olsun umarim olmaz ya tampon bez degil tam degisik bir sey de yani bez gibi doktor cok acitmaz zaten okyanus suyu falan sıkıp rahatlatacaz once dedi bakalim ya dayanacagiz artik yuzduk kuyruguna geldik seninki estetik miydi yoksa ic kemik mi sadece

1 yıl önceki estetik ve et ameliyatı idi. Bu seferki ise burun kıkırdağı. Ortaladılar kırıp.

Anladim gecmis olsun doktor bana onceden soyledi bu tip durumlar olabiliyormus yani hem burnu kkucultuyorum dogal olarak hava yolun daraliyor ama ic kemigi de duzeltiyorum ikisi birbirini dengeliyor gibi dusun bu ameliyati olduktan sonra nefes alman yuzde yuz duzelir diye garanti veremiyoruz demisti ben de zaten boyle sorunlar oldugunu biliyordum insallah olmaz ama

• ah ulan çok zor ben de oldum et aldılar birde estetik kolay değil gerçekten çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan2434 -- 10 Ekim 2013; 19:08:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2434

ah ulan çok zor ben de oldum et aldılar birde estetik kolay değil gerçekten çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim yarin sabah tamponu alacaklar onu dusunerek iyi oluyorum
  • Acıdı mı ?
  • Bende düşünüyorum ilerde ama hep şüphe var iyice berbat olursa çok kötü olur. Kemersiz düz burnum var ama geniş, bunun estetiği oluyor mu?
  • Keske resmini hic koymasaydin biz sana inanirdik
  • Hayir gercekten aci yok yani hafif sizliyor arada o kadar da olacak ama tampon acidan beter iskence gibi keske aci olsa tampon olmasa diyorsunuz tabi kapali teknikle oldugum icin boyle acik teknikte cok daha fazla agri oluyormus zaten izlerseniz acik teknikte deriyi ayiriyorlar onun sonrasindaki aciyi dusunun. @AnadoluEfes

Her turlu seyin ameliyati var yani kucuk burnu bile buyutebiliyorlar siz yine de doktora gorunun ama cok sıkıntılı degilse hic bulasmayin derim. @WishMaster_

Nedenini anlamadim ama boyle iyi sorun yok konusan konusabilir buraya tipim nasil konusu acmadim hatta konusabilsem vlog yapmayi planliyordum ama konusmak cok yoruyor yarin tamponlardan sonra cekebilirim belki @eghnacr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 10 Ekim 2013; 23:33:02 >
  • crespo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

crespo?

Biraz benziyorum
  • Hocam operasyondan sonraki iyilesme doneminde burunda his kaybi, uyusukluk gibi durumlar oluyor mu?
  • Çocukken sağlam bir bisiklet kazası geçirdim. Seninki gibi bir delik tamamen kapalı, diğerinden de biraz nefes alabiliyorum. Doktora gittim ameliyatlıksın dedi. Nefes almada ciddi zorluklar çekiyorum, alerjim de var, yani sürekli tıkalı burnum. Burnumun başına gelmeyen kalmadı zaten. Bu iyice canımı sıkmaya başladı. Derslere odaklanamıyorum düzgün nefes almaya ve ses çıkartmamaya çalışırken. Sürekli ağızdan nefes aldığım için dişler de etkileniyor bundan. Aldığı şekli zaten sen tahmin edersin.
    Her neyse ameliyat olacağım da bir kaç sorum var. Şimdi bu ameliyat hassaslığı ne kadar sürer, doktor söyledi mi bununla ilgili bir şey. Ne zaman eski haline dönersin. Ya da 5 ay sonra hafif bir darbede etkilenir mi?
    Kaç zamanda tam olarak oturur.
    Şimdi tedavi ameliyatının yanında estetik olsam mı diye düşünüyorum. Doğuştan böyle olsa dokunmazdım herhalde ama kaza sonucu bu hale geldiği için düzeltmek çok mantıksız gelmiyor. Kararsız kaldım bu konuda.
    Aklıma gelirse sorarım yine.
    Geçmiş olsun bu arada.

• Sanirim oluyormus yani ben oyle okumustum sonucta 6-9 ay odem surdugu icin bi miktar his kaybi oluyordur. @ExaltedTR

Ya ben onlari cok konusmadim cunku okumustum baya ama en azindan bi 6 ay darbe almaman gerekiyor tabi hafif darbelerden bir sey olmaz ondan sonra da buyuk darbe almamaya bakacaksin yani burnunu eski burnun gibi uzunca bir sure kullanamayacaksin oyle ceke ceke silmek sumkurmek falan yok. Tam halini doktor bana 5-6 ayda oturur ama alci ciktiginda burun iskeletini gorursun sadece sislikler sonra iner dedi sisliklerin buyuk cogunlugu 1 ayda iniyormus ama tam hali bi 6 ayi buluyor.Benim de burnum iki kere kirildi kucukken ozellikle onda sıkıntı olmus sanirim cok kotu bi top geldi yuzume baya bi burnum sisti yuzum falan sisti buz koyduk o zaman doktora gitmemistim sonrada ogrendim burun cok kolay kirilan bir seymis ve hissedilmiyormus ikinci kirik da yine top oynarken topa kafa atalim derken adama attik onda baya kotu oldu kan falan geldi gittim lavaboya elimi burnuma dokundurdum citirt diye ses geldi doktora gittik kirilmis ic kemik bir sey olmaz dedi sonra ilerleyen zamanlarda distan da belli olmaya basladi.Hocam ameliyati oluyorsun ikisinde de ayni iskenceyi cekeceksin oluyorsan bir kere ol gitsin iskence dedigim tampon sana da muhtemelen anlattiklarina gore bez degil de boyle beze benzer bi tampon takacaklar yani ben baktim az once sungerimsi bir sey oyle tam bez degil ben de silikon tampon umidiyle rahattim sonra doktor silikon kanamayi cok durduramiyor sana ondan takamayiz bir suru islem yapilacak dediginde yikildim dedigim gibi sor eger olmuyorsa silikon disi bez icinde tup olan var yukarda link verdim doktora goster bu olur mu de ondan getirt ben gec ogrendim vakit olmadi zaten @subsub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 11 Ekim 2013; 2:28:23 >

• Cevabın için sağ ol, iyice araştırıp öyle giderim artık doktora.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köylügörenmasumufo

Olmamış , bidaha .

• Beyler tamponlar cikti cikarken neredeyse acimadi zaten tam bez degilmis tampon gordum silikonumsu sungerimsi bir sey sadece ucuna yapismis o kismi cikartirken biraz acidi ama sorun o degil burnunuzdan bise cekilme duygusu cok kotu bi sure durdum oyle birden oksijen patlamasi oldu burnumun ici yanmaya basladi sonra iste doktor oksijen suyuyla temizledi falan eve geldim hafif sizinti var gazli bezle hhafif hafif aliyorum doktor sizinti oldugu icin cok rahat nefes alamazsin dedi gunde 5 6 defa temizleyecekmisim foto atarim aksama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burun estetiği beni çok korkutuyo be abi :( Ameliyat sırasında baygınsın dimi ? Lokal anestezi falan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Burun estetiği beni çok korkutuyo be abi :( Ameliyat sırasında baygınsın dimi ? Lokal anestezi falan değil.

Evet dayanilmaz ya oyle catur cutur kiracaklar uyaniksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yanlış anlamada tecavüz mağduru gibi çıkmısın.
  • Bende burun ameliyatı ve estetiği oldum ama bende resmen özel burun alçısı ve hava kanalları vardı bune böyle yav hemde 1500tl verdim
    1 Gece hastanede yattım sabah kadar 10dk aralıklar la buz tedavisi yaptılar sabah ne şişlik ne morluk vardı. 3 sene oldu

Buda ameliyattan çıktıktan sonraki halimdi abime hareket yapıyordum hahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 11 Ekim 2013; 13:21:21 >

• Geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur,çıkınca çok sövmüşmüsün ???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.