Şimdi Ara

Burun estetiği yaptırmalımıyım. SS'Li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum acı yönü olarak yaptıran arkadaşım var ilk 3 gün sonra fazla bi acısı yokmuş yalnız beni ürküten olay beğenmezsem yada yakışmazsa nasıl bir yol izleniyor.

Bir diğer olayda yakında burnumun ss'ini atıcam sizce gereklimi.

SS Geldi.

Burun estetiği yaptırmalımıyım. SS'Li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Lancelot -- 12 Nisan 2012; 21:57:45 >

• yaptır hocam. büyük burunla yaşanmaz ve iyi bir yerde yaptırırsan da hiç problem olmaz.
  • SS koy da ona göre yorum yapalım şu an bişey diyememem yaptırman ya da yaptırmaman konusun da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TelEko

Arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum acı yönü olarak yaptıran arkadaşım var ilk 3 gün sonra fazla bi acısı yokmuş yalnız beni ürküten olay beğenmezsem yada yakışmazsa nasıl bir yol izleniyor.

Bir diğer olayda yakında burnumun ss'ini atıcam sizce gereklimi.

SS atıcam ama burnumu tarif ediyim uzun ortada kemer var ucuda baya büyük.

bi arkadas yaptirdi 1 hafta yuzu $i$ dolasti. ilk baslarda cok kotuydu. daha sonra burun kendini topladi. eger kotuyse dusunulebilir.
  • up ss geldi beyler.
  • yaptırabilirsin, yaptıranlar genelde memnun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çene Olayı SS'li
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burnunda pek bi estetiklik durum göremedim sadece biraz kemerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

burnunda pek bi estetiklik durum göremedim sadece biraz kemerli

Hocam ucuda çok çirkin gelçi Allah'ın yarattığı birşeye çirkin demek bize yakışmaz amma ne bileyim profilden bakınca aşırı büyük birde kökler Karadenize dayanıyor bu yüzden yaptırmayı düşünüyorum.
  • Komple kafayı değiştir daha yararlı olur.
  • Estetiklik bir durum yok bence
  • senin burnun düzgünde beyinde problem var heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Komple kafayı değiştir daha yararlı olur.

Düşündümde tıp daha o kadar ilerlememiş hocam ama birgün değiştirilecek duruma gelirsek haber et birlikte değiştirelim.
  • Sukret liseli , benim burnumu gorsen kosarak kacarsin
  • Hocam sen kasayı komple değiştir yedek parçalarla uğraşma
  • quote:

quote:

Hocam ucuda çok çirkin gelçi Allah'ın yarattığı birşeye çirkin demek bize yakışmaz amma ne bileyim profilden bakınca aşırı büyük birde kökler Karadenize dayanıyor bu yüzden yaptırmayı düşünüyorum.

cidden bir şey yok sen fazla takıyorsun tekrar tekrar baktım estetiklik bir şey göremedim
  • bence burunla sınırlı kalmasın
  • eğer estetik açıdan bakıyorsan kesinlikle burun kızların son dikkat ettikleri şey.
  • quote:

quote:

quote:

cidden bir şey yok sen fazla takıyorsun tekrar tekrar baktım estetiklik bir şey göremedim

Valla hocam bilmiyorumda kafaya koydum gibi fotoğrafta pek belli olmuyo tam profildende bi foto bulamadım bu yüzden böle görünüyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.