Şimdi Ara

Kısa Saç Yakısır mı (SS'li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HTMForeign

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Bilmiyorum dostum kafa yapın yuvarlak eğer 3 numara zenci traşı yaptırırsan kuaförde güzel kesim yaparsa yakışabilir ama unutma zenci traşı 3 numara olcak makine ile alıp bırakmayacak kenarlarını çizecek saçının ben o şekilde kesitiriyorum 4 numara olunca tekrar traşa gidiyorum o kadar ki alıştım bu kesim tarzına.

Örnek olarak;

Kısa Saç Yakısır mı (SS'li)

Foto senin mi bayagi yakismis ama :D Dediklerine bakacam ustam

Evet benim dostum güzel bir kesimdir ama ustasına kestirmelisin paraya acıma.

• Gözleri görünce kapattım bağıran kadın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

Bilmiyorum dostum kafa yapın yuvarlak eğer 3 numara zenci traşı yaptırırsan kuaförde güzel kesim yaparsa yakışabilir ama unutma zenci traşı 3 numara olcak makine ile alıp bırakmayacak kenarlarını çizecek saçının ben o şekilde kesitiriyorum 4 numara olunca tekrar traşa gidiyorum o kadar ki alıştım bu kesim tarzına.

Örnek olarak;

Kafa şeklin güzel valla, konuyu açana yakışacağını sanmıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Françuezli Ançuez

O surata sık saç işin zor gerçekten.3 numara yakışmaz suratın biraz tombul ve kafa şeklin yakın olsada tam uygun değil.

Biggie reisin yuzude tombul ama adama super gidiyor ustam :D

Adam sürekli şapka takıyodu zaten
  • HTMForeign kullanıcısına yanıt
    sonralıkla aleykümselam canım.kısa saç candır.ramazan da geliyor.saçlarım uzundu (burnuma kadar) kestirdim rahatladım.kafam püfür püfür.miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: misterozsilit

quote:

Orijinalden alıntı: awesom-o

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awesom-o

quote:

Arkadaşlar öncelikleSelamunaleyküm.Çok kafam karışıyor. Saçımın önü dalgalı ve sık saçım var. Hiç şekilalmıyor. Fotoğrafta da belli zaten:) Kısa saç düşünüyorum.Sizce nasıl olur kısa saç ? Birde HipHoptarzı giyineceğimartık . Pislick sitesinden alışveriş yapacağım hafta sonu. Yani anlayacağınızyeni bir görünümekavuşacağım. Kısa saç hakkındadüşünceleriniznelerdiralayım. Saygı çevçevesiiçindesizlere sorularımı sordum. Sizdeaynı şekildecevaplarsanızsevinirim.
    Fotoğraf:https://store.donanimhaber.com/e2/36/6b/e2366ba160b1902ecad402de6e6e0071.jpg
    Onceki konuyu yanlis yere actim heral cevap alamadim . İnsaallah buraya acarak dogru yapmısımdır

kısa saç yakışabilir, kilo verin bence

4 aydir spor okuluna gidiyorum 99 kiloydum simdi 91 kiloyum :)

tebrikler devam edin :) şu imajı da deneyebilirsiniz.

Çok ağır olmuş bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 6 Temmuz 2013; 2:09:41 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.