Şimdi Ara

burun eti ameliyatı oldum sorusu olan varsa içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Otomatik burundan nefes almaya alışın umarım nefes almanızda bir değişiklik olmaz ilerleyen zamanlarda.

Bende burun ameliyatı oldum fakat 2 yıl içinde uyurken yine ağızdan nefes almaya başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel anestezi ile mi yapıldı? Geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

benimde alerji zamani burnumda et olusuyor ama alerji mevsumu gecince gidiyor
    en son bu sene dayanamadim igne yaptim butun alerjiiden kurtuldum yoksa sabahlari burnun tiklai hayat kalitem cok kotuydu

galiba bende en sonunda ameilyat olacam bakalim

hocam abimin öyle alerji başladıgında burnunun içi misket büyüklügünde şişiyor iğneden sonra düzeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbeewah

quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

benim de 2 senedir falan nadiren ikisi açık sprey sıkarsam birkac saat rahatliyor senin durum da ayni miydi hocam genelde sabah tikali burunla uyanirim gun icinde tekden yarim yamalak alirim nefes

hocam 2-3 yıldır sol tarafdan çok zorlarsam nefes alabiliyordum (aldığımı sanıyordum) , ameliyattan sonra nefes alamadığımı çok net anladım tampon çıkıp ilk nefes aldığımda vanaları açılmış baraj gibi oldu hava sanki içeri doğru aktı

gecmis olsun hocam bende hissetmiyorum nefes aldigimi tam anlamiyla cidden, bir gozukmek lazim doktora

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gehomd

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gehomd

Burnundaki et alerji sebebiyle mi olmuş?

sebebini sormamıştım ama alerjik bi bünyeyim ne yazık ki, yarın kontrole gitcem sorarım

Eğer bu yüzdende etin tekrar oluşma ihtimali var mı diye de sorar mısın hocam? Bende de aynı sıkıntı var da tekrar oluşacaksa hoş değil.

Geçmiş olsun hocam tekrarlama ihtimali ne yazık ki var

Off...

Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• EliNTeR E kullanıcısına yanıt
    Evet genel anestezi ile yapıldı ve yaklaşık 40-45 dakika sürdü ameliyat odadan çıkışım ameliyata hazırlık odaya çıkmam dahil olmak üzere
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

benimde alerji zamani burnumda et olusuyor ama alerji mevsumu gecince gidiyor
    en son bu sene dayanamadim igne yaptim butun alerjiiden kurtuldum yoksa sabahlari burnun tiklai hayat kalitem cok kotuydu

galiba bende en sonunda ameilyat olacam bakalim

hocam abimin öyle alerji başladıgında burnunun içi misket büyüklügünde şişiyor iğneden sonra düzeliyor

maalesef bu iglenerde cok saglikli edgil ama ne yapacan artik canimdan beziyorsun

lanet bisey su alerji birde migren cikti basimiza

igne marka modlei felan soylede millet faydalansin, ben yurt disinda oldum, bana soran cok oluyor PM den cevap veremiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.