blessed upgrade scroll uruk hai, uruk tron, uruk blade vs vs... bütün orclardan cıkar.... yanlızca BUS değil BES vs vs tarzı bütün blesler cıkar
quote:
Orjinalden alıntı: kurukelle
blessed upgrade scroll uruk hai, uruk tron, uruk blade vs vs... bütün orclardan cıkar.... yanlızca BUS değil BES vs vs tarzı bütün blesler cıkar
+1 !
Bana tane çıktı ancientlerden ama belirli bi drop u olduğunu sanmıyorum her canavardan çıkabilir
+6 shard yapmıstım +7 ye trina ile dusunup karar veremezken trol partisine girdim shardı ilk denemem daha ilk trolden bana bus düştü sanırım dedim bu shardı al +7 ye bas demek ve bastım,+7 oldu şeerfsiz,özete geciyim bus un belli baslı dustugu bir yer yok ama en sık cz de atrostan dusuyo kesebılıyosan kes tabi o ara karşı ırk seni kesmesse..
bana apos keserken çıktı hemide 2 tane
cz de olup dodo raon gibi sehirlerde olmayan canavarları kescen atross beast bide werewolfa benziyen bişi var aha onu cıkıo atrostan cok cıkıo dierleri nadir...ama cıkar
golem,harpy,apostle ve czdeki tüm yaratıkladan düşme ihtimali war hatta bi keresinde isiloon kesmiştik bus çıkmıştı
wahahaha söylediği laf komik valla billa
şöyle açıklıyım; tam olarak 2,5-3 aydır yeni clanımla beraber sabah ve akşam restartınıda sayarsak günde üç kere iki serverdede isiloon yaparız, hiçbir keresinde en azından bus çıkmamazlık etmedi, bus ve bes isiloon'un en düşük drop'udur, belki isiloondan kutu düşmez ama kutu varsa nasıl içinde coin çıkıyosa o kesinlikdede bus çıkar.....
quote:
Orjinalden alıntı: ComboMan
golem,harpy,apostle ve czdeki tüm yaratıkladan düşme ihtimali war hatta bi keresinde isiloon kesmiştik bus çıkmıştı
quote:
Orjinalden alıntı: RedShade
wahahaha söylediği laf komik valla billa
şöyle açıklıyım; tam olarak 2,5-3 aydır yeni clanımla beraber sabah ve akşam restartınıda sayarsak günde üç kere iki serverdede isiloon yaparız, hiçbir keresinde en azından bus çıkmamazlık etmedi, bus ve bes isiloon'un en düşük drop'udur, belki isiloondan kutu düşmez ama kutu varsa nasıl içinde coin çıkıyosa o kesinlikdede bus çıkar.....
quote:
Orjinalden alıntı: ComboMan
adam diyo zaten (((bi keresinde))) isilion kestik diye
ancient, lamia, lamiros tan çok çıkar. 1 saat herhangi birisinde takıl 1 bus garanti gibi bişey. lamia-lamirosta 1 saat keserken kukry-bardish-ironx düşme şansıda var. 1 saatte herhangi birinden bitanesi düşer. iyi para vardır bu üçlüde
benim duyduğuma gore abysin 20 katında bus satan npc var orda bus 1.500 gibi fiattan satılıo oraya çıkanlar alıp pazara getirio toplu satıo
Bana Hayatımda Sadece Bir KEz Çıktı !
ewt sinekk arkadaşımız doğru sölüo
Beast Blood seeker derim dene bi bana dex ve bus scrollar düsmüstü ve arkadaslar lvl kasmak ıcın çok güzel mekan tek basınıza dönebilirsiniz apos gibi exp geliyor
uruk hailerden ve harpylerin türlerinden çıkıo... bna çok çıktı kesin ve görün
evet hell abyss'in en üst katında var scroll satıcısı ama 1,5m den filan vermiyo, veriş fiyatını delos kıralı belirler, ama neakdar fazla vergili olursa olsun moradondan ucuz olur, max 1,9m ye düşer delos bizim ordan biliyorum ( ulan artizlik yaptık sanacaklar :P )
quote:
Orjinalden alıntı: sinekk
benim duyduğuma gore abysin 20 katında bus satan npc var orda bus 1.500 gibi fiattan satılıo oraya çıkanlar alıp pazara getirio toplu satıo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme