Şimdi Ara

Burun estetigi oldum sorulari alayim (SS`li)(26 Mayis 2014 guncel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
17
Favori
19.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde fiyat 5000 ama bize ozel fiyati soylemek istemiyorum bakalim performansi gormedik daha @uzil

Evet en ustteki ilk hali hem distan baya kotuydu hem de icten septum deviasyonu denen ic kemik egriligi vardi ve bu nefes almami zorlastiriyordu yani tek deligin yarisiyla falan nefes aliyordum ama yalan soylememek lazim asil amac goruntu @Batman Beyond

Arkadaslar genel sorular ayni direk cevap vereyim mobilden zor oluyor. Doktor plastik cerrahi profesöru yani kbb falan degil ozel doktor ama universite hastanesinde oldum daha iyi mudahale imkani var dedi. Aci yok denecek kadar az zaten aci olmuyor yani dun hic olmadi mesela bugun hafif bir sizi vardi agri kesiciyi aldim 30dkda gecti faakt sorun tamponlar zaten malzemeleri siz aliyorsunuz medikalden doktor silikon sunger karisik tampon istedi hava yolu falan yoktu ben soyledim silikon hava yollu alalim diye fakat hem icte kemik egriligi hem dista kemik egriligi hem de konka hipertrofisi denen et buyumesi varmis onu da alacagim icin o tampon kanamayi zor durdurur dedi yani zaten ayni fiyat bunlr tek tampon 20tl ikisi de ayni fiyat tamponlar cuma gunu alinacak suanlik burnum tikali ve tek sıkıntı basınç beynim patlayacak gibi oluyor ama dayanmaya calisiyoruz yumusak gidalar tuketebiliyorum ilk 24 saat saat basi 10dk buz uyguladik o yuzden odemlerim bu kadar fazla degil operasyon sonrasi agri olmuyor sadece anestezi etkisi tam gecmedigi icin ayik olmuyorsunuz o arada agizdan nefes almaya calismak sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun hocam.
  • Şükürler olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Yuh kızın sakalları var.

Ulan !! Bağıra bağıra güldüm
  • Ha bi de ameliyat 2 saat kadar surdu doktor kapali teknikle yapti yani burun disinda ucunda vs hicbir iz yok tum mudahale burun deliklerinden yapildi 10 gibi girdik preop dnen odada bir sure bekledik iste damar yolu acildi serum takildi vs anestezi cok degisik bir his zaten bastiklari anda kilitlendim damar yolu elden acildi resmen kolumun icinde dolastigini hissettim omzuma geldigi anda uctum zaten uyanmak pek sıkıntı olmadi sanirim cunku ameliyathaneden cikmadan uyandim sonra tekrar preop a aldilar orda makinaya baglandik iste tansiyon falan olcuyor surekli iste hemsire bi sure takip etti surekli oksuruyordum cunku kanlar falan bogazima akmisti o kisim sıkıntılı gecti oksijen maskesi falan taktilar hemen sonra odaya gectim iste şöyle soyleyim grip gibisiniz ama burnunuz hep tikali hic delik yok boyle bi duygu iste ama şuna gercekten inanin aci yok denecek kadar az sanirim kapali teknikle oldugumdan dolayi bu durum boyle

• Geçmiş olsun bende de deviasyon var hocam nefes alırken o kadar sıkıntı olmuyor ama gece uyurken baya bi sorun teşkil ediyo sizin sargıları falan görünce gözüm korktu açıkcası

• Bence iş kafada bitiyor. Ama senin seçimin. Tercihine saygı duyarım. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Yuh kızın sakalları var.

Ulan !! Bağıra bağıra güldüm

Aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Bence iş kafada bitiyor. Ama senin seçimin. Tercihine saygı duyarım. Geçmiş olsun.

Hocam kafada bitiyor derken takmama konusu mu yoksa kafayi mi kesip atayim komple anlamadim Ya oyle kolay bise degil burda boyle diyorsunuz ama bakin ulan ameliyat oldum diye konu aciyorum millete sanki tipim nasil demisim gibi konusuyorlar ayip ya insanlarla boyle dalga gecmek bi dusunun bakalim ayrica bunu yapanlarin bu konuda sıkıntıları oldugu cok belli baskalrindan cikariyorlar acisini neyse takmamak lazim

Doktorla bi gorus silikon tampon uygulayabiliriz derse yaptir yok diyorsa yaptirma hocam deviasyon icin o kadar sikintiya degmez @yürüyenmerdiven

• skyfor kullanıcısına yanıt
    Gözlemlediğim kadarıyla insanların belli bir tip kalıpları var. Bu biraz saçma gelebilir ama ancak böyle anlatabilirim. Senin en üstteki fotoğrafın herhalde önceki halin. O halinle gençliğin için bir dezavataj olabilirmiş. Çünkü sen kendini beğenmiyormuşsun. Buda özgüvensizliğe yol açar. Ama bu halin ile rahatsan ve mutlu isen ki mutlu olman çok önemli geleceğin parlak olur. 2. fotoğrafta bir kalıba soktum kafamda. O tipe sahip insanlar genelde arkadaş çevresi orta, o kadar atılgan olmayan kendi yolunda giden ve konuşması eğlenceli geçen insanlar oluyor.

Tip için tavsiye vermek isterim. Sivilcelerine çare bul. Sağlık bölümünde bir konum var. Sivilcelere 1 günde çözüm diye. Ona bir göz at. Saçlarını her gün yıka. Yağlı saç sana kesinlikle yakışmaz. Onun dışında sakalları kes. Sakal ileride bırakırsın.

• Hocam bi dagittik kendimizi ya yani dus falan alamiyorum zaten dediginizden farkli bi de cevrem falan iyidir yani tiple olmuyor o is ama ben kendimi pek iyi hissetmiyordum asil onun icin yaptirdim yani yani oyle pasif biri degilimdir En azindan kiz arkadasimiz falan oluyor yani kizlarla da iyi anlasirim dedigim gibi onden foto atarim eski halinin sah sen o kadar da kotu bulmuyordum fakat profilden kotu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 9 Ekim 2013; 21:20:54 >
  • Hocam bandajlar çıktığındada ss atabilir misin

• geçmiş olsun. umarım yeni halini beğenirsin. bantları çıkarınca ss yollamayı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Hocam bandajlar çıktığındada ss atabilir misin

Cuma gunu tamponlar cikacak o zaman da guncelleyegim bi de alci bayram sonuna kadar dursun dedi doktor duserse de cikartirsin kucuk bi bant koyarsin dedi yani tamponlar ciktiktan sonra rahatim acikcasi

Tablette bunlari bulabildim yani onden o kadar da kotu olmadigini dusunuyorum ama soyle bi 45lik acidan baksak bile kotu duruyordu ilk resimde belli mesela egrilik

Burun estetigi oldum sorulari alayim (SS`li)(26 Mayis 2014 guncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 9 Ekim 2013; 21:32:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Cuma gunu tamponlar cikacak o zaman da guncelleyegim bi de alci bayram sonuna kadar dursun dedi doktor duserse de cikartirsin kucuk bi bant koyarsin dedi yani tamponlar ciktiktan sonra rahatim acikcasi

Tablette bunlari bulabildim yani onden o kadar da kotu olmadigini dusunuyorum ama soyle bi 45lik acidan baksak bile kotu duruyordu ilk resimde belli mesela egrilik

Ben şahsi yorumu yapıcam.

Bu fotoğraflarda bayağı iyimişsin. Seni sevindirmek için veya moralini düzeltmek için söylemiyorum. Kendi düşüncem. Bana kalırsa ortalamanın üstündeymişsinde. Saçlar kötüymüş o kadar. Şimdi ki halin nasıl onu bilmiyorum. Burunda bence yakışıyormuş. Şimdi ki burnun eğer düz ise tamam ama içeri doğru kavisli amerikan tarzı küçük bir burun yaptırdıysan bence hiç gitmez. hatta pişman bile olabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Bu fotoğraflarda bayağı iyimişsin. Seni sevindirmek için veya moralini düzeltmek için söylemiyorum. Kendi düşüncem. Bana kalırsa ortalamanın üstündeymişsinde. Saçlar kötüymüş o kadar. Şimdi ki halin nasıl onu bilmiyorum. Burunda bence yakışıyormuş. Şimdi ki burnun eğer düz ise tamam ama içeri doğru kavisli amerikan tarzı küçük bir burun yaptırdıysan bence hiç gitmez. hatta pişman bile olabilirsin.

Hocam zaten bu fotolar 1 1.5 ay once falan cekildi yani en son halim buydu ama profilden gercekten berbatti geciyordum aynanin karsisina profilden bakiyordum lan ne cirkinim ben diye sacma sapan hareketler yapiyordum sacimin uzun olmasini seviyordum cunku kisa sacta buyuk burun ortaya cikiyordu her turlu saci denedim 3 numaraya kadar en burnu gizleyen bu oldu ve de kizlar tarafindan da buyuk ilgi gordu saclarin cok super olmus falan filan ayrica doktor girmeden once de soyledi kavisli bir burun yapmayacagim sadece duzlestirip kucultecegim diye ben de kafana gore dedim ciktiktan sonra cok guzel bi erkek burnu oldu tam karakteristik erkek burnu yaptim dedi senin yuzun zaten kucuk degil kucultsem kotu dururdu yuzune de cok uydu dedi bakalim acildiktan sonra gorecegiz yorumlarin icin tesekkur ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam zaten bu fotolar 1 1.5 ay once falan cekildi yani en son halim buydu ama profilden gercekten berbatti geciyordum aynanin karsisina profilden bakiyordum lan ne cirkinim ben diye sacma sapan hareketler yapiyordum sacimin uzun olmasini seviyordum cunku kisa sacta buyuk burun ortaya cikiyordu her turlu saci denedim 3 numaraya kadar en burnu gizleyen bu oldu ve de kizlar tarafindan da buyuk ilgi gordu saclarin cok super olmus falan filan ayrica doktor girmeden once de soyledi kavisli bir burun yapmayacagim sadece duzlestirip kucultecegim diye ben de kafana gore dedim ciktiktan sonra cok guzel bi erkek burnu oldu tam karakteristik erkek burnu yaptim dedi senin yuzun zaten kucuk degil kucultsem kotu dururdu yuzune de cok uydu dedi bakalim acildiktan sonra gorecegiz yorumlarin icin tesekkur ederim.

Ne demek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Bir kaç sorum olacak hocam başta geçmiş olsun.

Hangi hastane de yaptırdınız ve yapan doktor profesör falan mıydı ?
    Maliyeti ne kadara patladı?
    Eğrilik mi vardı büyüklüğünden dolayı mı oldunuz?
    Operasyon nasıldı uzun mu sürdü rahat mıydı ?

Epey sorum oldu ama cevaplar için şimdiden teşekkürler

Edit:Adam beni miklemedi arkadaş.

Olur mu hocam ya tabletten yaziyorum o yuzden tek tek alinti yapip yazmak zor oluyor genel sorularla beraber cevapladim ama bi daha yazayim

1.Doktor profesor Mersinde ozel bi doktorda oldum hastane olarak mersin unide yapti
    2.Dedigim gibi 5000 tl normalde ama tanidik oldugu icin bize ozel bi fiyat oldu.
    3.Direk sekil bozuklugu diyeyim yani hem buyuk hem egri idi hem nefes alamiyordum ic kemik egriligi vardi bi delik kapali yani hem de et buyumesi vardi.
    4.2 saat ameliyat surdu sanirim 1 saat kadar da oncesi ve sonrasi surdu hicbir sey hissetmedim kapali teknikle oldum yani burun ucunda kesik izi falan yok tum islem burun deliklerinden yapildi.Anestezi etkisi gecene kadar biraz sıkıntı ve cikinca bogazinda kotu bi his oluyor degisik bir sey yani yutkunmak cok sıkıntı basinc yapiyor burun da dengeleyemiyor boyle patlayacak gibi oluyor bazen boyle pit diye bi ses geliyor basinc bosaliyor bazen bekliyorsun oyle bi sure sonra geciyor ben suan ayni seyleri yasiyorum ama ogrendim biraz mesela yutkunurken dislerinizi kapatin sadece dudaklarinizi da kapatinca bu dediklerim oluyor dudaklar acik disler kapali yutkununca pek bi sorun yok zaten bu sorun da olmasa dort dortluk bi ameliyat olurdu ameliyat oldum bile demezdim su halimle kalkip kendi isimi gorebiliyorum yuruyebiliyorum .

• sisler inince resim at (ne zaman iner?)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.