Şimdi Ara

Kısa Saç Yakısır mı (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikleSelamunaleyküm.Çok kafam karışıyor. Saçımın önü dalgalı ve sık saçım var. Hiç şekilalmıyor. Fotoğrafta da belli zaten:) Kısa saç düşünüyorum.Sizce nasıl olur kısa saç ? Birde HipHoptarzı giyineceğimartık . Pislick sitesinden alışveriş yapacağım hafta sonu. Yani anlayacağınızyeni bir görünümekavuşacağım. Kısa saç hakkındadüşünceleriniznelerdiralayım. Saygı çevçevesiiçindesizlere sorularımı sordum. Sizdeaynı şekildecevaplarsanızsevinirim.
    Fotoğraf:http://j1307.hizliresim.com/1c/4/pwqdm.jpg
    Onceki konuyu yanlis yere actim heral cevap alamadim . İnsaallah buraya acarak dogru yapmısımdır

• Kısa saç yakışır mı bilmem ama pislick kıyafetleri yakışmaz boşuna para harcama onlara
  • Ben hayır diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

Kısa saç yakışır mı bilmem ama pislick kıyafetleri yakışmaz boşuna para harcama onlara

Eyvallah kardesim. Kısa sac cok kafami karistiriyor ya
  • bilemedim
    ama bana yakışıyor
  • Kısa saç deyince omzunda falan bi saç sandım bende.. daha ne kadar kestireceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Kısa saç deyince omzunda falan bi saç sandım bende.. daha ne kadar kestireceksin?

3 numara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

Ben hayır diyorum

Tesekkur ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTMForeign

quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

Kısa saç deyince omzunda falan bi saç sandım bende.. daha ne kadar kestireceksin?

3 numara :)

Alıntıları Göster
    3 numara deilde 0 süper olur şaka demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreRts

3 numara deilde 0 süper olur şaka demiyorum

usta onu hic dusunmedim de eminemin simdiki sacının hali cok super :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

Hocam bırakın yakışıp yakışmayacağını. Önemli olan sizin kendinizi nasıl görmek istediğiniz. Sonuçta hayata bir kere geliyosun ve istediğin kimliğe bürünmek elinde naısl istersen onu yapmalısın.

Ustam cok haklisin .Ama bir fikir alayim dedim kardeslerimden abilerimden. Yoksa yarin gidip eminemin simdiki sac halini yaptiracam :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Alnın açık uzat saçı kısa yakışmaz büyük ihtimal. Ama denemeden bilemezsin. En iyisi 3 numaraya vurdur beğenirsek öyle devam edersin beğenmezsen uzatırsın en azından eşit uzar.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bırakın yakışıp yakışmayacağını. Önemli olan sizin kendinizi nasıl görmek istediğiniz. Sonuçta hayata bir kere geliyosun ve istediğin kimliğe bürünmek elinde naısl istersen onu yapmalısın.

Ustam cok haklisin .Ama bir fikir alayim dedim kardeslerimden abilerimden. Yoksa yarin gidip eminemin simdiki sac halini yaptiracam :)

Sen kısa saç istiyorsan kısalt hocam. Zaten böle kıvırcık saçlara şekil verip uzatması da zordur. direk yanlar arkalar 3 numara üstlerde 4 numara olabilir belki hoş durur önleri de düzeltirsin kuaförüne.
    İlk mesajımla çelişebilirim belki ama pislick tarzı giyinmeni tavsiye etmem. Şahsen bende rap dinleyicisiyim ama pislick tarzı giyinmek BENCE ergence. Onun yerine old school rapçi tarzı giyine bilirsin.

tamam usta dedigin gibi ust 4 yanlar 3 numara diyecem :) bakalim nasil olacak :),

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

Alnın açık uzat saçı kısa yakışmaz büyük ihtimal. Ama denemeden bilemezsin. En iyisi 3 numaraya vurdur beğenirsek öyle devam edersin beğenmezsen uzatırsın en azından eşit uzar.

Benimde aklima geldi ama deneyecem :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen kısa saç istiyorsan kısalt hocam. Zaten böle kıvırcık saçlara şekil verip uzatması da zordur. direk yanlar arkalar 3 numara üstlerde 4 numara olabilir belki hoş durur önleri de düzeltirsin kuaförüne.
    İlk mesajımla çelişebilirim belki ama pislick tarzı giyinmeni tavsiye etmem. Şahsen bende rap dinleyicisiyim ama pislick tarzı giyinmek BENCE ergence. Onun yerine old school rapçi tarzı giyine bilirsin.

tamam usta dedigin gibi ust 4 yanlar 3 numara diyecem :) bakalim nasil olacak :),

Hadi hayırlısı

birde nereden giyinebilirim old school tarzi bildiginiz site varmi :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackened_61

Benimde aklima geldi ama deneyecem :)

Alıntıları Göster
    Ne yapmak istiyorsan onun peşinde ilerle ve kimsenin söylediklerine aldanma. Zaten pislick giyinirsin 2-3 sene sonra bıkarsın.
    Ben 15-17 arası bol giyindim pantolonlar götümdeydi tshirtler etek gibiydi ancak kiloluysan daha çok kilolu durursun. Ben zayıftım beni fazla kilolu göstermiyordu.
    Birde etraftan laf yemeye alışık ol. Babanın pantolonunu mu giydin. Annenin eteğini mi giydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Ne yapmak istiyorsan onun peşinde ilerle ve kimsenin söylediklerine aldanma. Zaten pislick giyinirsin 2-3 sene sonra bıkarsın.
    Ben 15-17 arası bol giyindim pantolonlar götümdeydi tshirtler etek gibiydi ancak kiloluysan daha çok kilolu durursun. Ben zayıftım beni fazla kilolu göstermiyordu.
    Birde etraftan laf yemeye alışık ol. Babanın pantolonunu mu giydin. Annenin eteğini mi giydin.

Cok saol usta :) Yarin insallah gidecem :)
  • quote:

Arkadaşlar öncelikleSelamunaleyküm.Çok kafam karışıyor. Saçımın önü dalgalı ve sık saçım var. Hiç şekilalmıyor. Fotoğrafta da belli zaten:) Kısa saç düşünüyorum.Sizce nasıl olur kısa saç ? Birde HipHoptarzı giyineceğimartık . Pislick sitesinden alışveriş yapacağım hafta sonu. Yani anlayacağınızyeni bir görünümekavuşacağım. Kısa saç hakkındadüşünceleriniznelerdiralayım. Saygı çevçevesiiçindesizlere sorularımı sordum. Sizdeaynı şekildecevaplarsanızsevinirim.
    Fotoğraf:https://store.donanimhaber.com/e2/36/6b/e2366ba160b1902ecad402de6e6e0071.jpg
    Onceki konuyu yanlis yere actim heral cevap alamadim . İnsaallah buraya acarak dogru yapmısımdır

Kısa Saç Yakısır mı (SS'li)

kısa saç yakışabilir, kilo verin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awesom-o -- 4 Temmuz 2013; 23:39:23 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kardeş fotoğraf çok yavaş açılıyordu, internetimin en verimli dönemlerinde neden böyle oldu acaba diye düşündüm. Sonra tanrının bana bir uyarı verdiğine ve fotoğrafı açmamam gerektiğine karar verdim. 1mb/s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 4 Temmuz 2013; 23:39:11 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iyi de zaten kısa bu saç
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.