Şimdi Ara

Burun estetiği yaptırmalımıyım. SS'Li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atalay`

Komple kafayı değiştir daha yararlı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: badb0y

/>

• lens taktır.
  • kızların ilk baktıkları şey göz ve burun bunlar varsa boyunda uzunsa 185+ tamamdir ama burnun çokda kötü değil gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neysen osun boşuna uğraşma
  • Sağlık problemine yol açmıyorsa burnunun öyle olması gereksiz bence sonuçta yakışmıyor diye yapınca brad pitt olacağını sanma
  • Pm den nerde ve kaca yaptırılıcagını yazarmısınız bende bu durumdan muzdaribim
    kısmetse bende estetik yaptırmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCalifornia

kızların ilk baktıkları şey göz ve burun bunlar varsa boyunda uzunsa 185+ tamamdir ama burnun çokda kötü değil gibi

boy 187 gözlerde ok sorun burun hocam.
  • erkek burnu işte anormalliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TelEko

quote:

kızların ilk baktıkları şey göz ve burun bunlar varsa boyunda uzunsa 185+ tamamdir ama burnun çokda kötü değil gibi

ne var ulan ! sanki bizim türk kızları çok güzel !!! genetik hata çoğu. slav geni olanlar iş yapıyor ki bunlarda laz ve balkan göçmenleri. geri kalanlar af edersiniz ama yani kaza eseri gibi. Türk kızından nefret ediyorum bu yüzden ,türk derken anadoludakilerden. yoksa geri kalan 60 milyon türk kızı sanırım bizikiler kadar öküz olamaz. Gidin yurt dışına kurtarın kendinizi. Ayrıca genleriniz de düzene girsin gelecek nesillerinizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

quote:

ne var ulan ! sanki bizim türk kızları çok güzel !!! genetik hata çoğu. slav geni olanlar iş yapıyor ki bunlarda laz ve balkan göçmenleri. geri kalanlar af edersiniz ama yani kaza eseri gibi. Türk kızından nefret ediyorum bu yüzden ,türk derken anadoludakilerden. yoksa geri kalan 60 milyon türk kızı sanırım bizikiler kadar öküz olamaz. Gidin yurt dışına kurtarın kendinizi. Ayrıca genleriniz de düzene girsin gelecek nesillerinizde.

O zihniyetle çok dayak yersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: badb0y

/>

• daha kötüde olabilir.sonuçta her tarz burun her insana yakışmaz.
  • Sabri ? Sen misin ?
  • Allah'ın verdiği burnu beğenmiyosun da ameliyat düşünüyosun ki burnun gayet normal, bir de benim kini görseniz burnunu düzeltince kızlar vermeye başlamıyıcak yok öyle bir dava.
  • burnunda problem yok kardeşim boşuna kuruntu yapmışsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Sukret liseli , benim burnumu gorsen kosarak kacarsin

Burun estetiği yaptırmalımıyım. SS'Li
  • Şu ağzını kapat bir adam gibi fotonu ekle millet öyle baksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

quote:

Orijinalden alıntı: cinobilly

quote:

quote:

O zihniyetle çok dayak yersin.

bugüne kadar yediğimiz olmadı genç .

• Ağzına o şeyi alıp fotoğraf çektirmenin mantığı nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.