Bildirim
Burun estetik fiyatları ve doktor önerisi (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sizinki hakikaten güzel olmuş hocam. Mustafa Ali Yanık'ın instagramını o kadar inceledim ama sizinki kadar güzel burna denk gelmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Up yokmu bir gelişme
Beyler, estetik değil de özellikle burun içi fazlalık alma ve sinüzit tedavisi konusunda güvenilir kim vardır bilen var mı? Kendimi bildim bileli sizünitle yaşıyorum, otrivine'siz uyku haram, son 8 senedir de kronikleşmiş (böyle teşhis kondu).Burnumun için kemik ve etten çarşamba pazarına dönmüş halde (içine bir etkisi var mı bilmiyorum dışarıdan da hafif kemik taşması var). -
Ben 1 buçuk sene önce devlete gitmiştim normalde, onlar beni arayacaklardı ameliyat etmek için. Ama bir buçuk sene aramadıkları için ben özelde olmak istemiştim. Şimdi tekrar gittim o hastaneye dedim beni ne zaman çağıracaksınız.quote:
Orijinalden alıntı: Keremmert1
Up yokmu bir gelişme
Anesteziye gitmemi söyledi bende dün gittim kan falan verdim, duruma göre orada yapacaklar ameliyatımı.
Kan sonuçlarım yüzünden beni kara listeye almışlar, çağırmadılar.
o listede bir isim var ki gidin kendi kendinize ameliyat edin daha iyi. sahibi askeriyede doktorken oradan çaldıklarıyla hastane açmış. tam bir süzmedir. -
Izmırdekı EKOL KBB doktorlarını onerırım hepsı bırbırınden kalıtelı hocalar burnundakı sorular ve estetık dahıl amelıyatları cok ıyıdır arkadasım bundan 3 yıl once Halis Ünlü de amelıyat oldu hersey dahıl 4000 lıraydı sanırım suan zamlanmıstır ama adam yaptı yanı 1 gece kaldık beraber ertesı gun taburcuydu cok ucuk rakamlar bu rakamlar bence gorus derım ayrıca senı havaalanından alıp operasyon sonrası tekrar havaalanına bırakan ekıplerıde var abım burun etı amelıyatı oldu esteteık yok baska doktorda aynı hastane 1500 lıra odedı 80 lırada muayne ucretı SGK gecerlı bı hastane 1 de amelıyattan cıktı 5 te evıne geldı -
Ben İstanbul'dayım. Şuan hematoloji ye yarın tekrar kan vereceğim sonra ameliyat günü alacağım. Göztepe eğitim ve araştırma hastanesinde olacağım sanırımquote:
Orijinalden alıntı: cagdas9292
Izmırdekı EKOL KBB doktorlarını onerırım hepsı bırbırınden kalıtelı hocalar burnundakı sorular ve estetık dahıl amelıyatları cok ıyıdır arkadasım bundan 3 yıl once Halis Ünlü de amelıyat oldu hersey dahıl 4000 lıraydı sanırım suan zamlanmıstır ama adam yaptı yanı 1 gece kaldık beraber ertesı gun taburcuydu cok ucuk rakamlar bu rakamlar bence gorus derım ayrıca senı havaalanından alıp operasyon sonrası tekrar havaalanına bırakan ekıplerıde var abım burun etı amelıyatı oldu esteteık yok baska doktorda aynı hastane 1500 lıra odedı 80 lırada muayne ucretı SGK gecerlı bı hastane 1 de amelıyattan cıktı 5 te evıne geldı
kim o
Buraya direkt veya özel mesaja yazıp kendimi riske atarmıyım ?
Madem bu işleri araştırıyorsunuz ameliyat olacağınız yerler hakkında da bir zahmet araştırın.
Çalışanlarına ( doktorlar dahil ) maaş ödemesi yapıyor mu ? Sterilizasyon makinası bozulunca tamir ettirme zahmetine giriyor mu ? Ameliyathanenin içine kadar ayakkabı ile girip çalışanları fırçalar mı?
Mesela şikayetvar gibi yerlere bir bakın ? Yürüyerek acilden giriş yapıp dört kollu ile kimler çıkmış ?
Otoparkı sonradan kaçak olarak bina yapıp hastaneye nasıl dahil etmiş.
Rüşvet olarak öğle yemeğine hangi kamu görevlileri gitmiş.
Bunların bir kısmı direkt google da çıkıyor mesela. -
Hocam ben Dr ve ameliyat olduğum yerin adını vermiycem ama benim herşey 4/4lük oldu ameliyat olduğum yer klinikti sadece estetik operasyonlar yapılıyor 3gün sonra işe başladım ama şunu anladım 15000₺ veripte düzgün sonuç alamıyanlarda var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mesut Kaya 13.000 Tl olmuş.Fiyatlar çok arttı
Abdulkadir Göksel hakkında baya olumlu yorumlar var . -
Hangi il ?
üüfffff tusda iyi bir puan alsam varya direkt yazarım plastik cerrahi paralara bak beeee ulan yaaa çok kıskandım şuan plastik cerrah olmak istiyorum asistanken ağızlarına sıçıyorlar bunların ama bak sonrasında kral gibi yaşıyorsun -
İstanbul.quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
Hangi il ?
Zaten burun estetiğinde en çok adı geçen kişilerdendir fiyatı da galiba en yükseklerden biri :) -
Kbbci mi plastikçi mi bunlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla beyler ameliyat oldum şubatın 25 inde ve hayatım değişti. Yakında konuyu uplayacağım
Geçmiş olsun kardeşim.Hangi il ve doktor ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X